Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Много е важно да постигнете добра координация с останалите членове на екипа днес. Опитайте се да забравите предишните конфликти колкото и да са били остри. Действайте в името на общия успех, а не на индивидуалните си стремежи.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ако до момента не сте имали възможност да осъществите някакво свое желание поради липса на пари или друг важен ресурс, то днес условията за напредък определено ще са налични. Ситуацията е благоприятна, окуражаваща и щ повиши амбициите ви. Подходящ период за активни действия.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Нечие поведение ще ви вкара в размисъл. Ще ви е трудно да прецените дали човекът има към вас делово или романтично отношение и какви, в крайна сметка, са му целите. В рамките на ежедневните общи занимания ще установите, че идеята е да постигнете добро сътрудничество с елементи на приятелство.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Добра идея е да отделите време за непознати дейности или експерименти, които до момента не сте имали възможност да осъществите. Ще ви се получат, ако не добре, то поне без загуби. Анализирайте финансовото си състояние и търсете начин за намаляване на разходите.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Енергетиката ви е стабилна и сте сигурни в собствените си възможности. С каквото и да се захванете, ще се справите. Предложение на стар приятел ще се окаже добра възможност за разширяване на влиянието ви. Доброто настроение ще е достатъчна предпоставка за успешно завършване на днешните дейности.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Рутинната работа до толкова ще ви отегчи, че ще ви обземе непреодолимото желание да се заемете с декорация и подреждане у дома. Прекрасна идея, защото създаването на уютна обстановка е достатъчно условие за постигане на стабилно душевно равновесие. Следвайте въображението си, не е изключено да създадете собственоръчно някаква оригинална украса.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Нова задача или идея ще ви накара да проведете куп телефонни разговори, да напишете куп мейли или да направите няколко напрегнати обиколки с автомобила си. Ясното съзнание, че се захващате за нещо перспективно и предполагаемо доходоносно ще повиши активността и ефективността ви.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ако сте обмисляли да се захванете с някаква допълнителна работа, която ще повиши приходите ви, то днес най-вероятно ще имате възможност да стартирате идеята си. Съобразете се с препоръката на по-опитен приятел или колега, ще ви помогне да си спестите някои административни затруднения.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Независимо от желанието ви днес да се занимавате с работата си самостоятелно ще се наложи да разпределите вниманието си към няколко цели, част от които ще са нови. Няма причина да не получите резултатите, които сте предвидили, защото ще разполагате с достатъчно информация и квалифицирана помощ. С каквото и да се захванете ще ви се получи „като по учебник“.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Следвайте логиката на събитията и не се стресирайте от непознатото. Ще се наложи да се занимаете с дейности, за които нямате достатъчно информация и ще се удивите на собствените си способности. Опитът и интуицията ще ви подскажат, че работата съвсем не е толкова сложна, колкото изглежда, а преодолявайки първото затруднение останалите ще отпаднат на принципа на доминото.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Случаен разговор със стар приятел ще ви подтикне да мислите за предприемане на някаква промяна в обичайното ви ежедневие. Може да е свързана с професията или неформалните ви занимания и ще ангажира вниманието ви доста време. За каквото и да става дума със сигурност ще е потенциална възможност за напредък.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Енергетиката ви е стабилна. На каквито и затруднения да сте се натъквали в предишните дни днес със сигурност ще ги оставите в спомените си. Преценявайте действията си мащабно, не се задълбавайте в подробности. Разполагате с достатъчно време, за да уточнявате детайлите в оперативен порядък.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп