Две малки дечица изгоряха при пожар в столицата

Майка им ги оставила сами в барака и излязла
Обновена: 17 фев 2011 15:09 | 17 фев 2011 14:09,
96
Две малки дечица изгоряха при пожар в столицата
Пожарникари са изгасили пламъците на ул. "Първа българска армия". Снимка: Булфото

2-годишно момченце и 3-годишната му сестричка загинаха при пожар в столицата тази сутрин, съобщиха от МВР. Пламнала е барака на ул. "Първа българска армия".

Сигналът е подаден в 9,50 часа. На място са изпратени 3 противопожарни автомобила и линейка.

Пожарът е погасен, но в огъня са загинали две деца – момченце на 2 години и и момиченце – на 3,5 г.

Според съобщеното от майката тя оставила децата сами в импровизирания дом, който е изгорял напълно.

Предстои да бъде изяснена причината за възникването на огъня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още по темата: пожардецабарака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
5
 
17
 
! Отговори
до 38 преди 13 години
Абсолютен ***! Ако си като мен заобиколен от ***,друга песен ще пееш.....
43
0
 
28
 
! Отговори
вива преди 13 години
Ако бяхме нормална държава, децата отдавна трябваше да са прибрани в институция, а майката - кастрирана и осъдена на принудителен труд, за това че принуждава децата си да живеят в подобни условия, и за да им изработи издръжката.Лошото е, че *** станаха толкова много, че ако им се вземат всички деца, които отглеждат в подобни условия и държавата трябва да ги издържа, ще обяви фалит...
42
3
 
29
 
! Отговори
тънка пръчица преди 13 години
не Тояга, не са деца - на 4 -5 годинки вече тършуват по джобове и чанти в градсия транспорт! *** още 2 ще си снесе, да, снесе, защото те така идват на бял свят!Не са избирали родителите си, както и никой от нас, но когато порастнат и станат родители, що не направят нашия избор - с ученето и работата
41
5
 
6
 
! Отговори
Gomez преди 13 години
Kam 38 komentar-Bravo,ako vsishki pazsajdavat, kato Vas darjavata ni shteshe da e dobre,no tai kato xorata pravyat darjavata,kakvo da vi kaja,Vie go znaete po dobre ot mene.Taka tryabva da razsajdavat vsishki,no uvi !
40
1
 
27
 
! Отговори
Гоце преди 13 години
Изгоря ми електората!
39
1
 
34
 
! Отговори
с. до 38 преди 13 години
Веднага обяснявам какъв ми е приноса към обществото!Навремето година и половина бях войник!ШЗО Плевен баце!Запасен офицер съм от българската армия и ако се наложи,(да не дава Господ),ще се вдигна за Родината!На близо 40 години съм и работя от малък!Плащам данъци,осигуровки и заплати!Давам хляб на моите хора!Ей това ми е приноса!А я да попитам какъв е приноса на ***!Масово не работят,крадат,не си плащат сметките и чакат само на помощи!Освен проблеми и деца друго не правят!Защо да ги жаля!??
38
15
 
12
 
! Отговори
Тоягата преди 13 години
Грозно...!Грозни коментари!***,или не-деца са...!Не са виновни за произхода си,не са избирали родителите си!Бог да ги прости!И Тоягата съжалява,че е българин и се е родил в България,но ...какво да се прави?!
37
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Има ли злополука с *** днес.бг не пропускат да сложат на първа страница :) намирисва цялата работа...
36
31
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
толкова много белполезни *** си чешат езиците тук със смъртта на децата. Къде сте вие сега, на работа, може би работите писачи на слабоумни коментари. И какъв е вашия принос в обществото? По цял ден да плюете кой ли не, заради собственото ви бездарие и безполезност? С какво сте по-различни от ***, нима някой от вас, плъхове бездарни, работи и плаща данъци?? Или някой трябва да дойде да ви се моли да работите при него за 2-3 хиляди лева? Пумияри. *** е състояние на духа, не е етнос!
35
1
 
21
 
! Отговори
sgt.Hale преди 13 години
Ако общината беше ликвидирала гетото на време, както хората от квартала пожелаха чрез подписка, нямаше да изгорят ***...
34
15
 
14
 
! Отговори
до 1, 6 и 7 преди 13 години
Сигурно е ужасно да си така деформиран ,че да не съчустваш на страданието на другите...!Нещастници!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
33
11
 
36
 
! Отговори
we преди 13 години
От мен едно нещо запомнете: *** няма пол и възраст!
32
11
 
26
 
! Отговори
lol преди 13 години
Деца? Да бе да. ***!
31
11
 
12
 
! Отговори
До 28 - Анонимен преди 13 години
"... сигнал от някой гражданин ..."В Шопия граждани няма. Всички са селяни. Кой да го подаде този сигнал? Общинарите под земята ли ходят, че не вижат как гетата изникват навсякъде?
30
5
 
20
 
! Отговори
до лаборант преди 13 години
Ако някой софиянец е подал сигнал в общината или полицията за съществуването на незаконна колиба и на този сигнал не е реагирано и не са взети мерки, наказтелна отговорност за смъртта на децата носят общинските служители. Ако нито един столичанин не е подал сигнал за незаконната колиба, тогава никой не е виновен, тъй като общинските служители не са длъжни да обикалят улиците.
29
1
 
12
 
! Отговори
5ko преди 13 години
*** rabota....mnogo lo6o za decata bog da gi prosti ! nikoi ne izbira kak1f da se rodi
28
7
 
29
 
! Отговори
с. до Срам преди 13 години
Какви дечица,какви 5 кинта бе!?Поредните ***!Те по 12 деца въдят и ги гледаме ние с нашите данъци!Та на финала и да ги жалим!Айде стига!
27
1
 
3
 
! Отговори
лаборант преди 13 години
кой е виновен? може ли някой да отговори?
26
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най-голяма вина имат столичани, защото си траят и не подават сигнали. За да бъде съборен "импровизиран дом", трябва да бъде подаден сигнал от някой гражданин за съществуването на незаконна постройка. Но софиянци не ги бъркат незаконните колиби, защото самите те имат незаконни гаражи и така общината не закача и гаражите и колибите. Не може да се премахне колиба без подаден сигнал на който да се реагира.
25
23
 
14
 
! Отговори
Срам преди 13 години
Всички коментари са зли и безчувствени! Това са две дечица - какво са виновни те в какво семейство са родени и че може би няма да имат добро бъдеще!!!Две малки беззащитни душици, който още незнаят какво е живот.Срам ме е да чета всичко това - що за злоба цари у вас!

Спонсорирани публикации