Закопчаха двама, докато "изнасят" момичета за Гърция

Мъжете вече се "прославили" в репортаж на британски седмичник
Обновена: 3 окт 2011 14:42 | 3 окт 2011 11:49,
15
Закопчаха двама, докато "изнасят" момичета за Гърция
Снимка: Reuters

Двама мъже, опитали да изведат през граница три момичета, са задържани при спецоперация "Звездите", съобщи МВР.

Те са заловени на граничния пункт Кулата в момент, в който опитвали да прекарат момичетата в Гърция с цел сексуална експлоатация.

До момента е установено, че те са принуждавали 5 момичета да проституират на територията на столицата.

Те системно са обикаляли различни градове на страната, за да набират нови момичета, а после прибирали половината от заработените от тях пари.

През лятото на тази година двамата мъже са заснети от вече несъществуващия британски таблоид "News of the world" при опит да продадат "бели робини" във Великобритания, се посочва в съобщението на МВР.  Те са от София, единият е криминално проявен.

Мъжете са задържани за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
за правата преди 12 години
"бели робини" ето така трябва да пишете когато пишете за *** : в кавички :) когато пишете за *** пишете "човек" , "хора"... да се подразбира,че става дума пак за *** :) така няма директно да пишете ***,*** и роми ,а ще е "хора" ама в кавички ,а ние ще се сещаме че пак са *** :) и няма да им нарушавате правата *** и няма да ви гледат под лупа от европата
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора, гледайте Human trafficing, има го в Замунда и ще разберете как стават нещата.
11
1
 
7
 
! Отговори
до 9 преди 12 години
Никак..разбира се че е със тяхно съгласие...то не е нещо което да го скриеш в куфара и да го изнесеш нали?Обаче по нашия закон отговорност се носи независимо от съгласието на момичето!!! Така е направен,че дори и да иска пак носиш отговорност.
10
0
 
6
 
! Отговори
дядо Вичо преди 12 години
обикновения българин има задължения колкото искаш: да си плащат тока, парното и водата, данъците, да изкарват социалните помощи на ***, да гласуват за политиците и накрая, но не последно да се гордее с държавата си!!!
9
0
 
28
 
! Отговори
www преди 12 години
ее значи икономически напредваме - щом почнахме да изнасяме .
8
3
 
20
 
! Отговори
Rad преди 12 години
Интересно е, къде са родителите на момичетата или близките им. Кога ще им се търси отговорност за проявена родителска небрежност. Интересно е как ще ги изведат без съгласието им.
7
0
 
24
 
! Отговори
до 5 преди 12 години
Да паля ли голфа и да идвам ... ? Няма да има прошка. И да се молят ... Дайте да отидем 2000-3000 човека да ги видим тези 40, на пичове ли се правят.
6
0
 
8
 
! Отговори
5: преди 12 години
За Модерно предградие май даваха и по телевизията преди, не е от вчера там така...
5
1
 
30
 
! Отговори
до 1, 2 и 3 преди 12 години
Сутеньорите са най-долната пасмина. Упражняват насилие върху слабите женички. Точно те трябва да бъдат мачкани с кобинка. Само да си надигне главата и люуууус кубинката и пак главата в торта. Това трябва да е живота им до края.
4
4
 
5
 
! Отговори
KOKO преди 12 години
В сайта на EC uma saщо открити телефони гратиc на български за подаване на сигнали на корупция,нередности,купуване на гласове.Подавайте ги,те няма как от къде всичко зная какво става в България.Децата се възпитават в къщи а не на улицата.Борисов в случая няма никаква вина
3
2
 
20
 
! Отговори
AHA преди 12 години
Добре де,тия момичета родители нямат ли та да забележат че вечер не се прибират.Правителството няма да поеме възпитанието на децата ви.А ако са отвлечени,защо не подават жалба в полицията.Не мога да разбера точно как стават тия прекарвания зад граница в една европейска държава,която претендира че има европейско вапитание и култура.Боко е виновен а много неща но не и за възпитанието на децата ви
2
1
 
24
 
! Отговори
ОГИ преди 12 години
Абе защо ги закачат тия?Като искат да изнасят да изнасят.Сега ще останат тук и ще родят 15 ***....
1
9
 
53
 
! Отговори
Да преди 12 години
Ей, ***, заради вас става всичко наопакиКАКВИ "МОМЧЕТА, КАКВО МЪЖЕ"Точно са си МАНГАЛИе, защо не пишете *** изнасят *** ?!?!?ТОВА ПИТАМЕ,А КАКВО ПРАВИ *** ИЛИЯ ИЛИЕВ, общински съветник от ГЕРБ, раздава пари на *** за да гласуват за ГЕРБ

Спонсорирани публикации