6 упражнения за стегнат корем

Може да ги правите и вкъщи
3
6 упражнения за стегнат корем
Снимка: Istock

Плосък корем за лятото – мечта, която не е недостижима. Трябва да знаете кои са най-добрите упражнения за корем, които можете да правите вкъщи, и ще сте готови да покажете коремните си мускули на плажа. Тънката талия не е важна само за самочувствието, когато сте по бански. Намаляването на коремните мазнини е от съществено значение за цялостното здраве. Така че, захващайте се за работа с някои от най-полезните упражнения за стегнат корем вкъщи.

Коремни преси

Може да ги мразите, но няма как да минете без тях. Коремните преси са стар изпитан метод за стягане на коремната мускулатура и премахване на коремните мазнини. Правете 3 серии по 15 повторения. Важно е да прилепите гръбнака си към земята така, че да няма празно пространство между него и пода. Така ще активирате мускулите правилно и ще предпазите кръста.

Коремни преси с извиване

Това упражнение надгражда обикновените коремни преси, като поставя акцент и върху страничните коремни мускули. При всяко издигане нагоре и свиване на коремните мускули, извивайте тялото си встрани. За повече трудност повдигнете коленете над пода.

Коремна преса с гира

За да добавите тежест към коремните преси, въведете и гира в изпълнението. Легнете по корем. Изправете краката нагоре. При всяко повдигане на торса посягайте с гирата към пръстите на краката. При връщане назад към пода, прибирайте гирата към гърдите. За повече трудност дръжте гирата с изправени ръце над главата. Правете 3 серии по 15 повторения.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За какво са ми тезои плочки. не съм тръгнал да си ремонтирам банята...
2
1
 
3
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 1 година
Майката му е да се храните здравословно и калориен дефицит.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Без промяна в хранителния режим, който да изчисти мазнините, ако ще да се насереетеее от коремни преси, няма да имате плочки!