Кои са признаците на здравословен сексуален живот?

Партньорът трябва да знае желанията на половинката си
23 окт 2015 21:50,
7
Кои са признаците на здравословен сексуален живот?
Снимка: Reuters, архив

Здравословният сексуален живот е важна част от пълноценната връзка, както и от усещането за увереност, спокойствие. Има някои признаци по отношение на удовлетвореността от сексуалния живот, които не биха могли да ни излъжат.

  • Чувстваме се "добре в кожата си“. Специалисти от Тексаския университет в САЩ наблюдават жени на възраст между 18 и 49 години и констатират, че тези от тях, които имат по-висока оценка за своето тяло, са по-удовлетворени в сексуален аспект. Една от причините се крие в големия размер на бедрата и корема, които отнемат вниманието от приятните усещания по време на секс. Това оказва неблагоприятен ефект и на лубрикацията и способността за достигане до оргазъм. Физическите упражнения, без значение какво е теглото, са сред ефективните методи за повишаване на самочувствието и увереността по отношение на тялото.
  • Не се боим да поискаме. Не можем да очакваме партньорът да може да чете мисли, затова той трябва да знае за сексуалните ни желания и предпочитания. Понякога споделянето им лице в лице се оказва трудно, затова можем да ги споделим в писмен вид. Едно е сигурно - ако ги запазим за себе си, е малко вероятно да ги изживеем. 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Важното е Волен Сидеров да е в светлината на прожекторите. Всички да виждаме какви националисти е отгледала Матушка Россия!
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Специалисти от Тексаския университет в САЩ'По какво точно са специалиси тези специалисти.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жените над 49 г. също правят секс и не всички са заприличали на чували с картофи.Защо не са питали и тях?
1
0
 
6
 
! Отговори
Кунчо преди 8 години
Само не мога да разбера защо на снимката е новоизбраният канадски премиер Джъстин Трюдо и неговата съпруга ?!?!.