Против бръчки - змийска отрова

Извлечена е от малоазийската змия Temple viper
23 юли 2012 21:22,
8
Против бръчки - змийска отрова
Снимка: Reuters

Използването на змийска отрова като средство за изглаждане на бръчките набира все по-голяма популярност сред естетичната индустрия и холивудските звезди.

 
Отровата на малоазийската змия Temple viper е силно токсична, но преработена по специален начин може да помогне за редуциране на бръчките и подобряване визията на кожата.
 
Благодарение на парализиращия си ефект, отровата блокира нервните сигнали и мускулните импулси, което помага да се спре образуването на бръчки.
 
Разработеният продукт стимулира регенерирането на кожата и осигурява основни хранителни вещества и мощни антиоксиданти, които забавят процеса на стареене на кожните клетки.
 
Отровата от Temple viper има богато съдържание на трипептиди, които помагат за създаването на плътна и равномерна кожна структура, предпазват колагеновите връзки, изграждат реструктуриращи мрежата от колагенови и еластинови фибри и правят кожата по-стегната и гладка.
 
От предимствата на змийската отрова са се възползвали редица холивудски знаменитости като Гуинет Полтроу, Хилари Суонк, Дрю Баримор и Пиърс Броснан.
 
Учени работят върху използването на отрова и от други животни, като оси и скорпиони, за забавяне на процесите на стареене на кожата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това ще е разработка на някой откачен китаец...само те ядат МЪДИ на тигри, коне , котки , кучета, абе изобщо всяка гадина с полов орган.
5
1
 
15
 
! Отговори
Аптекар преди 11 години
Против бръчки доктора препоръчва кожени инжекции...
4
1
 
13
 
! Отговори
Бай Дельо преди 11 години
А на збръчкани муде помага ли, че мойте мязат на ланшни компири?
3
1
 
13
 
! Отговори
д-рили преди 11 години
Пък ако некой форумец обясни как точно блокирането на периферни нерви изглажда бръчки, че му дадем нобелова награда за кръстословици. Аз пък че ви питам обратното - защо директно в централният ганглий не се забоде конска спринцовка с ботулини, която да опъне двуногото като гумена ръкавица?
2
1
 
25
 
! Отговори
Ескулап преди 11 години
При грешна токсична преработка Ви е гарантирано опъване не само на кожата, но и на краката...
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стара истина е, че змията винаги хапе с лечебна цел........хахх, представям си как някоя модна икона си приближава змията до бръчките пачи крак и смело я чака да клъвне