Арест за търговец, завлякъл шефа си с 600 бона

Пласирал стоката на по-високи цени, бъркал и в касата
Обновена: 24 яну 2011 15:06 | 24 яну 2011 14:03,
10
Арест за търговец, завлякъл шефа си с 600 бона
Снимка: Булфото

40-годишен мъж от Севлиево е арестуван, след като разследващите установили измамна схема, при която той като търговски представител на фирма е измамил шефа си с 600 000 лева.

Преди два дни в "Икономическа полиция" е получен сигнал, че К.Т. като търговски представител на две севлиевски фирми за периода 2009-2010 г. умишлено не изпълнявал задължението си да продава стока на минимално определените от работодателя му цени и я пласирал на значително по-ниски.

Освен това той е присвоил суми от оборота, с което е нанесъл значителни щети на работодателя си, съобщиха от МВР.

Мъжът е задържан за срок от 72 часа. По случая е образувано следствено дело.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
последно на по високи цени ли я е пласирвал(както пише в заглавието) или на по ниски (в статията)............................
9
0
 
0
 
! Отговори
ох преди 13 години
Хем по евтино продавал, хем останали парички за присвояване... Какви работи ставят...
8
0
 
10
 
! Отговори
ринго преди 13 години
какъв е този бързооборотен бизнес че да може да гепи повече от половин милион лева за този период ?Това е партенка...ако стоката е била непродаваема човека все пак е успял да продаде на цена каквато е в момента на пазара а алчнят *** сега му търси разликата от цената на която си е въобразявал че може да продава.Това е .Пълно е с такива шефове -виж там направи нещо... да е добре за нас ..а после реве че бил измамен Цените се диктуват от търсенето господин шеф...по добре нещо отколкото нищо.
7
0
 
18
 
! Отговори
... преди 13 години
Да не се окаже (като в един стар, стар виц), че не са 600к ами 600лв, не е продавал на по- ниски, ана по- високи и не е бъркал, а са го бръкнали.
6
2
 
24
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
МУАХХАХА АМИ АКО РАБОТОДАТЕЛЯ му беше издавал касови бележки и фактури нямаше как да ги продава на други цени. Само че работодателя сам си е вкарам автогол. Хем касови бележки не издава хем данъци не плаща хем си има 2 книги за пред данучните
5
5
 
21
 
! Отговори
емос преди 13 години
Поредният мърсен гаден работодател.Мамка му изедническа.Да не дава на съвестните работници да гепят.ПРЕДИ ДА ПОЧНЕТЕ ДА ЦЪКАТЕ МИНУСИ,ДА ВИ ФОРМИРАМ,ЧЕ НЕ СЪМ РАБОТОДАТЕЛ
4
0
 
31
 
! Отговори
Бизнес преди 13 години
Абе важното е да се върти бизнеса, нали е продавал там човека :D
3
2
 
16
 
! Отговори
Квак квак преди 13 години
Браво Гоше... а сега се върни в реалността, че за малко да задремеш от мечтание... Няма ги вече черешите, с реката сигурно е радиоактивен боклучарник. Все пак статията е странна.... а пък и 600 000 завлечени ..трябва да е едра тази фирма . щом работи с такива обороти.
2
1
 
35
 
! Отговори
??? преди 13 години
В цялата новина има нещо сбъркано:в заглавието пише: "Пласирал стоката на по-високи цени...", а после "...я пласирал на значително по-ниски..." - ПОСЛЕДНО ?!?
1
5
 
19
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Като малък съм живял в ...Севлиево.Баща ми работеше във фабрика "Петолъчка".Росица беше кристално ...чиста и се къпехме по вировете,а когато узреехачерешите,хлапетата ходехме на Крушевския баир да ядем бели череши по лозята,едри и...сладки.Никъде не съм виждал други...такива.Спомени....

Спонсорирани публикации