Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
В 23.59 ч. Слънцето ще навлезе във вашия знак. Събитията ще са противоречиви. Идеи не ви липсват и подходът ви към работата ще е активен, но пък прекалената ви напористост може да предизвика неодобрение от страна на колегите. За предпочитане е да работите самостоятелно, ще постигнете добри резултати с минимални усилия.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Създайте си предварителна програма за работа и изпълнявайте задълженията си по реда на постъпването им. Подхождайте творчески към задачите, спазвайте правилата и не се противопоставяйте на препоръките, които ви дават по-опитни колеги. Избягвайте дейностите, с които не сте съвсем на ясно.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Нужна ви е отправна точка днес, с каквото и да се захванете. Не е подходящо да инициирате промени, свързани с професионалния ви статус. Някои ваши действия може да бъдат подложени на критика. Отговаряйте аргументирано и без нотки на агресия, за да не навредите на отношенията си.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Не е изключено да се наложи да пътувате. В същото време ще трябва да се справите с доста голям обем информация и да класифицирате най-съществената. Не се обиждайте на забележките на колегите си, целта им ще е да ви помогнат, а не да ви злепоставят. Деловите разговори може да са свързани с напрежение и разминаване на мненията.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Анализирайте финансовото си състояние, не са изключени проблеми. По-добре намалете разходите, вместо да търсите заеми. Не посягайте на запасите си, скоро ще имате нужда от тях за по-съществени дейности. Не изоставяйте по средата започнатите занимания.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Дребна случка ще ви върне към спомени. Ще е малко трудно да се съсредоточите в текущите си задължения. Не са изключени проблеми, ако работата ви е свързана с клиенти или с много хора. Внимавайте какви документи подписвате.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Следвайте задълженията си и не се намесвайте в чужди занимания. В състояние сте да се справите с всяка възложена задача, знания и опит не ви липсват, но сте доста нерешителни. Отношенията с колегите едва ли ще са толкова конструктивни, колкото ви се иска, но не сте в позиция да промените каквото и да било, така че не се и опитвайте.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Резултатите от днешната ви работа може да не удовлетворят очакванията ви, но пък ще са ви полезни дълго време. Не е желателно да рискувате, особено що се отнася до финансите ви. Не пренебрегвайте мнението на партньорите си, ще ви помогне да подобрите организацията и да повишите ефективността си.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Девизът ви днес трябва да е опит, старание, дисциплина. Уплътнявайте времето си максимално, всяко забавяне може да е свързано с материални загуби или морални вреди. Вероятно ще се наложи да оставите домашните задължения на заден план, така че ако искате да ги довършите изцяло е по-добре да ги отложите за друг ден.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Не си правете твърде амбициозни планове. Не разполагате с достатъчно ресурси за реализацията им и ще изгубите твърде много време, обмисляйки изпълнението. Ориентирайте усилията си изцяло към текущата работа, колкото и да е монотонна. Не обещавайте нищо и не вярвайте на обещания, ще ви подведат.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще разполагате с добри възможности за създаване на нови делови контакти. Заемете се с трудоемките и отговорни задачи. Енергетиката и творческият ви потенциал са в хармония. Ще ви хрумнат оригинални идеи за справяне със затрудненията, на които сте се натъквали до момента. Не прекалявайте с разходите.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Емоционалното ви състояние е леко нестабилно, прекалено сте чувствителни и в състояние да се разстроите дори от шеговита забележка. Намалете инициативата и контактите. Ще се чувствате много по-спокойни, ако не се налага да се съобразявате с прекалено много хора и да се занимавате с непознати дейности.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Спонсорирано съдържание