Биорезонансно лечение? Защо се доверяваме на шарлатани!?

Мамолог отсече: Жената, загубила гърда, е имала шанс
2 ное 2017 09:43, Боряна Павлова
14

3599 гледания   |  Още видео
Жена на 44 години загуби гърдата си заради биорезонансно лечение и глад. Дамата се е лекувала при руски лекар, практикуващ в страната ни.
 
Проф. д-р Елена Александрова, която е началник на Отделението по мамология и реконструктивна хирургия в СБАЛ, коментира случилото се пред Bulgaria ON AIR.
Още по темата

"Пациентката пристигна в лошо кондиционно състояние. Трябваше да се предприеме нещо незабавно - проведохме кръвопреливания и ѝ дадохме храна, за да се възстанови", обясни тя в "България сутрин".

По думите ѝ пациентката е имала шанс да запази гърдата си, но само ако се е подложила на сигурно лечение в болница. Според д-р Александрова този вид терапия е "една шарлатания в откровен вид".

"Това не е първият случай. Лежерни сме като държава в приемането на закони против тези съмнителни методи. Повечето такива практики са нездравословни и не трябва да се вкарват в държавата", категорична е Александрова.

Професорът смята, че от много години туморите на гърдата са обект на заигравка от много институции и законът най-накрая трябва да уточни какво е законно и какво - не.

"Човешкият живот е единствен и уникален. Винаги се доверявайте на традиционната медицина", допълни още проф. д-р Елена Александрова.
 


14
Още от
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До славянин

Майка ти кога ще ти прати пари от русия, че да си вземеш трева и да мирясаш?
12
2
 
0
 
! Отговори
мед мафият а е опас преди 7 месеца
Не ходете на мед прегледи ..в поликлиники и болници мед мафият ае инсталирана тежко вредни облъчващи обемно жертвите скенери..Много страшни са живачните обемно пронизващи СПИН скенери. вижте снимки на болници и поликлиники..
Искайте прегледи от личните лекари далече от нагло престъпните мед мафиотски учреждения.там се краде от народа средно по 7 000 000 000 годишно.Тези имат интерес паричен от повече и по тежко болни пациенти..дават им пари и ги водят на екскурзии по дубай ..
11
1
 
0
 
! Отговори
Нагла диверсия 1919 преди 7 месеца
У нас са въведени с цел СРИВ НА РАЖДАЕМОСТА На БЪлгарките след 1919 година.
Новите увреждащи трайно жените сутиени сриват раждаемоста на БЪлгарските от средно 6 здрави силни и умни деца до едно максимум две..
Принудителния престой в училище уврежда трайно над 00 % от родените за човешки майки.. МАйки пазете си дъщерите от вредно горно бельо /сутиени/ лечението на увредените майчини органи е много тежко ..
10
1
 
0
 
! Отговори
ПАзете се от сутиени преди 7 месеца
Жените имат нужда от ЩАдящо тялото и гърдите горно бельо..СИлния електромагнитен смог за броени минути уврежда тежко майчината охрана. БАнелите се наелектризират отрицателно и облъчват месеци и години най важните женски органи вкл сърцето.
Смачканата майчина охрана от сутиена пречи на самотестване и самолечение на жените.

ПОне 79 % от жените и девойките НЯМАТ НУЖДА ОТ ВРЕДНИТЕ СУТИЕНИ..
Пазете се.Правете си масажи с кисело мляко редовно...
9
0
 
0
 
! Отговори
Мед мафията цака преди 7 месеца
тука нещо мед мафиотите ментат.. Преди доста години засякохме нагли мед мафиоти принуждаващи почти здрави жени да си режат и двете гърди ..жените имаха проблеми с облъчени метални банели на сутиените..Отиват на личен лекар и се пращат на специалист с диагноза БОГАТ Съпруг..Проверка доказва че сутиена уврежда неприятно следва препоръка балнеотерапия и на друг лекар с пари за преглед..Лекаря констатира клинично здрава дама..ПОлзвайт екислео мляко ,хума за профилактика и не носете сутиени ..
8
2
 
3
 
! Отговори
Страдал преди 7 месеца
Доверяваме се, защото хората обикалят всички лекари в България и никой не може или не иска да им помогне. Както е моят случай и на много други. Обиколих всички светила и нищо. Ако не умираш ти казват добре си, живей си живота, а това че нещо те боли не ги интересува. И аз без да вярвам се обърнах към билки и хомеопати...не че има ефект и от тях, но поне няма странични ефекти и е по-евтино в повечето случаи
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Като ви чета коментарите, по-добре за България е, ако ви открият рак, да не търсите лекарска помощ.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Доверяваме се на шарлатани защото не вярваме на лекарите. Те са интелигентни хора. Би трянвало да разберат защо доверието към лекарското съсловие е ниско и да направят нещо за да си оправят имиджа. Няма да им е трудно, стига да поискат.
5
2
 
14
 
! Отговори
Айде бе! преди 7 месеца
"приемането на закони против тези съмнителни методи" ?!?! Що? Методите на шарлатаните ни с дипломи по несъмнителни ли са ?!?! Народа се е видял в чудо, мре в ръцете на лекарите ни, но номера да му изцедим и последната стотинка. Със закон ако може! После, що ги биели. Ми, сещайте се!
4
6
 
15
 
! Отговори
славянин преди 7 месеца
Аз по-голям шарлатанин от медицинската мафия не познавам!
3
7
 
16
 
! Отговори
славянин преди 7 месеца
Тези некадърни гадове в белите престилки толкова народ осакатиха и убиха, а тръгнали да съдят хората защо търсят спасение не при тях! Колко млади хора си заминаха в онкологиите от тяхното ''адекватни'' лечение!?
2
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Едно време си спомням се разпространяваха видео касети на някакъв руснак правещ сеанси и на караха да ги гледаме защото щели да ни помогнат да растем здрави... колко глупаво население не е истина...
1
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А химиотерапията,например, не е ли съмнителна и нездравословна,а?
Или само държавата има право да убива своите поданици планово и контролируемо.

Вълшебни природни методи против изгаряния
Вълшебни природни методи против изгаряния

Вълшебни природни методи против изгаряния

6 хранителни комбинации, от които се отслабва
6 хранителни комбинации, от които се отслабва

6 хранителни комбинации, от които се отслабва