Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ще се наложи доста бързо да отстраните стара грешка или да преработите и адаптирате предишна работа. Ще се натъкнете на обективни затруднения, които ще ви забавят. Не губете време да търсите причините, мобилизирайте се, за да получите желания резултат максимално бързо.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Подхождайте критично към новостите, независимо от каква област са. Не е желателно точно днес да купувате нова техника или да инсталирате нов софтуер. Последствията ще са доста неприятни.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Разсеяни сте и е по-добре да се занимавате с познати дейности, където вероятността да допуснете грешка е минимална. Преценявайте изказванията и събеседниците си. Може неволно да кажете нещо, за което да съжалявате.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Преживяванията ще са разнообразни, а впечатленията – противоречиви. Не бързайте да се очаровате, нито разочаровате, защото информацията, която получавате ще е повърхностна и неподходяща за окончателни заключения.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Грижете се старателно за финансите си както в наличност, така и по банковите си сметки. Въздържайте се от он-лайн трансфери днес, може да пострадате от хакерска атака. Бъдете внимателни, ако работите с инструменти, развиващи висока температура.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Намалете контактите и се опитвайте да прецените мотивите на хора, които старателно се стремят да получат вниманието ви. Не е изключено да ви въвлекат в нечистоплътна интрига, която ще ви развали настроението за повече от един ден.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Настроението ви е оптимистично, но енергетиката ви е леко нестабилна. Податливи сте на влияние и е важно да подбирате компанията си. Избягвайте контактите с хора, които както психически, така и физически изглеждат неустойчиви.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Въздействащи сте и бихте могли да прокарате някои свои идеи там, където до момента не сте успявали. Все пак не прекалявайте с манипулациите. По-добре да запазите отношенията си, отколкото да повишите еднократно приходите.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Контактите ще са интензивни, но се постарайте да не сте прекалено откровени и прекалено речовити, защото ще отегчите партньорите си. Не давайте обещания, които са извън възможностите ви само, за да направите неповторимо впечатление.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ще участвате в обсъждането на различни теми. Печелившата тактика е да заложите на опита си. Някой ще се опита да ви подведе.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще попаднете в ситуации, които може да ви накарат да се съмнявате в някой от приятелите или колегите си. Не работете на доверие, ако става дума за търговски сделки. Обвързвайте всичко с писмени договори или директно заплащане.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Доста сте разсеяни. Не е желателно да се занимавате с непознати неща, а още по-малко да ползвате непроверена информация. Отделете време за любимия човек, в необвързващ разговор ще научите интересни факти.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Спонсорирано съдържание