Булмедика/Булдентал 2013 - новостите в медицината

Техника, изделия, събития и още много други
Обновена: 15 май 2013 12:49 | 15 май 2013 12:49,
0
Булмедика/Булдентал 2013 - новостите  в медицината
Източник: Reuters

 От 15 до 17 май 2013 г. в Интер Експо Център-София, се провежда 47-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ.
Директни изложители на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ са 184 производители, търговци и дистрибутори, които представят продуктите на 655 компании от 15 държави - България, Великобритания, Франция, Италия, Германия, Австрия, Полша, Турция, Гърция, Унгария, Русия и др.
57 са новите компании с дебют на изложението.

Медицински и дентални фирми от Република Южна Корея и от Италия за пореден път имат колективни участия на изложението.

БУЛМЕДИКА представя множество иновации – нови модели медицински апарати, техника, оборудване, софтуер и дигитални технологии, биохимични системи, реактиви, специализирани продукти за медицинската практика. С тях се постигат висока прецизност и сигурност в диагностиката, лечението, спешната помощ, в ортопедията и всяка оздравителна дейност.

БУЛДЕНТАЛ показва новости в зъболечението и зъботехниката – последно поколение дигитални системи, eргономично обзавеждане на зъболекарски кабинети и зъботехнически лаборатории, съвременни инструменти и материали, най-новото в имплантната индустрия, продукти за орална хигиена, работно облекло и др. Те осигуряват както голяма свобода на лекарите, така и комфорт за пациента.

Тази година Агенция Булгарреклама организира нова инициатива за здравните специалисти, които посетят БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. За тях има томбола с 5 парични награди, всяка на стойност от 3 хил. лв. Всеки спечелил може до 1 октомври т.г. срещу ваучер да закупи оборудване, материали и други продукти, предлагани от фирмите изложители (тегленето на томболата е на 17 май в 16 часа).

Страната ни за първи път е домакин на престижната 25-а годишна юбилейна среща на Европейското дружество по дентална ергономия (17 и 18 май). Партньор на събитието у нас е Българската научно-изследователска група по дентална ергономия.

Една силна традиция - симпозиумите на Dental Tribune Study Club, тази година е включена в програмата за трите дни на форума.
Dental Tribune Study Club Symposia се провеждат от 2006 г. и заемат централно място на всички основни дентални срещи и изложения по цял свят. Фирми изложители ще привлекат вниманието към своите продукти и услуги с презентации в рамките на един час. Те се провеждат в определена зона със 150 места (изложбена зала 4), което осигурява възможно най-ефективната среда за изява – близо до експонатите, в контакт с производители и търговци на техника и изделия от денталния бранш.

Още по темата можете да прочетете в Puls.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари