5 начина, по които вредим на влагалището

То е изключително деликатна зона в женското тяло
Обновена: 8 яну 2016 22:57 | 8 яну 2016 22:57,
77
5 начина, по които вредим на влагалището
Ройтерс, архив

Влагалището е изключително деликатна зона в женското тяло, която следва да се обгрижва внимателно. Понякога се случва да нараним тъканите му, без дори да подозираме. Вредата може да дойде от някои ежедневни дейности. Ето за какво следва да бъдем по-предпазливи:
 
1. Кремове за премахване на излишното окосмяване
 
Гладката и обезкосмена кожа в най-интимната женска област не бива да се постига с помощта на тези продукти. Те крият риск от наранявания и изгаряния на кожата, което повишава и риска от инфектиране. Препоръчително е обезкосмяването да бъде с бръснач или кола маска.
 
2. Парфюмирани сапуни
 
Силно ароматните сапуни без съмнение не са сред правилните начини за поддържане чистотата на влагалището, тъй като много често те съдържат вещества, които предразполагат кожата към инфектиране.
 
Ако има проблем с неприятната миризма, препоръчителна е консултация с гинеколог, вместо да се експериментира с различни продукти, които могат да навредят.

Други начини, по които вредим на влагалището, ще научите от Рuls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: влагалищевредисапуни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
sa ko da si mislime za vkarvalisteto na Анна Дантеваot pette interferencii ostanaha samo dve: omazvane s krem4e i podmivka sas sapun4e mirizliF4eiavno vagonetkata na Анна Дантева deiani na mrsen uy, na uy pliuest infekcii i na uy deka brka ednaj u rozetkata ednas u vagonetkata bez da se obrisva u perdeto
35
0
 
0
 
! Отговори
ШибиРиби преди 8 години
Бе голяма любов, *** са не търпи, онова *** офейква, спасителите не знаят що ***, щото трътката и рендосана или щото нагълтала солена вода, той да вземе да и тури главата към вълните. Тия от Бургас къде ги учат тез мурафети
34
0
 
0
 
! Отговори
ШибиРиби преди 8 години
Познавам един *** дето сипваше пясък на входа на влагалището "за пробва да видел к'во ши стани, к'во ш'са получи кат го вкарвал". И тъпите прости kypвенца му се връзваха и му даваха да видел.
33
0
 
2
 
! Отговори
ШибиРиби преди 8 години
до СандоОх батка и аз много я обичам вълната да джакам кат рибарски ботуш в тревясал гьол.
32
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този сайт все повече се превръща в нещо средно между женско порно списание и вестниче за общунане на незадоволени домакини
31
0
 
2
 
! Отговори
НеЗнайко преди 8 години
Искам да жасам Знайко във всичките му отверстия!
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като поредният Космически *** във Вселената, пак ще кръжиш около орбитата ми, докато си въобразяваш, че заобикаляш отдалеч. За толкова ти стигаха и ти стигат силиците. Толкова си олекнал, повърхностен и не тежащ. Когато този, които смята, че имам вина за нещо, не ми го е казал очи в очи, аз няма как да знам за кое съм виновна. Не съм длъжна да съм в главата и в ума на празни индивиди, които не познават думи като доблест и мъжество и не могат да гледат в очи от страх да не ослепеят.
29
1
 
