Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Мисълта ви е ясна и сте в състояние да систематизирате въпросите, които ви безпокоят. Ще ви се получи нещо като „ден за размисъл“. Полезен момент, защото със стартирането на работната седмица ще успеете да внесете полезни корекции в работата си.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Рутинните задачи ще ви отегчат. Опитайте се да въвлечете членовете на семейството в общите домашни задължения. Ще се справите сравнително бързо и може да си организирате подходящо развлечение.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще изникнат някои непредвидени ангажименти, свързани с роднините ви. Излишно е да се изнервяте, няма как да избегнете ситуацията. По-добре се мобилизирайте и направете каквото е необходимо, за да не ви безпокоят повече.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Наблюдателни сте и решителни. Ще забележите подробности, които за останалите ще останат скрити. Не ви липсва решителност и бихте могли да се справите с личност, която умишлено ви създава затруднения.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Покана на приятели ще ви изкуши да напуснете уютната домашна обстановка. Направете го, няма да съжалявате. Ще научите любопитни новини, но не ги приемайте за чиста истина. Част от тях са си откровена клюка.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Сигурни сте в себе си, но е желателно да се съобразявате и с мнението на близките си. Не е желателно да ги критикувате за дребни пропуски и да упорствате, налагайки мнението си. Спокойната обстановка днес зависи изцяло от поведението ви.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Отстоявайте интересите си и, ако усетите, че няма да получите разбиране от събеседниците си е по-добре да се дистанцирате. Прекалено чувствителни сте днес и всяка проява на егоцентризъм е в състояние да ви разстрои.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще преживеете непредвидени емоции днес и част от тях може да се окажат доста екстремни. Невъзможността да реализирате част от замислите си или необходимостта да промените плановете може и да ви ядоса. Разчитайте изцяло на опита си, ще се справите.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
На семейния съвет е желателно да обсъдите актуалното финансово състояние и разходите за предстоящия период. Ако възнамерявате да правите скъпи покупки, то отделете достатъчно време за маркетинг. Офертите он-лайн ще са далеч по-атрактивни от останалите.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Намалете контактите и не се изнервяйте излишно от капризите на близките си. Обяснете им спокойно, че не могат да ви манипулират и, ако няма нищо спешно, следвайте предварителните си планове.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Във връзка с телевизионно предаване или разговор с приятел може силно да ви заинтересуват окултните науки. Не се задълбавайте прекалено. Няма как да разкриете всички вселенски тайни. Изберете си едно направление и запълвайте с него свободното си време.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Настроението ви е нестабилно и на моменти може да удивите близките с нелогичните си действия или изказвания. Помислете дали не е добра идея да се уедините за известно време, да се отдадете на любимите си занимания, докато възстановите душевното си равновесие.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп