Тази седмица Стрелците трябва да проявят голяма търпеливост

Седмичен хороскоп за периода 22 - 28 юли 2007 г.
22 юли 2007 00:05,
Тази седмица Стрелците трябва да проявят голяма търпеливост
Изображение: astrologie-synthesia

След като се справят с трудна служебна задача, Овните ще получат признание и уважение, както от колегите, така и от началниците си. Работната седмица на Телците ще бъде много натоварена с делови срещи от голямо значение, а на Близнаците – напрегната, но пък успешна. Раците да владеят емоциите си и да докажат на началниците си, че умеят аргументирано да убеждават.

 Лъвовете ще успеят бързо да възстановят и дори да увеличат спестяванията си. Девите ще имат късмет и ще спечелят голяма сума, ако не се самозабравят и запазят чувството си за мярка. Везните пък ще си осигурят допълнителни приходи и ще си гарантират спокойствие. Скорпионите пък да очакват приходи от доходоносна сделка, завещание или премия.

 Стрелците тази седмица трябва да проявят голяма търпеливост, за да успеят да запазят идилията в отношенията с любимия човек. Козирозите да не се притесняват от шеметната скорост, с която се сближават с партньора си и да не се отдръпват. Водолеите пък ще са обзети от прекрасно чувство на щастие, породено от силните чувства, които ще изпитат. Рибите ще се радват на живота и ще чувстват истински късметлии.

 Прочетете пълния седмичен хороскоп тук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации