5 начина да намалите двойната брадичка

За красива и стегната кожа на лицето
30 апр 2022 00:00, Михаела Лазарова
7
5 начина да намалите двойната брадичка
Снимка: Istock

Двойната брадичка е козметичен дефект, който може да понижи самочувствието ви. Никой не би искал да има двойна брадичка, която да е видима дори в спокойно състояние, когато не сте опрели брадата си към шията. Тази зона е по-бедна на мастни жлези и мускули, което означава, че е по-малко податлива на влияние, но не е невъзможно да противодействате на увисването ѝ.

Как да постигнете по-стегната линия на челюстта и да намалите двойната брадичка?

Поддържайте добра хидратация

Кожата на брадичката и шията, както и зоната под челюстта, не са богато снабдени с мастни жлези. Това прави тази област по-суха. За да бъде по-стегната и еластична, не пропускайте да хидратирате добре тази зона. Нанасяйте хидратиращи и овлажняващи продукти сутрин и вечер, като масажирате и втривате за по-добро проникване.

Сок от целина

Целината е беден на калории зеленчук, но богат на антиоксиданти, фибри и вода. Това го прави прекрасен за отслабване и същевременно подхранване на тялото и кожата. Сокът от целина помага за детоксикацията на тялото и кожата, за удължаване на ситостта без довнасяне на излишни калории. Това допринася за редуцирането на теглото.

Можете да приложите и пасирана целина върху двойната брадичка, да я оставите да подейства 10 минути, след което да изплакнете. Повтаряйте това 5 пъти седмично за детокс на кожата, стягане и локално дълбоко хидратиране.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всимате кредит и щете-не щете ви отървават не само от двойната брадичка.
2
2
 
2
 
! Отговори
Тази ли преди 1 година
Има две брадички. Веднага я отървавам от едната по шестия начин.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правиш тройна брадичка и забравяш за двойната