Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Непредвидена, но съществена информация ще ви подскаже, че е добре да помислите по-обстойно за бъдещите си планове поне до края на годината. Ще установите слабите им места и кои от тях няма да оправдаят очакванията ви.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ограничете контактите. Съществува реалната опасност да ви въвлекат в доста грозна интрига, от която дори да се измъкнете без съществени неприятности, ще усетите силно недоволство и раздразнение.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Дисциплина и последователност са качествата, на които безусловно можете да разчитате. Ориентирайте се към най-сложните и объркани занимания, които към момента подминавате с неприязън. Крайно време е да докажете, че нищо не може да ви уплаши.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Събитията ще са разнообразни и непрекъснато нещо ще ви разсейва, ще ви отвлича от основните занимания. Намалете леко темпото и се ориентирайте само към неотложното, за да знаете какво сте направили и най-вече – до къде сте стигнали.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Приятни изненади ще подобрят настроението и ще повишат самочувствието ви, но може също така да ви заредят с прекалено оптимистични надежди. Не позволявайте на илюзиите да приспят здравия ви разум.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Възползвайте се от възможностите на обстоятелствата. Не се безпокойте, ако се наложи да се откажете от една дейност и да се прехвърлите към друга. Важно е не колко работа сте свършили, а да сте доволни от себе си.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Спокоен, бавен, монотонен ден. Единственото, от което бихте могли да се оплачете, е липсата на ярки емоции и преживявания, но пък ще успеете да постигнете устойчиво равновесие между физическото и психическото си състояние.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще ви е много по-лесно да осъществите замислите си, ако ограничите контактите през първата половина от деня. След като се справите с най-важното, разпределението на времето ще зависи само и единствено от вас.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Недоразумения, свързани с доставки, обезпечение, получаване на информация може да забавят работата ви и да застрашат спазването на уговорените срокове. Намерете начин да актуализирате условията, за да успокоите обстановката и да овладеете ситуацията.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Грижите ви изведнъж ще се окажат повече, отколкото сте предполагали. За момент може да се усъмните в себе си, в способността си да се справите, но това би било пораженческо настроение, така че вземете се в ръце и действайте обмислено. Успехът няма да ви изневери.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Нищо няма да се случва лесно, но нищо няма да е и особено сложно или проблемно. Всяко окончателно решение ще зависи изцяло от вас. Придържайте се към логиката на събитията.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Поредица нови идеи ще нахлуят в съзнанието ви. Обобщете ги на „прима виста“, преценете най-атрактивните от тях и разпределете етапите на изпълнението. Само така ще знаете какви ресурси са ви нужни.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Спонсорирано съдържание