Подути крака, умора... нуждаете се от детоксикация

С приема на вредни храни, насищаме черния дроб с токсини
23 дек 2017 22:30, Михаела Лазарова
3
Подути крака, умора... нуждаете се от детоксикация
Снимка: unsplash

Черният дроб е орган в човешкото тяло, който е не просто незаменим – той е от толкова голямо значение, колкото е и сърдечният мускул. Животът без него е немислим.

Пречистването на всички токсини става главно чрез клетките на черния дроб. Ако той се интоксикира, това поставя в риск живота.

С ежедневния си прием на вредни храни, напитки, лекарства, алкохол и други субстанции, ние насищаме черния дроб с токсини. В даден момент той изнемогва и започва да се уврежда.

Кои са симптомите, които подсказват, че черният дроб е задръстен с токсини и се нуждае от спешна детоксикация?

Болка в областта на черния дроб

Черният дроб се намира в дясната част на коремната кухина. Там, разбира се, са позиционирани и други органи, които биха могли да причинят болка в дясната област. Ето защо, ако усетите дискомфорт на това място, трябва незабавно да се консултирате с лекар, за да се локализира проблемът. Много е вероятно той да се крие в черния ви дроб.

Подуване на краката, глезените, ръцете

Когато игнорирате даден проблем, черният ви дроб се опитва да го реши сам, формирайки на мястото съединителна тъкан. Колкото повече такива участъци се образуват, толкова по-трудно става за черния дроб да функционира. Това в крайна сметка води до портална хипертония, предизвикваща затруднения в кръвообращението в крайниците. Те се подуват безболезнено, което крие рискове заради отлагане решаването на проблема.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-голям токсин от журналистите няма. Или лъжи или мега-тъпотии и псевдонаука, като тая горе. Черната Златка с нейните 2 висши ряпа да яде пред завършилите също по няколко университета журналисти журналистки.
1
1
 
11
 
! Отговори
Голям прос преди 6 години
Дайте ни добри заплати, ние сами ще се детоксикация. Няма само върхушката да богатее без последствия