Закопчаха насилник, пребивал 5-годишното си дете

Момиченцето е в болница с множество травми
Обновена: 7 фев 2011 15:52 | 7 фев 2011 13:33,
33
Закопчаха насилник, пребивал 5-годишното си дете
Снимка: Булфото

Баща е задържан в ареста в Ботевград за побой на 5-годишното си дете, съобщиха от МВР. Момиченцето с множество травми и наранявания е настанено в реанимацията на „Пирогов”. Насилникът е задържан за 24 часа.

Сигналът за инцидента е получен в местното районно управление в неделя следобед на тел. 112. Анонимен жител от с. Скравена съобщил за дете, жертва на побой. Пристигналите на мястото полицаи заварили възрастни и няколко деца в къщата, но по нито едно от тях нямало следи от наранявания.

Около 21 часа обаче криминалисти научили, че на същия адрес действително има пребито дете. Когато влезли в къщата, майката – Д. Г. (29 г.) се опитала да скрие едно от децата, като го покрила с одеяло.

Петгодишното дете било неадекватно, цялото в синини. Заедно с майката то е откарано в ботевградската болница, а впоследствие – в “Пирогов”. Лекари установили, че детето е с оток на мозъка, счупване на кост, множество хематоми. Констатирани са и стари травми.

Според първоначалната информация детето е пребито от биологичния си баща – Т. Н., на 31 г.

До декември миналата година момиченцето било настанено от социалните служби в Дом за деца, лишени от родителски грижи в с. Гурково, тъй като родителите не можели да се грижат за него.

Тогава майката и бащата декларирали, че материалното им положение е по-добро и искат да си го вземат от дома. За случая са уведомени служителите от Отдела за закрила на детето в Ботевград.

Насилникът е криминално проявен, известен за множество кражби и грабеж, осъждан. В момента полицаи разпитват съседи и роднини на семейството.  Случаят е докладван на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
22
 
! Отговори
Бо преди 13 години
Ама защо случаят е докладван на прокуратурата? Това са 'културни особености'! Пак им нарувашавате правата!
10
1
 
29
 
! Отговори
Маркузе преди 13 години
Принудителна стерилизация след 2 -то ***....и пандел ,да бачкат ,та да има за храна на харозаните на държавата...
9
0
 
15
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 13 години
***...
8
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Покрила го с одеяло- като умряло животно, на такива деца оставят ли се бе? Ами другите деца и тях ли ще им оставите? Дават по телевизията за приемни семейства - то смешно направо- взели им едно дете, защото не могат да го гледат, а на интервюто *** мъкне още няколко след себе си - тая държава за едни деца мащеха, за други майка. как някой който не може да гледа едно дете, може да гледа други 3?
7
2
 
28
 
! Отговори
Р.Хес преди 13 години
*** животни,*** и Циклон Б за вас!!!И за вашите защитници!!
6
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
E,стига с тия новини за тъмните ни сънародници!СТИГА!
5
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Изверг!!!
4
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пак *** работа, нали? Поне го казвайте, че да не се притесняваме излишно - все пак на тях това са им "културни особености", а не престъпления.
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А сега да ви видя от Европа и нашите социални мижави служби и всичките шоута дето искат да закриват домовете! Родителите си го искали, като заявили, че могат да го гледат. Дали изобщо някой е проверил така ли е? Или директивата е - да се закрият всички заведения за деца! къде ще отидат тези, които са насилвани - ще ги върнете при насилниците ли бе? Видях ви - никой не искаше къщите от Могилино, а сега ние като се съгласихме - знаете ли колко са - само 1 къщичка за 10 деца, а останалите къде са
2
0
 
35
 
! Отговори
Dundy преди 13 години
За такива има само една присъда-на площада и убиване с камъни!!!
1
3
 
35
 
! Отговори
gte преди 13 години
Ако не бяха *** в тая държава вие драскачите от вчера.бг голи и боси щяхте да ходите.

Спонсорирани публикации