Зверски бой между фенове на "Локо" (Москва) и "Ростов" в Русия

Европа бе потресена от кадрите
16 сеп 2020 15:40, Нели Христова
61
Зверски бой между фенове на "Локо" (Москва) и "Ростов" в Русия

Феновете на "Локомотив" (Москва) и "Ростов" се сбиха зверски след двубой между любимите си отбори. Кадрите със силни юмруци и ритници, както и лежащи в безсъзнание мъже потресоха цяла Европа.

На кадрите се вижда как две групи млади мъже се бият без никаква милост, а падналите на земята продължават да бъдат ритани от противниците им.

Смята се, че боят е бил организиран, тъй като е с участието на фенове на "Локомотив" (Москва) и "Ростов".

Европа обаче е ужасена от кадрите, а зрителите не могат да повярват, че подобен бой е организиран в населена част от град Ростов.

Мнозина си припомниха свирепия бой, който руски фенове нанесоха на английските си противници по улиците на Марсилия по време на Европейското първенство по футбол във Франция през 2018 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само так затовааа там няма мигранти искащи права.
46
6
 
14
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Диви животни, никога няма да се оправят. За такива простотии имат сила, ама да се изправят срещу Джуджанка ги е страх
45
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зверски бой между рушняшки полулживотни.
44
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джендъропата бил;а ужасена от кадрите, а меките зрители не могели да повярват?!Това е Ростов-ПАПА, детка. Град със столетни традиции в борбата между престъпните кланове, но няма да се съглася, че боят е организиран. Спонтанен е.Мнозина си припомниха свирепия бой, който руски фенове нанесоха на английските ултраси по улиците на Марсилия по време на Европейското първенство по футбол във Франция през 2018 г. От тогава никой не е чувал за изстъпления на наглосаксонски вандали по стадионите.
43
3
 
8
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Чебурашките, като не ви харесва САЩ - чемоданчетата и за ***. Там ще се отпиете на препарати за чистене на вана! ;)
42
5
 
6
 
! Отговори
Руснак= Свня преди 3 години
Хипофизната, фашистка гнинида да си види Другаята цивилизация.
41
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Двама души са в критично състояние след стрелба пред основно училище в Оверланд Парк в Канзас в 09 ч. местно време, съобщават местни медии, между които националната телевизия Ей Би Си Нюз (ABC News) и телевизия Си Би Ес цитирайки говорителя на местната полиция.Двама работници са простреляни в основно училище Сънрайз Пойнт.Те не са част от екипа на училището, а са били там за ремонтни дейности на площадката на игра към училището.
40
11
 
11
 
! Отговори
Джингила преди 3 години
Срам ме е, че такива са ни карали насила да ги обичаме!
39
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въоръжени мъже убиха тази нощ 10 души, сред които едно момиченце на 6 години. Инцидентът станал по време на празник след бейзболен мач между аматьори в Сиудад де Хуарес, мексикански град на границата със САЩ, предаде Франс прес.
38
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преподавател беше убит, а двама ученици бяха тежко ранени при стрелба в средно училище в американския град Спаркс, щата Невада, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.Предполагаемият нападател, ученик на 13 или 14 години, се е самоубил.Трагедията се разиграла сутринта близо до баскетболното игрище, малко преди началото на учебните занятия.Полицията е започнала разследване на престъплението.
37
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Двубоят между Сантос Лагуна и Морелия е бил прекратен заради стрелбата, а футболистите и съдиите са били принудени да се приберат в съблекалнята.Телевизиите в Мексико показаха как играчите и официалните лица напускат терена, за да си намерят прикритие от въоръжения нападател. Запалянковците пък напуснаха трибуните и навлязоха на футболното игрище в опит да избегнат куршумите, летящи край стадион ТСМ (дом на Сантос Лагуна).
36
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Потника РадеФ не се ли е включил в дормона?
35
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-малко трима от пострадалите са жени, които са били на възраст 26, 30 и 45 г. Двама мъже, получили огнестрелни рани, се намират в критично състояниеЕдин човек загина, а девет бяха ранени по време на стрелба в събота вечерта в американския град Детройт, щата Мичиган, съобщава Detroit Free Press.Инцидентът се е случил на баскетболно игрище около 21 часа вечерта (местно време). Най-малко трима от пострадалите са жени, които са били на възраст 26, 30 и 45 г. Двама мъже, получили огнестрелни рани, се намират в критично състояние.
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няколко души бяха ранени при стрелба на баскетболна площадка в парка "Саут сайд" в Чикаго, предаде Франс прес, позовавайки се на полицията. Няма убити, а един човек е задържан, посочва БТА.Вестник "Чикаго трибюн" съобщи за 12 ранени, сред които тригодишно дете. Трима ранени, включително едно дете, са ранени от куршуми и са откарани в болница в критично състояние, посочва вестникът. По-рано ИТАР-ТАСС съобщи за 11 ранени, като се позова на местните власти.
33
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Vesti.bg 28 ПОСЛЕДНИСВЯТПростреляха виден американски конгресмен на игрище Виолета Русенова14 юни 2017, 16:20, oбновена в 18:35Член на американския Конгрес е прострелян на бейзболно игрище във вашингтонското предградие Александрия, предаде телевизия Си Би Ес. Пострадали са още трима души - двама полицаи и служител в Конгреса.Стрелец открил огън срещу група хора, между които е бил и координаторът на парламентарната група на републиканците в камарата на представителите на американския Конгрес Стив Скализ, съобщи телевизия Фокс нюз.
32
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един убит и 16 ранени, сред които и бебе при две престрелки в събота вечерта в Детройт и Филаделфия.В Детройт е стреляно на баскетболно игрище. По време на инцидента там е имало и деца . В резултат на стрелбата е загинал един човек и са ранени девет. Според заместник-началника на полицията в града възможно е мишената да е бил един човек, а останалите да са се оказали на погрешното място в лош момент. Полицията издирва заподозрените.
31
4
 
6
 
! Отговори
мортал комбат преди 3 години
Режисьорите на мортал комбат могат да ползват кадрите .Уникален бой ,браво само така братушки!Ние сме с вас!
30
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията в Торънс, крайбрежен град на 30 км южно от Лос Анджелис в щата Калифорния, съобщи за много пострадали при стрелба на боулинг игрище рано тази сутрин, предаде Асошиейтед прес.Полицията в Торънс написа в Туитър, че "има съобщения за изстрели с много жертви" в боулинга "Кейбъл хаус".
29
0
 
3
 
! Отговори
До Gangsta paradise преди 3 години
Това какво общо има с тази новина?
28
3
 
7
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Ауу потресен съм.Тия побоища изглеждат като невинна детска игра в сравнение с английските хулигани.Ама айде...да ви таковам и пропагандата..