Две малки дечица изгоряха при пожар в столицата

Майка им ги оставила сами в барака и излязла
Обновена: 17 фев 2011 15:09 | 17 фев 2011 14:09,
96
Две малки дечица изгоряха при пожар в столицата
Пожарникари са изгасили пламъците на ул. "Първа българска армия". Снимка: Булфото

2-годишно момченце и 3-годишната му сестричка загинаха при пожар в столицата тази сутрин, съобщиха от МВР. Пламнала е барака на ул. "Първа българска армия".

Сигналът е подаден в 9,50 часа. На място са изпратени 3 противопожарни автомобила и линейка.

Пожарът е погасен, но в огъня са загинали две деца – момченце на 2 години и и момиченце – на 3,5 г.

Според съобщеното от майката тя оставила децата сами в импровизирания дом, който е изгорял напълно.

Предстои да бъде изяснена причината за възникването на огъня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още по темата: пожардецабарака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
20
 
! Отговори
е до с преди 13 години
Рибата изгнива от към главата- с това е казано всичко. Навремето започваха да се оправдават още щом ги погледнеш- имаха и страх, и респект; сега как да го имат, като той продава наркотици, а до него стои патрулката и го пази- понеже вече е платено на полицайчетата? Как да ги притискат, като по избори ще си дадът гласовете и не трябва да бъдат обиждани? Всичко виждаме, всичко знаеме и разбираме- това ни е проблема- волското търпение и тихото съгласие със ставащото безумие в държавата!
63
4
 
32
 
! Отговори
TAX преди 13 години
Смъртта на децата е била жестока, но смъртта на няколко възрастни хора през последния месец убити зверски от *** не е била по-лека. И какво ми пишете тук, че са били само деца, като са само деца къде е майка им!? Колко от вас са оставяли децата си по на 2 и 3 години сами вкъщи за повече от 5 мин. (тук включвам опцията слязъл до избата)!? Никаква милост нямам към *** - ***, мазни, не знаята български, крадливи, лъжливи и по-жестоки и от нас. Само ни смучат парите.
62
5
 
9
 
! Отговори
с. до 63 преди 13 години
5 пари не давам в какво съм те убедил в какво не!Я кажи бе отворко по каква причина си обграден от *** и защо така пламенно ги защитаваш!!?
61
9
 
4
 
! Отговори
до 49"с. до 46& преди 13 години
Е, с това "'капиш" ме убеди колко зряла и сериозна личност си, ***
60
0
 
17
 
! Отговори
с. до 59 преди 13 години
Наистина си прав,че за да правиш големи свинщини трябва да си купиш протекции и да имаш гръб!Това е неоспоримо!Но за битовата престъпност,убийствата,кражбите и изобщо типичните *** изпълнения няма такова нещо!Те просто са си такива!И понеже Европа ни натиска сме принудени да преглъщаме много неща!Познавам една наистина свястна жена от ромски произход!За нея моите уважения!Изучила се е,работи и е добър човек!Защо и другите не се хванат да бачкат и да учат!?Щото е по-лесно с простотиите!Мда!
59
3
 
30
 
! Отговори
Българин преди 13 години
И ако това беше истинска майка, щеше да се хвърли в огънят, в който са пищели децата и, самата тя жива щеше да изгори, но да ги спаси !!!Но *** не са хора, а *** !!!
58
1
 
36
 
! Отговори
с. преди 13 години
Е,как да не се озвериме!?Мене са ме налазили отвсякъде за сметки,данъци,заплати,чудеса и тн!*** някой закача ли ги!?Живеят си като пичове,нищо не плащат и чакат само на помощи и кражби!По селата тормозят останалите възрастни хора!Мине не мине и се чуе за някое зверско убийство!Четем тия дни за зверски убитата магазинерка от две непълнолетни ***!Тука в София кварталите около *** гета са пропищели!То мазе и кола не останаха необрани!И на финала жестоки сме били!5 пари не давам
57
4
 
