Биорезонансно лечение? Защо се доверяваме на шарлатани!?

Мамолог отсече: Жената, загубила гърда, е имала шанс
2 ное 2017 09:43, Боряна Павлова
14

3824 гледания   |  Още видео
Жена на 44 години загуби гърдата си заради биорезонансно лечение и глад. Дамата се е лекувала при руски лекар, практикуващ в страната ни.
 
Проф. д-р Елена Александрова, която е началник на Отделението по мамология и реконструктивна хирургия в СБАЛ, коментира случилото се пред Bulgaria ON AIR.
Още по темата

"Пациентката пристигна в лошо кондиционно състояние. Трябваше да се предприеме нещо незабавно - проведохме кръвопреливания и ѝ дадохме храна, за да се възстанови", обясни тя в "България сутрин".

По думите ѝ пациентката е имала шанс да запази гърдата си, но само ако се е подложила на сигурно лечение в болница. Според д-р Александрова този вид терапия е "една шарлатания в откровен вид".

"Това не е първият случай. Лежерни сме като държава в приемането на закони против тези съмнителни методи. Повечето такива практики са нездравословни и не трябва да се вкарват в държавата", категорична е Александрова.

Професорът смята, че от много години туморите на гърдата са обект на заигравка от много институции и законът най-накрая трябва да уточни какво е законно и какво - не.

"Човешкият живот е единствен и уникален. Винаги се доверявайте на традиционната медицина", допълни още проф. д-р Елена Александрова.
 


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Васко Петров преди 5 месеца
До Айде бе! Всеки тегли чергата към себе си! Особено тия които имат т.нар. "ценз"! Шарлатани с дипломи! Овластени от "Закона" да "лекуват"! По-точно - да прибират пари за "лечение". Кой си ти, че да им прибираш доходите?? Някакъв нещастен алтернативен природолечител...
15
0
 
0
 
! Отговори
фифи преди 5 месеца
До Анонимен Правилно си разбрал! От "лекарска помощ" само ще олекнеш финансово!...
14
0
 
0
 
! Отговори
фифи преди 5 месеца
Болниците пълни с професори и доценти - гробищата с техни пациенти!! Публична тайна е, че официалната медицина НЕ лекува рак!! Всичко се прави за пари!! Бялата мафия има финансов интерес пациентът да се лекува! Не да се излекува!! Ако го излекуваше да фалирала отдавна...
Хората се хранят с боклуците продавани им в големите търговски вериги като храна, облъчват се непрекъснато от електромагнитен смог. Тези вредни въздействия с течение на времето се натрупват, тровят хората и им свалят имунитета.
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До славянин

Майка ти кога ще ти прати пари от русия, че да си вземеш трева и да мирясаш?
12
2
 
1
 
! Отговори
мед мафият а е опас преди 1 година
Не ходете на мед прегледи ..в поликлиники и болници мед мафият ае инсталирана тежко вредни облъчващи обемно жертвите скенери..Много страшни са живачните обемно пронизващи СПИН скенери. вижте снимки на болници и поликлиники..
Искайте прегледи от личните лекари далече от нагло престъпните мед мафиотски учреждения.там се краде от народа средно по 7 000 000 000 годишно.Тези имат интерес паричен от повече и по тежко болни пациенти..дават им пари и ги водят на екскурзии по дубай ..
11
1
 
1
 
! Отговори
Нагла диверсия 1919 преди 1 година
У нас са въведени с цел СРИВ НА РАЖДАЕМОСТА На БЪлгарките след 1919 година.
Новите увреждащи трайно жените сутиени сриват раждаемоста на БЪлгарските от средно 6 здрави силни и умни деца до едно максимум две..
Принудителния престой в училище уврежда трайно над 00 % от родените за човешки майки.. МАйки пазете си дъщерите от вредно горно бельо /сутиени/ лечението на увредените майчини органи е много тежко ..
10
1
 
1
 
! Отговори
ПАзете се от сутиени преди 1 година
Жените имат нужда от ЩАдящо тялото и гърдите горно бельо..СИлния електромагнитен смог за броени минути уврежда тежко майчината охрана. БАнелите се наелектризират отрицателно и облъчват месеци и години най важните женски органи вкл сърцето.
Смачканата майчина охрана от сутиена пречи на самотестване и самолечение на жените.

ПОне 79 % от жените и девойките НЯМАТ НУЖДА ОТ ВРЕДНИТЕ СУТИЕНИ..
Пазете се.Правете си масажи с кисело мляко редовно...
9
0
 
1
 
! Отговори
Мед мафията цака преди 1 година
тука нещо мед мафиотите ментат.. Преди доста години засякохме нагли мед мафиоти принуждаващи почти здрави жени да си режат и двете гърди ..жените имаха проблеми с облъчени метални банели на сутиените..Отиват на личен лекар и се пращат на специалист с диагноза БОГАТ Съпруг..Проверка доказва че сутиена уврежда неприятно следва препоръка балнеотерапия и на друг лекар с пари за преглед..Лекаря констатира клинично здрава дама..ПОлзвайт екислео мляко ,хума за профилактика и не носете сутиени ..
8
2
 
3
 
! Отговори
Страдал преди 1 година
Доверяваме се, защото хората обикалят всички лекари в България и никой не може или не иска да им помогне. Както е моят случай и на много други. Обиколих всички светила и нищо. Ако не умираш ти казват добре си, живей си живота, а това че нещо те боли не ги интересува. И аз без да вярвам се обърнах към билки и хомеопати...не че има ефект и от тях, но поне няма странични ефекти и е по-евтино в повечето случаи
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като ви чета коментарите, по-добре за България е, ако ви открият рак, да не търсите лекарска помощ.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доверяваме се на шарлатани защото не вярваме на лекарите. Те са интелигентни хора. Би трянвало да разберат защо доверието към лекарското съсловие е ниско и да направят нещо за да си оправят имиджа. Няма да им е трудно, стига да поискат.
5
2
 
15
 
! Отговори
Айде бе! преди 1 година
"приемането на закони против тези съмнителни методи" ?!?! Що? Методите на шарлатаните ни с дипломи по несъмнителни ли са ?!?! Народа се е видял в чудо, мре в ръцете на лекарите ни, но номера да му изцедим и последната стотинка. Със закон ако може! После, що ги биели. Ми, сещайте се!
4
6
 
16
 
! Отговори
славянин преди 1 година
Аз по-голям шарлатанин от медицинската мафия не познавам!
3
7
 
17
 
! Отговори
славянин преди 1 година
Тези некадърни гадове в белите престилки толкова народ осакатиха и убиха, а тръгнали да съдят хората защо търсят спасение не при тях! Колко млади хора си заминаха в онкологиите от тяхното ''адекватни'' лечение!?
2
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно време си спомням се разпространяваха видео касети на някакъв руснак правещ сеанси и на караха да ги гледаме защото щели да ни помогнат да растем здрави... колко глупаво население не е истина...
1
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А химиотерапията,например, не е ли съмнителна и нездравословна,а?
Или само държавата има право да убива своите поданици планово и контролируемо.

Коледен маникюр със снежинки (галерия)
Коледен маникюр със снежинки (галерия)

Коледен маникюр със снежинки (галерия)

Как да работите под напрежение, без да достигате до бърнаут
Как да работите под напрежение, без да достигате до бърнаут

Как да работите под напрежение, без да достигате до бърнаут