Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Емоционалната нестабилност ще затрудни текущата ви работа. Заемете се само с нещата, които задължително трябва да довършите и се въздържайте от каквито и да било рискове. Организирайте деловите срещи преди обед, а любовни не си насрочвайте изобщо.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Идеи и инициатива не ви липсват, но крайният резултат от действията ви няма да е впечатляващ. Предложенията ви ще бъдат посрещнати с неразбиране и неодобрение. Помислете къде грешите, вместо да се опитвате да наложите мнението си със силови методи.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще се натъкнете на дребни спънки в работата си. Ще съумеете да ги отстраните, но с цената на нерви и недоволство намалете контактите. Вместо да ви зарадват ще повишат градуса на напрежението.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Не разчитайте на сериозни промени днес. Помислете за неуспешните ходове, направени предишните дни и дали бихте могли да неутрализирате по някакъв начин последствията от тях. Не сте в позиция да променяте обстоятелствата, така че не се и опитвайте.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Отношенията с околните ще са напрегнати и изпълнени с противоречия, на моменти стигащи до разочарование. Помислете дали претенциите ви са реални и дали отстоявайки интересите си не навлизате в чужда територия. Въздържайте се от каквито и да било разходи.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Със сложните и конструктивни дейности, изискващи систематизация, обобщаване и анализ на данни, логично мислене и последователна работа се заемете още сутринта. С напредването на деня рационалното ще отстъпва място на емоционалното и ще ви е трудно да се съсредоточите. Не си разваляйте настроението за дреболии, като например че близките ви не си подреждат нещата.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Намалете темпото. Въздържайте се от активни действия по личните си задачи, а и не се включвайте в изпълнение на чуждите. Не е толкова важно да свършите много работа, колкото да не направите много грешки. Приятна изненада ще ви принуди да промените плановете си, но ще го направите с удоволствие.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Тревогите днес ще са свързани основно с личните отношения. Не отклонявайте предложение на любимия човек за разговор, с който трябва да изясните позициите, задълженията и степента ви на самостоятелност. Разчитайте на интуицията си, ще избегнете критичните теми.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Неизпълнено обещание или непокрито задължения ще станат повод за неприятно преживяване. Поемете отговорност за постъпките си, ако не искате да развалите отношения, изграждани с години. Моментът не е подходящ за начало на нова любовна връзка.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Приемете, че е нормално от време на време нищо да не ви се прави, да ви обхване лек мързел. Днес можете да карате спокойно на „автопилот“. Занимавайте се само с познати задачи, не изискващи специален подход. Намалете контактите или ги избягвайте изобщо, отдайте се на хобито и предпочитана музика. Мрачните мисли ще се стопят като априлски сняг.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Любвеобилни сте, но и привлекателни, което понякога доста опасна комбинация. Имате желание да общувате и в същото време трудно бихте устояли на изкушението да оформите нова любовна връзка или просто да се позабавлявате за нечия сметка. Преди на направите каквото и да било не забравяйте, че сметката рано или късно ще трябва да бъде платена и може да се окаже доста „солена“.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Следвайте първоначалните си намерения, ползвайте познати методи на работа и залагайте само на проверена информация. В състояние сте да анализирате и оценявате обективно събитията. Ако не се подвеждате по чуждо мнение ще успеете да реализирате идеите си без пропуски.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Спонсорирано съдържание