10
 
! Отговори
е преди 13 години
За да се краде, убива и насилва безнаказано са виновни тези по върховете- нима не е така? Нима нямат механизмите да прижучат ромите? Имат- не искат! На кого плащат ромските наркобарони и сводници такси, за да не ги закачат? Правилно- на българската полиция! Кой изкупува откраднатото от ромите? Правилно- българските пунктове за вторични суровини и още , и още... Коте да изгори- ще ви се свие сърцето, а тук се излагати и се радвате на смъртта на децата. Не ви устройва нещо? Защо не сте на улицата?
56
2
 
24
 
! Отговори
кики преди 13 години
Дреме й да нея, ще направи още 5, това е *** барака, а те никога не се грижат за децата си! Жалко за дечицата, защото те нямат вина...
55
3
 
24
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Много важно *** ще издриска нови.
54
5
 
5
 
! Отговори
1 преди 13 години
Ей- озверихме се- страшна работа!
53
2
 
35
 
! Отговори
с. до 47 преди 13 години
Случайно да се оплаквам в коментарите си!?Не!Бачкам си и се оправям!И не разбирам защо трябва да ме нападате при положение,че констатирам факти!А именно от *** нищо не става и ни дърпат само назад!Генерират престъпност,проблеми,деца,неплатени сметки и социални проблеми!Факт!Аз съм софиянец и мога да говоря за София!Що не питаш хората от кв.Захарна фабрика за ***!?Или роднините на убития професор!Или роднините на удушената с връзка от обувка магазинерка!???А!?Хайде да сме честни!
52
5
 
18
 
! Отговори
? преди 13 години
Ако защитавате ***, знайте, че баба ви е спала с *** без дядо ви да разбере. Кръвта вода не става !
51
4
 
7
 
! Отговори
До 38 преди 13 години
Пише се - ***!Явно си дрът ***!
50
1
 
25
 
! Отговори
тънка пръчица преди 13 години
филантропа 38, да не дава акъл и генерални умозаключения, а да отиде на гости - не да живее - само на гости да отиде, за малко - в български дом, който е близо до *** махала/къща!Да си води детето на училище и да го прибира с колата си или с такси, защото пътя към училището минава покрай "махалата"Така и леля АниЦолова се възмути че родители от Пазарджик махнали децата си от *** клас. А нейното дете с колко РОМЧЕТА е в класа или детската градина;) Ще е в лицея в Горна Баня-демагоия
49
0
 
28
 
! Отговори
вива до 28 преди 13 години
Ти знаеш ли колко сигнали и подписки има тук, в София за такива гета? И знаеш ли какво казва гл.арх. Диков- ами не е човешко посред зима да ги оставим на улицата. А *** НПО пищят "Няма да бутате гетата, преди да сте осигурили жилища, за предпочитане да е по-хубав квартал и между българи, за да интегрират ***". Е, кой според теб - обикновените хора ли да идат да им бутнат бараките? И после да ги избият ***? Защо плащаме данъци? Кой да свърши работата на общината?
48
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Егати злобарите бееее,деца на 2-3 год.какво лошо са направили?
47
3
 
26
 
! Отговори
с. до 46 преди 13 години
Навремето като си започвах бизнеса бях заобиколен от ***!Такива бяха времената просто!Започнах с търговия и първите ми обекти бяха по Женския пазар,разни базари и подобни!Отделно когато пътувах за стока из Турция,Унгария и така нататък беше пълно с ***!Ял съм им попарата и ги познавам доста добре!Навремето не бях предубеден и съм ги взимал и на работа!Държа се като човек,плащам като пич,а те ме крадат!Нищо не става от тия!Аз съм в кириза от 1991!Айде да не се пробваш да ме отваряш!Капиш!?
46
2
 
17
 
! Отговори
Джордж Шорош преди 13 години
Каква трагедия същински холокост веднага на сичкото ром да се даде по един мезонет да има къде да си паркират конете
45
14
 
4
 
! Отговори
до 41 преди 13 години
Е, бай *** не са ли го взимали в казармата, БАЦЕ ? Не отричам че тежат на обществото,и то много, но да се подиграваш с смъртта на деца на 2 и 3 години??А и по форумите е пълно с комлексари, за които единственото поле за изява е интернет,все не могат да си "харесат" работа, все някой друг им е крив, ***, кмета, бойко, президента, арменския поп....Ако наистина си работодател, разбираш какво имам впредвид.

Спонсорирани публикации