Няколко начина за ефективно повишаване на либидото

Медитацията също може да е от полза, пък и чаша вино
22 апр 2016 09:37,
2
Няколко начина за ефективно повишаване на либидото
Източник: Reuters, архив

Липсата на желание за секс е проблем, който често засяга двойките с дългогодишна връзка. В тези случаи е важно да знаем как можем да си помогнем. Предлагаме някои ефективни съвета...

1. Без притеснение - медитация!

Проблемът често е шокиращ, но в тези случаи медитацията може да бъде от полза. Макар на пръв поглед медитацията и сексът нямат много общо, интересното е, че този начин на релаксация на йога може да помогне при ниското либидо. 

Медитацията е от полза особено на жените, тъй като тя предпазва от стреса, чувството на тревожност и също така повишава желанието за секс. Медитацията се бори и с проблемите, свързани с лубрикацията. 

2. Да пийнем чаша вино 

Това може да подпомогне настройката, но все пак е важно да не прекаляваме. Според данните на проучване, публикувано в The Journal of Sexual Medicine, полифенолите в червеното вино може да разширят кръвоносните съдове и да повишат притока на кръв към таза.

Ако количеството алкохол е по-голямо, това може да навреди на представянето в леглото.

Как още можем да повишим либидото четете на Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Кексолог експерт преди 8 години
При мъжете визуална и слухова симулация. Сиреч порно. Разширява съответните кръвоносните съдове и прибора е готов за действие. При жените фантазията и обонянието. Да си представят че правят кеск с Брад Пит и да окадяват мъжа си, партньора си, себе си, все тая с тамян срещу уроки. И най важното физическа форма. правете кекс кат зайци по няколко пъти на час. Тазовите ви мускули да са кат на културисти.
1
0
 
1
 
! Отговори
бежанец с нагон преди 8 години
какво е това ниско либидо? Пак някакви *** терминологи!