Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Погрижете се за външния си вид. Светският живот не е от най-предпочитаните ви територии, но искате или не днес много хора ще ви търсят и ще се стараят да спечелят благоразположението ви. Приемайте комплиментите любезно, без прояви на високомерие.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Слънцето навлиза във вашия знак днес около обед. Ще ви тонизира и ще активира въображението ви. Не се заблуждавайте, че ще успеете да реализирате всички идеи, които ви хрумват. С каквото и да се захванете, осигурете си съучастие. Самостоятелната работа ще е трудна.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Не очаквайте похвала, нито материална компенсация за труда си, независимо от усилията. Наблюдавайте внимателно поведението на хората, с които общувате. Ще установите, че реалните им намерения силно се различават от вербалните изявления.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Неуверени сте и ще ви е трудно да си изградите правилна тактика на действие. Интуицията ви е много по-силна от логиката. Ще сте по-ефективни в екипна, отколкото в самостоятелна работа.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Конкуренцията или неприятелите ви днес силно ще се активизират. Не сте в позиция да „диктувате положението“, така че само наблюдавайте и адаптирайте плановете си към обективната среда. Някои ваши решения вероятно ще са зависими от субективни фактори.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Няма да имате никакви затруднения, ако формулирате целите си ясно и ги реализирате поетапно. Радостните преживявания ще са след обед и ще са свързани с приятелите ви. Някой от тях ще осъществи ваша стара мечта и силно ще ви развълнува.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Спокоен, дори леко ленив и скучен ден. Най-вероятно няма да има с какво да го запомните, но със сигурност ще имате време да възстановите силите си. Развлеченията ще са плод на фантазията ви, така че постарайте се.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Отделете малко време за уюта и интериора у дома. След това наблюдавайте реакцията на близките си и най-вече на любимия човек. Ако до момента сте имали някакви противоречия, точно сега ще можете да ги изгладите.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще имате прекрасната възможност да демонстрирате способностите си при това в компания, където ще присъстват влиятелни личности. Не прекалявайте с проявите на самочувствие, колкото и да сте сигурни в себе си. Преценявайте ефекта от всяка своя дума и ще спечелите всеобщото благоразположение.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Въздържайте се от употреба на алкохол и силни лекарства. Ако усещате, че не сте в кондиция и имате нужда от стимули, то потърсете ги в естествените възможности на живата природа.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Прекалено сте детайлни и необичайно чувствителни. Нелогичните ви претенции може да предизвикат спорове с членовете на семейството. Не разчитайте на толерантността им, а се опитайте да овладеете емоциите, за да не си разваляте празника.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Настроението ви е доста авантюристично, но днес не е желателно да поемате каквито и да било рискове. Бъдете особено внимателни, ако имате намерение да пътувате. Не тръгвайте по екстремни и непознати маршрути. Ще се натъкнете на затруднения, с които няма да се справите самостоятелно.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Спонсорирано съдържание