5 от най-добрите натурални лубриканти

Кокосовото масло има противовъзпалителни и овлажняващи свойства
30 яну 2024 22:15, Михаела Лазарова
16
5 от най-добрите натурални лубриканти
Снимка: Istock

За да подобрите изживяването си по време на секс, понякога може би ще имате нужда от малко помощ. Често пъти дамите след определена възраст споделят за недостатъчното овлажняване, което може да е причина за неприятно усещане по време на полов акт.

Ако сте скептични относно използването на лубриканти, в следващите редове ще ви споделим за няколко напълно естествени продукта, които могат да ви донесат още по-голямо удоволствие по време на секс. Важно е да знаете, че преди да ги ползвате в това специфично направление, е препоръчително да проверите дали имате непоносимост към тях.

Зехтин

Зехтинът обичайно се използва в кулинарията, но тук ще го споменем като олио, което може да се ползва и като естествен лубрикант. Той се разнася бързо и овлажнява желаната зона, което го прави отличен лубрикант. Препоръчително е преди да го използвате, да направите тест за чувствителност на малка площ от кожата, тъй като всеки човек има различна чувствителност. Ако обаче използвате презервативи, най-добре е да използвате лубрикант на водна или силиконова основа, тъй като този естествен лубрикант може да предизвика скъсване или падане на презерватива.

Бебешко олио

Бебешкото олио е продукт, който се произвежда на базата на минерални масла. Той обикновено се използва за овлажняване на кожата на бебетата. Въпреки това то може да се използва и като лубрикант по време на секс. Според вашите предпочитания, можете да изберете биологичен или стандартен вариант. Бебешкото олио е на достъпна цена и ще можете да го използвате за доста дълъг период от време. Преди да преминете към употребата му, винаги се уверявайте, че съхранявате продукта при препоръчаните от търговеца условия.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
14
 
! Отговори
А вазелин? преди 4 месеца
Къде е вазелинът?Защо е забравен и не е споменат най-употребяваният лубрикант?
8
2
 
11
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 4 месеца
Мен чичо Яшар ме пердаши с плюнка! Боли, ама се свиква, после ми е хубаво.
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Свинска мас
6
2
 
24
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 4 месеца
Партньора ако не може да възбуди жената а трябва да използва лубрикант значи не струва. Или тя не го харесва достатъчно или той не я харесва...
5
2
 
9
 
! Отговори
Кондомарев преди 4 месеца
Бебешкото олио натурално ли е? Всички на мазна основа ще спукат кондом за секунди. Киселото мляко... гнусно звучи по-скоро. Остава алое верата само.
4
2
 
24
 
! Отговори
bl преди 4 месеца
Михаелчето докато е писала тази статия със сигурност се самолубрикирала.
3
28
 
4
 
! Отговори
Иван преди 4 месеца
Бог ме е надарил с перфектно тяло. Висок съм 1.90, с черна коса и сини очи, мускулест, с плочки на корема, супер красив и секси. Жените ме зяпат влюбено по цял ден и само ми се натискат. Аз съм буквално полубожество. Като се сметне, че съм програмист с дебела пачка и бърза спортна кола, съм супер магнит за мацки.
2
4
 
20
 
! Отговори
Ястребител преди 4 месеца
На турския паркинг на Гурково ползваме работила грес от царския болт на камиона. Удължава качествено продължителността на акта.
1
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
То секс няма , за какво са ни .

Спонсорирани публикации