Мазнини от седалището заместват гръдните импланти

Гърдите изглеждат по-естествени
Обновена: 27 юни 2012 13:57 | 27 юни 2012 13:56,
6
Мазнини от седалището заместват гръдните импланти
Снимка: Reuters

За жените, които искат да увеличат бюста си, но се притесняват от вкарването на импланти в тази област, естетичната медицина предлага друг надежден и по-малко рискован метод.

Brava / AFT е уникален метод за увеличаване и реконструкция на бюста. Представлява трансфер на автоложни мазнини от тялото в областта на гърдите.
 
Шестгодишно проучване, фокусирало се върху ефективността и безопасността на Brava / AFT, установи, че при 81 от доброволците подложили се на метода има значително увеличаване на обема на гърдите, което изглежда и много по-естествено в сравнение с поставянето на импланти.
 
С помощта на липосукция се изсмукват мазнини от дадена част от тялото, най-често седалището, след което те се инжектират в областта на гърдите.
 
Друг положителен ефект от този начин за уголемяване на бюста е освобождаването от нежеланите мазнини в областта на корема, седалището, бедрата, ръцете и пр.
 
Методът е специално разработен за жени, претърпели мастектомия, които искат да възвърнат формата на гърдите си, но не желаят да преминават отново през множество операции. Също така при много от тях, вариант за поставяне на имплант понякога е непрепоръчителен предвид повишения риск.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега ще имат по 2 г*за.
4
0
 
1
 
! Отговори
до 3 преди 11 години
Споко бе, ще вземеш от *** или от мъжа ти хахахаха
3
0
 
0
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
егати и пръдливите цици
2
0
 
1
 
! Отговори
ъъ преди 11 години
Нямам излишни мазнини,ама нямам и ц... ,какво правим тогава?
1
1
 
5
 
! Отговори
Ъ преди 11 години
Големи ц... на голям з....к растат!