Звездите съветват Везните да не взимат днес важни решения

Хороскоп за 21 юли 2007 г.
21 юли 2007 00:03,
Звездите съветват Везните да не взимат днес важни решения
Изображение: frau-im-spiegel

Слънцето ще накара Овните да не са толкова затворени в себе си и поведението им ще окуражи обожателите им да направят първата крачка. Телците ще успеят да възстановят добрите си отношения с близък, който им се сърди от известно време.

 Разположението на звездите ще вдъхне нужната доза кураж на Близнаците, за да направят първата крачка и да разкрият чувствата си пред своята изгора.

 Раците ще имат попътен вятър и работата ще им спори. Разположението на Сатурн ще намали до минимум възможността Лъвовете да допуснат грешка в служебните си дела. Девите, работещи в сферата на изкуството, ще се радват на вдъхновение и бляскави успехи. Ще е по-добре Везните да не взимат важни решения от професионално естество.

 Нептун ще помага на Скорпионите и Стрелците да извършват блестящо финансови операции днес. Козирозите обаче да бъдат по-внимателни и мнителни при инвестиране на парите си.

 Венера днес ще направи Водолеите невероятно щастливи, като им поднесе дългоочакван романтичен момент на откровение с любимия човек. На Рибите пък любовта днес ще им се струва доста нереалистична и далечна.

 Прочетете пълния хороскоп за деня тук

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации