»деи за полезни закуски за плажа

Ћесни за приготв€не
ќбновена: 22 юни 2024 09:20 | 22 юни 2024 09:20, ћихаела Ћазарова
4
»деи за полезни закуски за плажа
—нимка: Istock

«а да не съжал€вате за пропуснатите моменти, използвайте л€тото, за да се наслаждавате на вкусна, свежа и полезна храна. Ќаблегнете на пресните продукти и се опитайте да замените вредните изкушени€ на плажа с нещо също толкова вкусно, но и същевременно – питателно.

ѕочерпете вдъхновение и пригответе н€ко€ от тези закуски, които можете да вземете със себе си, дори и на плажа или край басейна. ≈то и какво можете да изберете:

«амразено грозде

ѕроста, разхлаждаща закуска за горещите дни, замразеното грозде е сладко удоволствие. ѕоставете измито грозде във фризера вечерта преди плажа, а на сутринта го преместете в хладилника. «рънцата грозде ще останат замразени с часове и можете лесно да им се насладите, ако внезапно се по€ви у вас желание за сладко на плажа.

≈нергийни хапки

ћожете да приготвите перфектните енергийни хапки за похапване на плажа за минути. ¬сичко, от което се нуждаете, е кухненски робот за пасиране.

—месете ½ чаша фъстъчено или бадемово масло с ¾ чаша овесени €дки и след това добавете 1 ½ супени лъжици мед, така че да се слепи и да има лек, сладък вкус. ƒобавете и суперхрани като ⅓ чаша смлени ленени семена, орехи или кокосови стърготини за още повече вкус и текстура. ќформете ги на малки топки и ги охладете за 15-30 минути, преди да опаковате плажната си чанта.

ќще по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


4
ќще от —вободно време.
33 начина да се справите със стреса всеки ден
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
4
0
 
1
 
! ќтговори
ƒве бири преди 3 седмици
÷аца, миди, сафрид, рапани, карагьоз и н€ко€ пол€кин€ намазана с плажно масло.
3
0
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
до 1, хл€б, домати и сирене, това е достатъчно и термос с чай или кафе
2
0
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
 ой си взима пасатор като отива на море? “р€бва с бус да ходим, за да вземем децата с багажа им, сандвичарник, гофретник, тиган за палачинки, пасатор, блендер за смути, протеинов прах гол€ма кути€ и хладилна чанта за плажа, и какво ли още не.
1
0
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
—алам, домат, нарезан хлеб и вестник, друго не тр€ба.