Уволненията в болниците в края на мандата не са търсен ефект!

Андреева: "Пирогов" е болницата с най-много сигнали и оплаквания
Обновена: 7 авг 2014 21:41 | 7 авг 2014 21:30, Анисия Иванова
32
Уволненията в болниците в края на мандата не са търсен ефект!
Снимка, архив Булфото

Това, че уволненията в болниците са в края на мандата, не е търсен ефект. Това заяви пред БНТ бившият здравен министър Таня Андреева.

Още по темата

Днес стана ясно, че с нейна заповед в последния ден на кабинета "Орешарски" са сменени шефовете на "Пирогов", онкологията в София и УМБАЛ „Георги Странски“ в Плевен.

Андреева обясни, че "Пирогов" е едно от лечебните заведения, които от самото начало се следи.

"Тъй като това е болницата с най-много сигнали и оплаквания, нарушаване на икономическите права, пациентите плащат за медицински изделия. Успоредно с това тежко се влошават финансовите показатели на лечебното заведение”, допълни тя.

Служебният министър на здравеопазването Мирослав Ненков обаче възстанови на поста в "Пирогов" освободения проф. Стоян Миланов, като спря и другите две заповеди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
20
 
! Отговори
лекар от Видин преди 9 години
Ужилената от оса бивша МЗ е най-некадърното изчадие в здравеопазването - задълбочи кризата в спешната помощ, проведе най-глупавата и безмислена война с НЗОК вместо да упражнява политическо ръководство, причини смъртта на двама мои колеги от инфарт, като не дава лиценз на готова болница, и работи като *** на Главния гей и Мишока. Раздаването на пари за Малките Пироговчета е чиста далавера, без абсолютно никакъв ефект за здравния статус на населението.
15
1
 
17
 
! Отговори
БАБА преди 9 години
И ТЕЗИ И ВСИЧКИ, КОИТО СЕ БОЯДИСОХ В СИНЬО, ОРАНЖЕВО .А ЗА "ПИРОГОВ" - КОЙ НЕ Е ЧУВАЛ ЗА НЕГО И КОЙ НЕ Е ПОТЪРСИЛ ПОМОЩ? СВАЛЯМ ШАПКА НА ЛЕКАРИТЕ, СЕСТРИТЕ ЛАБОРАНТИТЕ, САНИТАРИТЕ ЗА ТРУДА ИМ . КОЙ, КОЙ, КОЙ Е НАЗНАЧИЛ ТАНЯ АНДРЕЕВА ?ЧИИ ПОРЪЧКИ ИЗПЪЛЯВА?
14
1
 
26
 
! Отговори
Винету преди 9 години
Гадина. И погледът и е змийски, и действията. Камъни по главата!
13
1
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Само като я гледам и започва да ми се повдига и повръща.Как спи спокойно този ***.Разследване,белезници и в затвора.Естествено,че в Пирогов ще има много оплаквания-от там минават най-много пациенти.Това да не ти е малка провинциална болница,където потока от хора е значително по-малък.Мръсен комунистически ***.
12
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая най-нагло си каза в ефир, че като министър може да прави каквото си иска и не дължи на никой обяснение. Пожелавам й, където и да я звемат на работа (защото сигурно никой не иска да и вижда физиономията), да бъде уволнявана, без да бъде информирана. Дали няма да надига вой тогава?.....
11
1
 
32
 
! Отговори
666 преди 9 години
ОПОРНИТЕ ТОЧКИ НА МОНИКА И СЕРГЕЙЧО ЩЕ ТИ ИЗИГРАЯТ ЛОША ШЕГА ТАНЯ.ТЕ СЕ СПАСИХА В БРЮКСЕЛ-А ТИ КАКВО ЩЕ ПРАВИШ.МРЕЖАТА ДНЕС Е ЗАЛЯТА ОТ ВИЦОВЕ НА ДОКТОРИ ЗА ТЕБ.*** СИ БЕШЕ-*** СИ ОСТАНА .
10
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нагла комунистическа гад!
9
1
 
34
 
! Отговори
томахавка ТА преди 9 години
Жалка изцепка...
8
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като гледах бившето правителство как се изсулва по терлици си представях всичките с белезници и по направления, съответно зависищи от пола - към Сливен и към София.
7
4
 
62
 
! Отговори
ДС-то преди 9 години
Тази женица си личеше, че е проста и злобна, но никой не е очаквал, че ще стигне чак до там да УВОЛНЯВА В ПОСЛЕДНИЯ ДЕН НА МАНДАТА!?!?!? УЖАС!
6
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Туй много лошо бе !!!То и за комунист даже е злобно над нормата, сигурно не е виждало отдавна мъж!
5
2
 
52
 
! Отговори
.................... преди 9 години
Това е змия в пазвата
4
4
 
56
 
! Отговори
Викторчо преди 9 години
На мен пък тази кака ми прилича на Чубака. Кака Чубака. Само че Чубака беше добър, а каката е лоша и краде.
3
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В здравеопазването е пълен хаос. Корупцията и наглостта на лекари, сестри илаборанти добива размерите на епидемия!НЗОК трябва да се закрие, защото е обект на непрекъснато източване!
2
4
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наглоста и дебелоочието придобиват космически размери!Такива хора просто не трябва да се допускат до власта.Те не са отишли там работа да вършат , а само да пречат , натяквайки присъствието си
1
4
 
67
 
! Отговори
БГ Овца преди 9 години
Псевдо министър е тази госпожа! Що за твърдения са това? Ми много ясно, че Пирогов ще е болницата с най-много сигнали и оплаквания.ЗАЩО НЯМА ИНФОРМАЦИЯ КОЯ БОЛНИЦА Е С НАЙ-МНОГО ОПЛАКВАНИЯ НА 1000 ДУШИ ПРЕМИНАЛИ ПРЕЗ НЕЯ??????