Звездите се лекуват с алтернативни методи?

За алтернативните методи на лечение на Марая Кери, Пол Макартни и...
Обновена: 2 авг 2012 18:35 | 2 авг 2012 18:35,
3
Звездите се лекуват с алтернативни методи?
Снимка: Reuters

Съществуват над 1000 различни видове и начини на природни и алтернативни лечения, от които се възползват и известните личности.

Не е малък списъкът на знаменитостите, които предпочитат алтернативната медицина. Предлагаме ви някои от методите, помогнали на личности като Марая Кери, Пол Макартни, Парис Хилтон и други...
 
Американската певица Марая Кери се е възползвала от лечебното действие на акупунктурата с цел да забременее. 
 
Кери се е подлагала веднъж дневно на манипулацията. В резултат през 2011 г. певицата се сдоби с момиченце и момче, близнаци. 
 
Техниката Александър подпомага съзнателността на движенията или способността да управляваме тялото си по най-полезния начин.
 
Редица актьори и музиканти, сред които сър Пол Макартни, Стинг, Хийт Леджър и Робин Уилямс са се възползвали от техниката Александър с цел да подобрят актьорските си и музикални умения.
 
Тази техника превъзпитава ума и тялото, подобрява движенията, баланса и координация. По този начин изкуството, което те сътворяват се случва без много усилия. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"В резултат през 2011 г. певицата се сдоби с момиченце и момче, близнаци."Сигурен съм че е било в резултат на полов акт ама както и да е. Ще се занимават с глупости ама докато не опре ножа у кокала, ама понякога вече е прекалено късно както стана със Стив Джобс.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе алтернативна медицина, глупости на търкалета. Просто повечето от големите звезди са непросветени, религиозни балъци и вързват на всякакви измислици-премислици, като почнеш от хомеопатия и стигнеш до рейки масажи и други подобни глупости...