5
 
! Отговори
ha, ha, ha преди 8 години
Чудна дискусийка!Ако не се познавате - запознайте се! Като двойка имате потенциал да си изправите рогата взаимно!
28
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И когато обясняваш на жена си, че много я обичаш искам да си спомниш как обясняваше колко много обичаше и мен, и оная другата и третата и всяка следваща, която беше достатъчно промита и лесна, за да ти се отдаде.Слава Богу подобна глупост не успях да направя. Затова каквито и да ги пишеш аз винаги ще си остана висока топка за теб. Просто защото не можеш да топаш в такива като мен.
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Но аз ще съм ти винаги благодарна, защото ако няма ниски топки и умрели магарета като теб, никога нямаше да оценя какво означава да си принц. Мислих си, че всички са като теб и ти си критерий за щастие, но се заблудих жестоко. Когато заблудите паднат остава само едно облекчение, че винаги нещата в живота ни се случват за наше най-висше благо и добро.И наистина смятам, че си гл.у.п.ав човек, от който няма какво да се научи освен да ти покаже какво е ниско, некорекно и лошо.
26
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значението на думите в моята глава1. Принц - русоляв мъж с прекрасни небесносини очи който вижда в тъмното2 умряло магаре - глупав мъж, който реве, крещи, е?е лесни жени3. секс - с принца =бездумие. С магаре = питай жена си.ПоследствияПринцовете не правят секс с умрели магарета. Правят секс с жени, които си заслужават.А ти си п-р-о-с-т-а-к.И винаги ще си ниска топка.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам отговора. Твърде нисък пример ми се дава и не мога да вляза изобщо в ситуацията. Сложен въпрос, ако трябва да не влизам в гнусотията му. Какво би се случило, я да прочета?
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отново леко съмнителен пример.Какво става в главата на щастлив, балансиран човек, който дава пример за сексуален контакт между мъж и умряло магаре? Примерите за най-големите ни ужаси, говорят прекрасно за това, какво точно хора сме. Не ми биеш на чисто и щастливо.... Изобщо.
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако на някоя й се "налага" да прави секс с теб, значи много си я закъсал в балансите си. По никакъв начин не бих могла да си обясня какво трябва да има в главата ти, че за напишеш подобно изречение :"'Балансираният човек е такъв във всяка ситуация освен когато се налага да прави секс с теб." Правилно ли си правя изводите, че на теб като човек ти се налага да правиш секс с някого или с някоя? На сила? По задължение? Защото си принуден? Интересно упражнение за щастлив балансиран човек.
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Ако не обичаш себе си, няма как да обичаш другите."Това не е вярно, но нека някоя реална кифла да ти го обясни. Сигурна съм, че имаш доста такива умни около себе си, с които обсъждате подобни теми. Неповърхностни. Подходящи въпроси по темата: Кои други? Как да ги обичаш? Какво е това да обичаш себе си? Какво пък си мислиш, че значи, да обичаш друг както себе си? Дъвчи си кифлите там и се забавлявай. Това е смисълът на живота на повърхностните едноживот-ни.
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То баланс може да пазиш и стъпил с два крака на твърда почва.Може да пазиш на въже опънато между две скали.Може да пазиш баланс и с тежести на дъното на езеро.Може да пазиш баланс и седнал и отпуснат като *** в удобен стол.Балансът на онзи на въжето и този в стола са на стотици метри разстояние. За такива дистанции става дума, само, че в ментално и духовно отношение.Онзи на въжето не се интересува и не вижда кифли в небето. Онзи в стола обича тесто. Затова животът му е кифли.
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предлагам да се върнете към темата за вреденето на влагалището. Полезна, практична и безценна. За обичащи.
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бат Минко тук има работа за теб ....
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С несериозни хора може да бъде приятел само някой повърхностен като тях. Повърхностните "обичат" всички, нон стоп, а най-вече себе си. Тези, които "обичат" всички нямат слаби места. Те са силни, обичани от тяхподобни, обградени от празни в своята същност хора, които ги карат да се чувстват повърхностно щастливи. Повърхностните хора, наричат "кифли" онези, които не могат да разберат, просто защото нямат капацитет да го сторят. Те са повърхностни. Бягат от всичко по-дълбоко от плиткостта им.
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обобщаването на база неличен опит е пример за откровена плагиатщина без покритие. Това, което мислиш за забавление е огромна повърхностност, неискреност и нереална умност.Отвори си очите да влезе светлина, спри да се хилиш и помълчи малко. Всички живеем вечно.