Мадански връща Божинов и Манолев в националния

Временният селекционер ще гради чисто нов национален отбор
Обновена: 20 сеп 2011 14:59 | 20 сеп 2011 09:44, Красимир Ангелов
16
Мадански връща Божинов и Манолев в националния
Михаил Мадански. Снимка: Булфото

България ще има чисто нов национален отбор, обеща временно изпълняващият длъжността национален селекционер Михаил Мадански.

Досегашният наставник на младежката формация ще направи тотално подмладяване в тима.

Мадански планира да върне в състава Валери Божинов и Станислав Манолев, като не е изключено извън него да останат ветераните Мартин Петров и Стилиян Петров.

"Да се предприеме подновяване на отбора, не толкова тотално, но значително по мащаби. Позицията на Изпълкома е, че трябва да се вкарат много млади и нови лица в националния отбор, това е една от причините, поради които приех тази работа", коментира Мадански пред "Гонг" новото си назначение.

"Аз смятам, че моментът е абсолютно подходящ да се извърши тотално подмладяване на националния отбор. Ние така или иначе постоянно губим, поне да разберем дали младите играчи стават.

Надявам се във времето, което ще изкарам в националния, да не се говори за бира и жени, а да поговорим за футбол. Миналата година по същото време бях човекът, който трябваше да въведе Матеус в националния отбор, първите 2 мача бях с него и оттогава съм с много добри впечатления от момчетата и от Матеус", добави селекционерът.

"Причината за това, че не е успял е, че не познаваше родната футболна действителност. Иначе той е добър треньор и чудесен приятел и човек", похвали своя предшественик Мадански.

До края на седмица той ще изпрати повиквателните на футболистите извън България, на които ще разчита за мача с Уелс.

"Божинов и Манолев имат място в отбопа. Аз смятам, че не сме чак толкова добре по отношение на футболисти, които играят в силни клубове, така че с лесна ръка да се отказваме от такива играчи. Всеки според мен трябва да получи шанс".

"Проблемите между Божинов и Ники Михайлов нямат нищо общо с футбола. Надявам се ,че го разбират, те са умни момчета. Приех да бъда буфер, защото аз познавам голяма част от футболистите, работил съм с тях и съм убеден, че имат качества да играят на високо ниво".

Още футболни новини от България четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Samo minavam преди 12 години
М-да,старите *** и новите чаршафи.Започвам да вярвам,в историята,за проклятието на Богомилите,над България.Разказа ми я ,един възрастен мъж,преди много години,при странни обстоятелства.
15
0
 
1
 
! Отговори
фъф БГ ..... преди 12 години
"нищо не става ",.....практиката го е доказала !
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аммммм дамм......те хората са го казале : със стари к....ви нов бардак не се отваря....
13
1
 
7
 
! Отговори
vlady преди 12 години
Най-сетне националния отбор има качествен треньор доцент по футбол със задълбочени познания по футболна стратегия и тактика както и по съвременните методики за подготовка на футболистите. Стига неуки треньори които нямат дори докторска степен, трябват сериозни учени. Манолев е на ниво във всички случаи, Божинов може да се стегне и да играе прилично.
12
0
 
3
 
! Отговори
gumichka преди 12 години
Тия хора не разбраха ли че не искаме да гледаме тези които от 10 години само падат, искаме да видим наистина нов отбор , с имена които не ги знаем, здрави физически, високи над 165, играещи дори вечерно време на терена, хора които толкова много пари наистина за от огромно значение, дайте им по 1000лв/мач на чисто новите момчета, и ще видите футбол и голове.
11
0
 
4
 
! Отговори
Айдееее, преди 12 години
пак се пообъркахме,на този Мадански всички най-скъпи звезди да му поднесеш той пак не може да ги нареди на теренът правилно,щом Фарьорските му показаха как се играе тази игра какво да чакаш от този ***,забранете го националният до моментът в който нашите клубни отбори покажат успехи и станат уважавани в европейските турнири,но и ръководството трябва да се смени с кадърни и интелигентни специалисти,това да си четвърти в света не означава че си кадърен да управляваш една централа като БФС.
10
0
 
5
 
! Отговори
KASHA преди 12 години
"Божинов и Манолев имат място в отбопа" to napravo si e BOB :)))
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КЪВ е тоя бе , тва е сеедно аз да съм треньор на България , мирише ми на далавера и присвояване на много средства
8
0
 
15
 
! Отговори
any преди 12 години
Човек, изритай от националния всички настоящи футболисти, които са повече манекени, пияници, балерини и нощни птици, отколкото да са футболни професионалисти. Убеден съм, че ако сложиш най-читавите момчета от най-западналите български отбори - те ще играят много по-сърцато и отговорно за България.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Със стари к..ви нов бардак ще прави.
6
0
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Мадански,на 62г.съм.Ритам за горната маала,ако ти затреам дай знак.За трансферу шеа са разберим несам скапар.
5
0
 
16
 
! Отговори
селския преди 12 години
За Манолев мястото му е в националния но този ''манекен''бОЖИНОВ е за Планета паинер или някои порно филм бил ми футболист ГОЛЯМ СМЯХ ВЕ4НИЯ ТАЛАНТ е НЕЗБЪДНТ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ 4алгар и какво ли още не но не и футболист.
4
0
 
11
 
! Отговори
da be преди 12 години
Абе тоя що не си седи тренер на младежите да му гледаме поне само там издънките ми и на другите ще ходи да се показва. Забрави ли как неговите възпитаници "младите ни надежди" паднаха от Фарьорите дори. Идва "златно поколение" и комбинация с плеймейтки и чалгаджийки става постоянен купон.
3
0
 
14
 
! Отговори
Вихрушко преди 12 години
"Надявам се, че го разбират, те са умни момчета."-----Ха-ха-ха, гениални момчета са направо. Божинов мястото му не е в отбора, както и на 90% от останалите, които за съжаление в момента са там. Начело с "умното момче".
2
11
 
5
 
! Отговори
vlady преди 12 години
Браво на големия учен доц. Мадански. Манолев е ярък талант, същото важи и за Божинов и двамата имат място в националния отбор въпреки проблемите с дисциплината.
1
1
 
10
 
! Отговори
varg преди 12 години
а да видиме.ако случайно ви трябва десен защитник за националния на 29 години повикаите ме.

Спонсорирани публикации