Двама задържани след масов бой в новозагорско

Роми с вили и ножове "посрещнаха" жандармеристи
Обновена: 6 юни 2011 15:07 | 6 юни 2011 14:20,
164
Двама задържани след масов бой в новозагорско
Снимка: архив Булфото

Истински екшън се разигра край новозагорското село Ценино. След скандал заради коне се стигна до бой и се наложи жандармеристи да разгонват с изстрели във въздуха група роми.

Разправията избухнала в събота привечер между собственик на имот в землището на Ценино и жители на селото, чиито коне пасяли в неговата земя.

При инцидента е пострадал 36-годишен мъж – служител в охранителна фирма, който е придружавал собственика на земята.

Човекът е със счупен череп, след като е бил замерен с камък.

След сигнала за побоя на мястото са изпратени жандармеристи от Бургас. При пристигането им те били посрещнати от група роми с вили, коси и ножове, заплашвайки полицаите със саморазправа.

След като устните предупреждения не помогнали, служителите на реда произвели два изстрела във въздуха със стоп-патрони. Хората от групата се разпръснали в различни посоки, укривайки се в близка гора.

34 души са разпитани след инцидента. Задържани са двамата подстрекатели на инцидента – криминално проявените А. П. (28 г.) и 16-годишен младеж от с. Ценино.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"След сигнала за побоя на мястото са изпратени жандармеристи от Бургас. При пристигането им те били посрещнати от група роми с вили, коси и ножове, заплашвайки полицаите със саморазправа."И защо ако мога да попитам тези индивиди не са били арестувани, по случая и не им е предявено обвинение за саморазправа с длъжносно лице. Или баретите на ЦЦ могат да крещяти размахват автомати само на деца и секретарки и да просват по земята невъоръжени, неоказали съпротива хора.
96
0
 
13
 
! Отговори
ДО 96 преди 12 години
Вие сте щастливци щом по вашия край има масив с череши, при нас след идването на анархията / пардон демокрацията/ всички насаждения се изсякоха от ***. Сега има само липи и то по главния булевард, но като цъфнат след някой ден, елате да видите на какво заприличват - сякаш ураган е минал през тях.
95
0
 
18
 
! Отговори
ЕДИН ЗАКОН преди 12 години
Искам да обясня какво е ,,*** торнадо ,, това обикновено се случва кьсно през ноща...-- голяма група ,често има и деца атакува някави насаждения ,на сутринта горкия собственик има чувството ,че го е ударило торнадо --понеже се краде през ноща всичко е с главата надолу ,кьде брано ,кьде тьпкано ,кьде чупено ,абе страшна работа---и вие чакате тоя човек да трьгне да вьрви до града че да се оплаква а наи-често това е някои старец--та това е положението по кьрищата на Бг.
94
1
 
5
 
! Отговори
tata преди 12 години
блъскате ги с коли ))) *** !
93
0
 
18
 
! Отговори
оп преди 12 години
Тия са "ПРОБЛЕМ" и управниците не искат да го видят,защото са 1 000 000 гласа,а ТЕ хубавците в парламента трупат милиони и не им пука какво се случва с нормалния гражданин на Република България и още по-важното-"Какво ще се случи с децата на нормалните граждани!
92
0
 
38
 
! Отговори
оп преди 12 години
Аз съм от малко градче,има един масив с череши на полето. Сутрин идват към 500 мургавели и нападат черешака,падарите бягат,а докато дойде полиция тия вече са напълнили кофите и изчезват. Мургавела отгоре сече клоните,мургавелката отдоло обира клона. Абсолютна анархия цари в бедната ни държавица!
91
0
 
39
 
! Отговори
ЦИГАНИН преди 12 години
САМО КАСТРАЦИЯ НА *** СЛЕД ВТОРО ДЕТЕ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ- ДА СИ ПЛАЩАТ НА ДЪРЖАВАТА ЗА ВСЯКО СЛЕДВАЩО!!!
90
1
 
