Нюкасъл пожела Бербатов

"Свраките" са готови да извадят 7,5 млн. паунда за бившия капитан на България
Обновена: 31 май 2011 15:17 | 31 май 2011 10:48,
75
Нюкасъл пожела Бербатов
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Бившият капитан на националния отбор на България Димитър Бербатов е трансферна цел на Нюкасъл Юнайтед, любимия отбор от детството му, твърди английският таблоид "Сън".

Голмайсторът на Висшата лига в последно време е със статут на твърда резерва в английския гранд Манчестър Юнайтед и по всичко изглежда, че ще напусне клуба през лятото.

Преди няколко дни Берба обяви, че има желание да остане на "Олд Трафорд" и да гони 20-а титла с отбора, но решението на сър Алекс да го остави извън групата за финала на Шампионската лига срещу Барселона до голяма степен дава индикация, че двете страни ще се разделят.

Мениджърът на "Свраките" Алан Пардю от своя страна изключително много харесва Бербатов и е готов да му даде възможност да започнe начисто.

Според последни информации "Джордитата" са готови да извадят 7,5 милиона паунда за нападателя на Юнайтед, който спечели "Златната обувка" за голмайстор на Висшата лига през вече изминалия сезон.

Нюкасъл усилено търси попълнения в атакуващ план. Причината за това е продажбата на Анди Каръл на Ливърпул срещу рекордните 35 милиона паунда през януари.

След като младокът напусна "Сейнт Джеймсис Парк", не му бе намерен достоен заместник, но се очаква това да стане през идното лято.

Бербатов, който премина в Юнайтед срещу колосалните 30,75 милиона паунда, винаги е харесвал Нюкасъл и е бил голям фен както на отбора, така и на Алан Шиърър през детските си години.

Междувременно пък стана ясно, че "Свраките" вече са уредили привличането на халфа на Лил Йоан Кабайе, който трябва да замести напускащия Джоуи Бартън.

Още спорт от Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
0
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Нюкасъл готов да извади 7,5млн паунда за "резервата" БЕРБАТОВ,ами то някои отборчета в нашата"А"група не струват една трета от тази сума.Замълчете неразумни запалянковчета.Един път за винаги разберете,че е голям БЪЛГАРИН и престанете с вашите обиждания.Първо станете патриоти,тогава давайте оценки,мили български/ако сте такива/ приятели.
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Mnogo me nakefi izkazvaneto na Berbo pri pristiganeto mu f Sofia:"izviniavam se na BG fenovete" ( ne spomena anglrosite)Ostavam w MU, ste se boria za titulairno miasto ( ha ha , direkto pokazva na FrkGyzof, 4e ste mu plasta edna godina zaplatata i sled vastoto liato na svoboden egant si namira svesten ***)Edna direktna kofti duma neizre4e srestu Sir, timyt i tehnite GB fenove- presko4i gi.Bravo na Mitko
71
1
 
1
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Бербатов ,както и да го гледаш е БЕРБАТОВ,истински БЪЛГАРИН,а вие какви сте дето го плюете,дребни и нищожни мишлета,за които дори комшиите не знаят.След две ,три години ще видим по кого ще плюете,смешници.Не разбирате тази игра,сигурно толкова разбирате и живота.За това сме на това положение,последната дупка на ЕС.
70
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мачът с Левски - вкарва и ставаме шампиони и ... спъва се ... от топката. Той е играл в десетки дербита и какво е направил - гол на Хърватска и голов пас. Три на Ливърпул в един мач и два три гола срещу други отбори. Иначе е абсолютен фигуран в истинските мачове. Развихря се срещу Съндърланд и Блекбърн, чиито защити са под нивото на А група даже. Сам се отказа от националния, и без това не играеше в мачовете а присъствашиЕ КАК ФЪРГЮСЪН ДА ГО ВЗЕМЕ НА ФИНАЛА, КОЕ ДА ГО МОТИВИРА!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
69
1
 
4
 
! Отговори
пирин преди 13 години
с Ванката Цветков ще са идеален тандем Пирин- КЕШ
68
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
в родниа пирин винаги има място за бербо
67
0
 
4
 
! Отговори
:) преди 13 години
Кадето и да заиграе се надявам да вкарва голове на Манчестер, дали в парвенство или шампиоснка лига
66
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много бе...... цели 7,5 милиона....
65
0
 
7
 
! Отговори
yaro преди 13 години
стига само сте го пращали насам натам Митко."Сън "твърдели че ще ходи в Нюкасъл- това е същото като "Шок " да напише че Митко отива в Локо Мездра....
64
0
 
8
 
! Отговори
бай Шано преди 13 години
може и да сте прави тия дето по цял ден плюете по Бербо, но замислете се след 3-4 год. като се пенсионира по кой ще плюете.....това е жалкото ,няма кой да заеме мяктото му
63
0
 
9
 
! Отговори
cska-liverpool BG преди 13 години
Bravo na Berbatov! Kato rezerva stana golmaistor! No v svetoven rekord!No dori i tova ne e dostatychno na syr. Mergusym da reshi da puska Berbatov
62
1
 
12
 
! Отговори
Андрешко преди 13 години
Попитали радио Ереван : - Как Ман. Юн. да победи Барселона ? - Много лесно . Само трябва да си разменят треньорите.
61
0
 
49
 
! Отговори
StereoTip преди 13 години
Бербатов ако остане в МЮ след тия гаври на ония изкуфелник, трябва да е мн зле, а не ми изглежда да е толкова зле, така, че успех с новия отбор
60
1
 
6
 
! Отговори
Нюкасъл пожела Берба преди 13 години
... и Берба роди гол.
59
31
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Заглавието е трябвало да бъде нещо от този род - "От Ман. Юнайтед бият шута на Бербатов" .
58
0
 
2
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 13 години
do 4efo - евала някой разбира как работят нещата във футбола :)
57
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е ТО И АЗ СЪМ ФЕН НА СВРАКИТЕ ДАНО АКО ИДЕ ТАМ ДА НАНИЖЕ ПОНЕ 30 ГОЛА И НАЙ ПОСЛЕ ДА СЕ КЛАСИРАМЕ ЗА ШАМПИОНСКА ЛИГА СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ ОТСЪСТВИЕ!!
56
1
 
46
 
! Отговори
thebrainles преди 13 години
Дано се премести на място, на което да бъде оценен истински, а не да търка резервната скамейка! Успех
55
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
днесбг стига го цитирахте тоя "сън" като надежден източник...все едно някой да цитира жълт шок като достоверен източник на информация
54
0
 
22
 
! Отговори
Коко преди 13 години
Почна се. Според последните спортни новини вече една дузина отбори проявяват интерес към Бербагол след гафа на Фъргюсън срещу него на финала. Това са Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Леверкузен, Арсенал, Ювентус, Севиля, Ювентус, Рона, Наполи, Шахтьор, Фенербахче. Хайде сега да го видим съра.