Какво са нетипичните оргазми?

Няколко оргазма, за които може би не знаете
15 окт 2012 14:11,
10
Какво са нетипичните оргазми?
източник: Reuters

Въпреки че повечето от нас биха желали да имат повече оргазми, съществуват определени социални норми (а и закони), поради които е благоразумно да получаваме оргазъм само на определени места и моменти.

Неочакваните, или както ги наричат специалистите – атипичните оргазми, са оргазми, настъпващи на неочаквано място и в неочакван момент, без наличието на сексуална стимулация. 

Какво е спонтанен оргазъм? В клиничната литература с него се описва рядък страничен ефект на широко използвана група антидепресанти – т.нар. селективни инхибитори на обратното захващане на серотонинa. Прилагането им може да доведе до спонтанни оргазми без сексуална стимулация или след като половият акт е завършил.
 
Били са докладвани случаи по време на употребата на флуоксетин, пароксетин, циталопрам и бупропион (който не принадлежи към същата група като останалите три).
 
Мъже, приемали антидепресантите, описват спонтанните оргазми на работното или обществено място като силно нежелателни и неудобни, тъй като са свързани и с еякулация. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
5
 
! Отговори
лекар преди 11 години
Най нетипичните оргазми са регистрирани на "Позитано" 20 . Само като си помислят, че могат / искат / да дойдат на власт и се почват едни оргазми страшна работа ви казвам. През час хвърчат линейки с доктори / психиатри /.
7
1
 
3
 
! Отговори
bitch преди 11 години
Palni gluposti. Vsichki ot ssri klasa sum gi probval i e tolkova trudno da se vazbudish a kamo li da poluchish orgazum.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква е тая снимка сложена тип Българско черноморие дърт чичко *** стар гларус с рунтава цаца в компанията на някаква п*ча дето за една вечер минава толкова мъжко че тоя чичко толкоз риба не е видял през живота си? ХА ХА ХА
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ние сме лесни, мъжете да му мислят...па па па палатка...
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде, хайде... на листовките им пише, че точно обратното - може да загубиш желание.Пила съм, не ми се е случвало досега...
3
1
 
15
 
! Отговори
Една от всички преди 11 години
Днес четох някъде, че една имала по 500 оргазма на ден, а сега чета, че има и неочаквани....Божеее, аз ли грешно ти се моля господи ти ли грешно ме разбра....:))))))
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ммм, доста поповредена нервна система трябва да имаш за да получаваш такива неочаквани изненади... на работното си място.
1
2
 
8
 
! Отговори
мим преди 11 години
ГЛУПАСТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