Какъв е механизмът на автоимунното заболяване?

Ще разкаже Надя Петрова по време лекцията си на фестивала GoBio
Обновена: 14 май 2014 16:03 | 14 май 2014 16:03,
1
Какъв е механизмът на автоимунното заболяване?
Източник: GoBio

Първи зелен GoBio фестивал ще се проведе на 18 май 2014 г. в комплекс „Макси“ на столичния бул. „Симеоновско шосе“ 110 от 09:00 до 18:00 часа. Очакват ви много атракции, лекции, спорт, био базар и още много изненади. Изтъкнати специалисти в областта на здравословното хранене, психологията, традиционната и алтернативна медицина ще проведат лекции и ще запознаят посетителите с най-новото и любопитно от света на пълноценния начин на живот.

Надя Петрова, холистичен нутриционист, лектор на GoBIO фестивал: Надя Петрова се насочва към холистичната нутриционистика, за да си отговори на въпроса как да си помогне сама, тъй като в нейния случай традиционната медицина не може да постигне трайно подобрение.

Първата книга за хранене й я изпраща брат й, събуденият интерес се превръща в професия. Помага на себе си, но решава, че иска да помага и на другите. Проучва институтите в Канада и САЩ и записва в Канада. Учи две години в Canadian School of Natural Nutrition, където разбира, че човек, за да е здрав, факторите са три: храна, ниво на физическа активност и стрес.

По време на лекцията ще си отговорим на няколко елементарни въпроса:

  • Какво е автоимунно заболяване?
  • Как сте стигна до тук?
  • И как да преодолеем последствията?

Но първо нека започнем с въпроса какво е автоимунно заболяване?

Просто казано, автоимунно заболяване означава, че имунната система на човек погрешно разпознава нормално срещащи се физиологични процеси като чужди нашественици и започва да се самоатакува.

 

Продължението на материала може да намерите на Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се ли чудите, защо се уваличава броят на хората с АМ заболвеанив... и защо СЗО ни натиска за повече ваксини, за свински , за не знам си какъв грип и какви ли не други - БнЦЖ ваксина, хепатит и т.н...Аз придобих от болест на Крон след ваксинация на 17 години..!!!!