Чудесен Тотнъм наказа Милан насред Милано

Питър Крауч вкара за победата с 1:0 на "шпорите"
Обновена: 16 фев 2011 14:36 | 15 фев 2011 23:47, Красимир Ангелов
48
Чудесен Тотнъм наказа Милан насред Милано
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

С гол на Питър Крауч десет минути преди края, Тотнъм спечели изненадваща победа с 1:0 срещу Милан в първия осминафинален мач от Шампионската Лига, игран на стадиона на италианците Сан Сиро.

Попадението падна след перфектна контраатака и асистенция на Аарън Ленън. Непосредствено преди това Милан бе по-активния отбор, но Еурелио Гомеш направи едно страхотно спасяване.

Росонерите обаче показаха сносен футбол само след почивката, като през цялото първо полувреме не знаеха какво да правят на терена.

Победата дава страхотно предимство на англичаните преди реванша на "Уайт Харт Лейн", който е след 3 седмици.

В другия мач от вечерта Валенсия и Шалке 04 завършиха наравно - 1:1. Точен за домакините преди почивката бе Солдадо, а легендата на Реал Мадрид Раул изравни за германците в 64-та минута.

Вижте всичко около мачовете в Шампионската лига

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
кс преди 13 години
днес агентите на гатузо посочиха, че пом.-треньорът на тотнъм е дразнел гатузо.това е основание мачът да не бъде редовен. нещо повече той е сниман и на терена, където няма място за пом.- треньори, които да дразнят противника. защо съдията и уефа си мълчат за това против правилника?
44
0
 
4
 
! Отговори
neznam преди 13 години
gatuzo e nisak kato selski 4ehal
43
0
 
2
 
! Отговори
neznam преди 13 години
gatuzo e nisak kato selski 4ehal
42
0
 
2
 
! Отговори
neznam преди 13 години
gatuzo e nisak kato selski 4ehal
41
4
 
1
 
! Отговори
кн преди 13 години
мачът милан - тотнъм беше дирижиран от скамейката на тотнъм. какво прави пом.-треньорът на тотнъм на полето и се кара с гатузо. голът на милан беше напълно редовен. а медиите пишат - беше и засада, беше и фал. каквото мине, като гербаджиите пред съда за натопяване. напълно нередовен мач в полза ва тотнъм. защо съдията не изгони пом.-треньора на тотнъм. защото го командваха!!!
40
1
 
0
 
! Отговори
прасчо преди 13 години
3;0 Барселона,всичко друго е майтап
39
4
 
4
 
! Отговори
до35 преди 13 години
не само ще им се опънат а и ще ги опънат смешните испанци.2-0 за великият арсенал довечера,а меси без един точен удар към вратата на противника
38
2
 
2
 
! Отговори
за днес преди 13 години
Заложихте ли вече за Арсенал?Не е късно!
37
4
 
0
 
! Отговори
за днес преди 13 години
Заложихте ли вече за Арсенал?Не е късно!
36
1
 
16
 
! Отговори
yaro преди 13 години
дивака Гатузо снощи за пореден път си показа селянията...а иначе напълно заслужено Тотнъм биха жабарите
35
1
 
0
 
! Отговори
разбирателпонимател преди 13 години
англичаните първи,ошибался:)
34
1
 
7
 
! Отговори
fire преди 13 години
Мразя Милан! А снощи бях отвратен от поведението на футболистите на тези жабари! Дано паднат и в Англия. Другият мач, много се израдвах на Раул... Истинска легенда. Надявам се да вкарва още много голове. За тази вечер- определено ще се гледа Арсенал- Барселона. Колкото и да се добри Арсенал, Барселона са просто машини и мачкат без проблеми дори с резервите си. Ще съм наистина изненадан, ако Арсенал се опънат достатъчно.
33
5
 
2
 
! Отговори
разбирателпонимател преди 13 години
уважаеми неразбирковци,в момента всичко във футбола се случва само и единственно заради парите.четвъртия бил първия и видиш ли италианците били първи-смех.нека да сложат таван на трансферните суми,пък да видим смешните британци с какви футболисти и каква собствена школа ще изкарат.те май от 66та нямаха титла на голям форум смешницитеа,или нещо бъркам?
32
1
 
6
 
! Отговори
merc преди 13 години
Видя се нивото на Калчото .Четвъртият в Англия бие безпроблемно първия в Италия като гост. Очакваше се,защото Берлускони купува мачове и съдии на Апенините,както и Морати, напоследък.Единят набеден "гранд"от Милано бълбукна вчера,да се готви другия набеден "гранд" срещу Байерн.
31
11
 
1
 
! Отговори
Varg преди 13 години
Съдията *** мача.Браво на Гатузо и на Милан.Тотнъм вкараха случаен гол дето 10 мача да играят не могат го направи.
30
1
 
0
 
! Отговори
utre преди 13 години
Ставай и си тръгвай!
29
0
 
2
 
! Отговори
жалко преди 13 години
От най-великия отбор в историята-този на Милан при Ариго Саки с Гулит,Ван Бастен,Рийкард,Барези и т.н. нищо не е останало.И не говоря само като треньор и играчи,а най-важното-като философия.Процеса на деградация обаче започна още от Капело,макар отбора все още да печелеше по инерция,играта беше грозна.Анчелоти продължи тази политика и това се превърна в стил за Милан(въпреки,че и след великото холандско трио в отбора е имало много добри играчи-Уеа,Шева,Руи Коща,Кака и т.н.).Жалко.
28
7
 
2
 
! Отговори
prost преди 13 години
Напсува си го оня плешивия бая директно в лицето с хвърчащи лиги, и аз да бях и аз щях да му резна една.
27
6
 
1
 
! Отговори
Принцеса преди 13 години
Аааа, този Гатузо трябваше да го изгонят вчера. Не че ме дразни, ама много налиташе на бой, даже и коментаторът каза, че малко фоутболисти са футболистите на терена, с които Гатузо не се е скарал. Той даже и на заместник треньора на Тотнъм налетя, въпреки че той казва, че е оня го е напсувал. Не зная това доколко е вярно, но може заместник треньорът да е целял да го провокира.
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ха, ха, ха Милановците се изложиха, Тотнъм заслужено ги нокаутира.