Кои са непознатите ерогенни зони при жените?

Които могат да донесат повече наслада от секса...
7 юли 2013 20:10, Румяна Тасева
6
Кои са непознатите ерогенни зони при жените?
Източник: Reuters

Когато става въпрос за ерогенни зони, винаги се сещаме за няколко, които са добре познати на всички. При жените основната и най-чувствителна зона е клиторът, докато при мъжа това е половият член. Установено е, че дамите са по-облагодетелствани в това отношение, тъй като при тях се наблюдават повече деликатни области по кожата, които биха могли да пробудят сексуалното им желание. Оказва се, че жената има доста повече чувствителни зони по тялото си, отколкото предполагаме. Кои точно са тези специални точки, на които, ако обърнем достатъчно внимание, бихме могли да разнообразим значително любовния си живот?
 
1. Венериният хълм
За много жени и техните сексуални партньори клиторът представлява безспорен гарант за осигуряването на оргазъм. Малко познато на хората обаче е това, че няколко милиметра по нагоре се намира силно подценена ерогенна зона, която обещава върховна наслада на тези, които я познават. Mons pubis покрива пубисната кост и също така концентрира голям брой нервни окончания, стимулацията на които е причина за повишаване на сексуалната възбуда.

2. Коремът
Невероятно, но факт: някои дами могат да достигнат върхово удоволствие при определени движения на коремните мускули. За съжаление, тези упражнения не биха могли да бъдат усвоени по време на тренировки във фитнеса, но специалисти в областта твърдят, че известна доза активност на коремната мускулатура в спалнята може да повдигне настроението ни и да доведе по-бързо до желани резултати.

3. Устните
Няма никакво съмнение, че една страстна целувка рядко остава само една. Устните принадлежат към най-чувствителните места по човешкото тяло. Обърнете само внимание на лекото изтръпване, което усещате при една продължителна целувка. Това се дължи на промяната в серумните нива на част от хормноните, което се свързва с последващо ускоряване на сърдечната дейност.

Още полезна информация за здравето и секса можете да научите в Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
7
 
1
 
! Отговори
Иван преди 10 години
а така също Бали, Хаваите, Карибите - доста са.... ерогенните зони
4
25
 
5
 
! Отговори
Girl преди 10 години
хммм, Чандлър мислеше че са три, според Моника са 7 "севън..севън..севън.севън.севънсвеънсевън.. буахахааа
3
12
 
39
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
До АГИТПРОПВИЕ С ЕЗИК ЛИ ,,ОРЕТЕ,, .....
2
30
 
25
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 10 години
Твоят заден двор никой не го дискриминира. Всеизвестен факт е, че пускаш всеки желаещ да оре там.
1
14
 
42
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
ЗАЩО ДИСКРИМИНИРАТЕ...... ,,ЗАДНИЯ ДВОР,, .......