Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Избягвайте крайностите. Не давайте съвети, ако не ви ги искат. Ще ви е трудно да концентрирате вниманието си само към една дейност. Променяйте заниманията си през определен период от време, но без прекалена инициатива.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Леко сте раздразнителни и приемате дребните несполуки прекалено драматично. Особено зле ви се отразява несъгласието с вашата позиция. Личните отношения може да са проблемни. Постарайте се да овладеете емоциите.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Околните ще се надпреварват да ви дават какви ли не препоръки и да споделят опит. В началото това може и да ви забавлява, но скоро ще ви стане безкрайно досадно. Измислете благовидна причина да се дистанцирате преди да са ви изнервили окончателно.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Околните по непонятни за вас причини непрекъснато ще ви предлагат помощта си. не отказвайте, не ги отблъсквайте. Раздайте им подходящи задачи и контролирайте изпълнението. Вечерта може да получите радостна новина от приятел.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Подредете графика си така, че да ви остане време за усвояване на нова информация. Вероятно ще участвате в дискусия или разискване на нов проект. Запознайте се с параметрите предварително и бъдете готови за провокиращи въпроси.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Работоспособни сте, но и разсеяни. Направете си списък с актуалните задачи, за да не пропуснете нещо важно. Помислете дали днешната дата не е свързана с важно събитие за близките или приятелите, за което трябва да ги поздравите. Ако е така, то първо им се обадете и след това всичко останало.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Преценете метеорологичната обстановка и при възможност си организирайте поне за час разходка на открито. Не се престаравайте на работното място. Заемете се първо с новите, а след това с рутинните задължения.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ориентирайки мислите си в едно направление сте в състояние да пропуснете подробности от друго, които ще се окажат важни. Промените днес ще са свързани с личните ви отношения, а дали резултатът ще е добър или лош зависи изцяло от реакциите ви.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Някой ще ви съобщи „важна“ новина, но с доста коварна цел. Въздържайте се от импулсивни реакции. Вместо да се предпазите от неприятности ще навредите на отношенията си. Преди да направите каквото и да било помислете с каква цел събеседникът ви е решил „да помогне“.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Разчитайте само на себе си днес и не си поставяйте твърде мащабни задачи. С каквото и да се заемете е желателно при възможност да го довършите. Изисквайте документи за всяка финансова операция, може да се опитат да ви измамят.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Стари приятели ще ви потърсят за помощ. Едва ли ще се наложи да правите нещо специално, ще е достатъчно да споделите опита си или да допълните идеите им. Вечерта отделете време за семейството и най-вече за децата си, ако имате такива. Ще ви изненадат с хрумванията си.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ще е малко трудно да съчетаете личните с професионалните си интереси. Потърсете компромисен вариант, но и той не бива да е за сметка на отношенията ви. Посъветвайте се и с любимия човек, за да избегнете обвинения, които при това може и да са обективни.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп