Фъргюсън възхитен от тандема Руни-Чичарито

Ернандес има гола в кръвта си, радва се мениджъра на МанЮнайтед
Обновена: 16 мар 2011 14:36 | 16 мар 2011 09:47, Красимир Ангелов
58
Фъргюсън възхитен от тандема Руни-Чичарито
Снимка: БТА

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън остана много доволен от заформящия се нападателен тандем Уейн Руни - Хавиер Ернандес.

Двамата излязаха като титуляри в реванша срещу Марсилия от Шампионската Лига, като за сметка на това Димитър Бербатов остана резерва.

Ернандес обаче вкара и двата гола за победата с 2:1, а Уейн Руни направи една асистенция и като цяло бе може би най-добрият играч на терена.

"Получи се добре. Позицията, на която Уейн игра в последните два мача, го прави много опасен. Има невероятна мощ и скорост. Ернандес пък е невероятен в момента. Това момче има гола в кръвта си", коментира Сър Алекс след мача.

Вижте какво още каза сър Алекс

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: Алекс Фъргюсън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Руни се радвал да бъде на задна позиция, но само ако Чичерито е на терена. Когата Берба е на терена , той не само не се радва, но не му подава или ако му подаде ,топката е невъзможна за отиграване. Има злоба и настроение в този отбор против Берба.Съра няма нищо против такова отношение към нашия човек, в противен случай ще го стопира.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Може би точно това е целта? Да не искат Бербатов да подписва с тях и затова умишлено го оставят на скамейката. А може би просто целта е да съсипят кариерата на нашенеца.
14
1
 
9
 
! Отговори
777 преди 13 години
А сега ако Венгер има акъл все още ще се опита да привлече Митко в Арсенал!
13
1
 
14
 
! Отговори
777 преди 13 години
Фъргюсън е дърт ***!Подиграва се с Митко!ТАЗИ ШОТЛАНСКА *** МОЖЕ ЛИ ДА ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА ЗАЩО ГОЛМАЙСТОРА НА ОТБОРА МУ И НА ВИШАТА ЛИГА СЕДИ НА ПЕЙКАТА!???И ЗАЩО РАЗНИ МАЙМУНИ КАТО РУНИ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА ВЪВ ФОРМА ИЛИ НЕ СА ТИТУЛЯРИ!*** ЗА ШОТЛАНСКАТА ПОЛА!
12
1
 
14
 
! Отговори
гого преди 13 години
Шотландеца не иска българин да е голмайстор в английско първенство.Той е определил Руни за звезда на отбора , въпреки че не може на този етап да вкарва. Щом Чичерито набера двайсетина гола и него ще сложи на скамейката.Това му е тактиката.Бягай Берби !Не ти трябва да си косиш нервите с тази шотладска змия.Не ти трябва нов договор с тях!
11
1
 
14
 
! Отговори
Lestat преди 13 години
Точно навлезе във върхова форма и му се изплюха отгоре... сега с какво желание да играе момчето? Живота е въртележка вижте преди 2 години какво се случи с Тевез! Сега по същия начин се гаврят с Берба
10
2
 
14
 
! Отговори
alex преди 13 години
И после разни завистливци ще ми разправят, че Бербо можел да вкарва само на слаби отбори...ами как да вкарва и на по-класни такива, като онзи сбръчкан, вечно ненадъвчил се шотландски козел не му дава никакъв шанс да покаже какво може, а той може! Бербо е гении по свой си начин, но си пропилява таланта там....жалко, много жалко.....каква скорост и форма беше набрал, но му смачкаха и амбициите, и шансовете да спечели всички класации, в които беше титуляр.... :( very disappointing!
9
1
 
16
 
! Отговори
пешо преди 13 години
Гледах МЮ заради Бербатов.Фергюсън се подиграва с него. Сега и да предложат договор на Бербо ,трябва да откаже.Те покрай него тези рогачи се научиха на малко техника, задни ножиции и други неща.МЮ не играят в момента класен футбол. Те са силови играчи. Арсенал са по- добри.
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мите, чакаме те в Пирински миньор село Брежани! Ела ни помогни за промоция във В група...
7
3
 
8
 
! Отговори
симо преди 13 години
Добре се получи с Чичерито и Руни, но прави впечатление , че нито Руни , нито Нани и всички останали не подават към Бербатов такива точни и добри топки , както към Чичерито. В този отбор не искат Бербо да е звезда.. Съра се гаври с него. Моето скромно мнение е ,че той не трябва да подписва нов договор с тях. Това си е мъка.Да се маха от тях. Големите играчи бягат от Съра/ Бекъм, Роналдо, Нани/ Да си кътка Руни ,Скоус /
6
0
 
14
 
! Отговори
yaro преди 13 години
съветвам Митко да вземе да се махне от Юнайтед-видя се вече ясно че Сър Алекс му няма доверие,вече трета година не го ползва във важните мачове...дори и сега когато е в добра форма и е голмайстор на отбора,Съра предпочита мексиканчето което само знае да седи на гюме пред вратата, а пък Руни и слаб пак е неизменен титуляр....Бербо бягай по-скоро оттам,тренера ти не те бръсне за слива...
5
1
 
15
 
! Отговори
bobo преди 13 години
Бербатов ако има капка гордост ще поиска да го си ходи. Не е нормално да го държат на пейката на всички важни мачове и после да го плюят че не вкарва на силните отбори.
4
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И тандемът Рууни-Бербо е не по-малко лош, даже напротив, нооо...как ще оставят българин да обира ларвите непрекъснато, та даже и голмайстор да стане....ц-ц...Снощи каква тъжна физиономия имаше Бербо :-( жал ми е за тази несправедливост спрямо него. Не е честно да бърше пейките почти 3 месеца поред!!
3
9
 
5
 
! Отговори
ДААМ преди 13 години
Опитът да се вдигне моментната цена на Барбуков не успя, ще има да търка пейката.
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чичарито е перфектен голмайстор, но само консуматор - не може да подава!
1
4
 
16
 
! Отговори
Discoveryy преди 13 години
Сега онея комплексираните, веднага ще почнат да плюват по Бербатов...