Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ще сте в зоната на наблюдение, но и ще ви коментират. Заредете се с търпение. Погрижете се за външния си вид, но не обсъждайте лични въпроси. Измъквайте се деликатно от разговори, които биха могли да ви навредят.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Непривично за вас, но все пак се случва да ви обземе песимизъм. Опитайте се да преодолеете чувството на неувереност и ще установите, че дребните спънки просто ги няма.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Като цяло повечето ситуации ще са във ваша полза. Ще се убедите, че е имало защо да съдействате просто от ентусиазъм. Всяко направено добро ще ви се отблагодари.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Нещо от миналото ще се появи отново. Не робувайте на предразсъдъци и не позволявайте на друг да се разпорежда със съдбата ви. Отстоявайте позициите си.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ще сте идеалните събеседници и съпричастници днес, но най-лошите анализатори. Ако нямате сериозни занимания точно в тази област по-добре не се захващайте.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Поддържайте теми на разговор, които не са свързани лично с вас и наблюдавайте реакциите на събеседниците си. Ще разберете кой иска да ви навреди. Отхвърляйте възможността да бъдат обсъждани ваши лични въпроси.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Нещо или няколко неща ще ви удивят и ще ви накарат да се замислите над действията си. И правилно, защото реакцията ви ще е важна в перспективен план. Някаква връзка ще бъде прекъсната.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Опитайте се да анализирате собствения си характер. Може би там са проблемите. Търсите разбиране? А давате ли същото?
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Стари, но не твърде болезнени проблеми ще намерят решението си изневиделица. А по-интересното е, че в дъното на нещата стои човек, който вие преценявате като противник. Ще се наложи да се замислите над някои свои схващания.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Събитията ще са противоречиви. На моменти удивителни, на моменти нелогични. Наблюдавайте и адаптирайте реакциите си. Няма да постигнете всички замисли, но няма и да претърпите разочарования.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
За уреждане на финансовите въпроси действайте с разум, но за любовните отношения бъдете спонтанни. Не харчете излишно и не се обяснявайте излишно. Понякога опитвайки се да решите личен проблем вредите на социалните си позиции.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Новините още от сутринта ще ви заредят с позитивизъм. Ще ви хрумнат оригинални идеи за стари теми. Действайте активно, но без излишни фантазии.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Спонсорирано съдържание