12
 
! Отговори
до 92 преди 12 години
Много филми гледаш! И забрави да пропуснеш,че няколко полицая щяха да са мъртви или ранени! В комунизма ако беше? Такива изцепки въобще не се допускаха! Най-малкото щяха да ги строшат от бой и да изгният в Белене!
89
1
 
19
 
! Отговори
хх преди 12 години
Бедний ми Паисий, питаш ме ,,поради що се срамя да се нарека българин'', е сега ако станеш и видиш, повече няма да ме питаш. П.П. Горещо препоръчвам на всички терминал 2 на летище София.
88
0
 
15
 
! Отговори
usa преди 12 години
v amerika ako stane tova 4ili 5 mangala 6tqha da sa ubiti.
87
0
 
16
 
! Отговори
патриот преди 12 години
И продължаваме да гледаме на запад? И утре тия ще си изберат кмета,правителството,ставаме страна от третия свят! И когато се усетим ще е много,много късно! Ужаса е пълен!
86
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няколко *** и полицията трепери, ами ако се съберат 500 *** незнам какво може да стане. Преди време видяхме какво стана в София, тичаха и викаха смърт на българите, ама какво стана - нищо, заради глупавата ни толерантност.
85
0
 
18
 
! Отговори
ЕДИН ЗАКОН преди 12 години
Зящо да чакаме на полиция и жандармерия има ли закон хората за нула време ще си защитят имотите --сегашния закон гласи че крадеца трябва да бьде почерпен за това ,че ти е обрал в тьмното пипера с корените ,ако ти разбият колата ще минеш през такава процедура ,че ще забравиш пьтя за раионното --- те ако хванат някои добре ,ама при толкова кражби по селата те и 1% крадци не могат да хванат а ако не живееш в селската си кьща и дограмата ще ти изнесат--трябва закон които да даде права на собствениц
84
1
 
17
 
! Отговори
До 82 преди 12 години
Сърди се на европейските ***,които не искат *** да им развалят рахата,но задължават нас да им зачитаме дивашките правила и манталитет.Полицаите ще гръмнат *** и после ти и ние ще плащаме на тази *** до девето коляно.
83
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе тая *** докога ще ни тормози, за това ли ни спират от данъците - да ги изхранваме, отглеждаме, да им плащаме лечението, тока, водата. Никъде по света няма случай да атакуват полицаи с ножове и да не са простреляни. Щом манговците нямат страх от полицията, за какво им плащаме заплатите?
82
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не са виновни *** изобщо. Виновни са си българите, в коя държава по света може да се случи нещо подобно. Идва време, когато *** ще си правят с българите каквото си искат, тъй както турците през робството. Българите са най-малодушното племе, какво чакат да се случи още та да се вземат мерки. За българите само бой и ***, те немогат да направят нищо.
81
1
 
24
 
! Отговори
мразя преди 12 години
Мразя ***,но защо ли?
80
1
 
45
 
! Отговори
До 60 преди 12 години
Бездомните кучета ние-хората ги натирваме на улицата и ги правим агресивни.Попаднали в добра среда се опитомяват и стават признателни и незаменими помощници на човека.Докато *** и след 1000 години си остава *** и неуправляем дивак.
79
0
 
23
 
! Отговори
Bo преди 12 години
Наште управници защо са толкова зле?Как може да не си дават сметка че ромската интеграция е провалена работа?Цяла Европа го призна.Охранявани селища,принудителна (химическа естествено) кастрация на всички престъпници от ромски произход и дълги години затвор+оргомни глоби.Нека свободните *** (роми) видят малко от робството на цивилизацията.Не само да ядат плодовете и.В Унгария е така ние трябва да се учим от най-добрите и успелите.Къде Унгария къде ние.. Ама ха !
78
6
 
25
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Това не са полицаи, това са ***. Затова ли им плащаме всяка година над милиард от данъците ни - зад а не могат да се оправят с едни мръсни ***? Кога ще прочета за РАЗСТРЕЛЯНИ ***, дръзнали да нападнат полицейски служители? Защо въобще държавата е дала пистолети на ушевите прасета - да ги използват за анална мастурбация ли?