Матеус изригна: Мадански е марионетка на Боби Михайлов

Не съм се провалил в България, твърди легендата
Обновена: 21 окт 2011 14:54 | 21 окт 2011 13:45, Красимир Ангелов
49
Матеус изригна: Мадански е марионетка на Боби Михайлов
Снимка: Булфото

Доскорошният треньор на българския национален отбор по футбол Лотар Матеус нападна остро временния си приемник на поста Михаил Мадански. Германецът направи това в интервю за списание Шпортбилд.

"Причините за раздялата ми с поста са доста различни от тези, които се казват в България. Това няма нищо общо със слабата комуникация между мен и играчите. Благо Георгиев обяви миналата седмица, че напуска, защото не иска да участва в този театър", обяви немската легенда и продължи:

"Сега там поставиха един треньор, който е марионетка на президента на футболния съюз Михайлов и вика играчи според неговата воля. А преди каза, че Матеус е треньор с ясна линия, който не оставя да му се мешат".

Матеус все пак уточни, че няма да тръгва да се съди с БФС.

"Когато шефът на футболния съюз си смени мнението в рамките на две седмици трябва да приема това - както приемах и загубите като играч. Няма да дълбая нататък. И от Сърбия ми дължат много пари", каза Матеус.

"Не съм се провалил никъде, където работих. По различни причини не пожънах това, което посадих с работата си. Спортно няма от какво да се поуча, но за в бъдеще трябва да премислям с какво и къде се захващам", отчете легендарният футболист.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
14
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мадански бил марионетка и викал играчи според волята на Б. Михайлов....А бе Матеус, ти нали ги викаше същите играчи, значи и ти си марионетка.
26
0
 
40
 
! Отговори
do 20 преди 12 години
Da ne spomenavame Ricard,Gulit Subisareta,Kuman,Valderama:)))
25
0
 
93
 
! Отговори
До 20 преди 12 години
Ами, няма да го познаваш Матеус като футболист.Като си роден след 1995г. как искаш да го познаваш? Такива като теб познават само Роналдо (Кристиано), Бекъм (защото нали е рекламно лице) и Лео Меси.Има вече начини. Потърси мачовек от световното 1990г. в Италия, а може и от Мексико 1986г. и гледай Матеус.Ако имаш късмет можеш да видиш и един друг легендарен футболист Карл Хайнц Румениге.Тогава се играеше 90% заради самата игра и честта на фланелката и след това за парите. А сега е обратното.
24
21
 
42
 
! Отговори
vlady преди 12 години
*** наглеца. Няма задълбочени познания по футболна стратегия и тактика и по методиките за подготовка на футболистите освен това не е защитил докторска дисертация по футбол, а обижда един от най-големите футболни теоретици доц. Мадански вместо да се засрами от слабата си теоретична подготовка.
23
1
 
37
 
! Отговори
tctctc преди 12 години
Ei ne razbraha,4e kolkoto i treniori da smenqt nqma da se podobri igrata na taka nare4eniq nacionalen otbor trqbva da se smenqt futbolistite ni,ako trqbva nqkolko godini da se podbirat samo talantlivi igra4i koito igraqt ssus surce ane s guza si!
22
1
 
51
 
! Отговори
"ФЪФ"---БГ преди 12 години
На едно ниво са,...........футболист ,политик ,*** ........!
21
1
 
58
 
! Отговори
:) преди 12 години
Футбола вече се ползва от мафията като инструмент за пране и това не е само в България , провалиха играта за съжаление.
20
48
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
къв легендарен футболист е тоя *** бе, аре стига вицове
19
1
 
95
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Матеус, те всички са *** в БГ футболът,за тоя Мадански се носят легенди как се пренасят пари с куфари,ти беше човекът който искаше да озапти чалгаджиите наречени футболисти,но в Б-я това не става мой човек,в Б-я далаверата трябва да е на преден план затова и ти беше изритан и дойде човекът с куфарният занаят,човекът пред когото е важен мафиотският принцип "кради и влачи докато си жив",а колко струва като треньор този *** го видяхме в евроквалификациите,чалгаджиите не знаеха каква игра играят кючек или футбол.Матеус да си треньор на БГ нац.футболен отбор изглежда ще е най-голямата ти грешка допускана в животът,не трябваше да се дразниш от БГ ситуацията при нас всичко е менте и фалш,гледай си животът и не се сещай никога за Б-я и нейният футбол,ще ти донесе само разочарование ,а ние, ние сме свикнали с това и всичките налични ***.
18
0
 
73
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Какво трябва да се случи,за да си подаде оставката Перуци ? Се питам......и нямам отговор
17
0
 
66
 
! Отговори
ФАКТ...! преди 12 години
Еврофутболът ,съсипа --ФУТБОЛЪТ !На кой му пука за ---ПУБЛИКАТА ,нали далаверата е в Еврофутболът !
16
1
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фалшива коса - фалшив футбол! Това е положението, Минке!
15
0
 
55
 
! Отговори
алоо,Матеус..., преди 12 години
........така е в БГ !Футбол ,...нема ,има ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ,СИН-СИТИ И БИАД....
14
2
 
43
 
! Отговори
Слабичкияя преди 12 години
Шишо, научи се да пишеш, бе, ***!Петнадесет думи - три грешки.Но иначе се изказваш. Демек, разбираш ги нещата. Особено футбола, нали? А сигурно разбираш и от политика?
13
0
 
46
 
! Отговори
ПРОМЯНА преди 12 години
Да променим БФС.Да върнем Вуцов начело на БФС!Ама тоя път като президент!Назад, пардон, исках да кажа НАПРЕД с вуйчо Ваньо! Към нови успехи и за нов национален треньор!Да върнем и Порточанов!Липсвате ни, хора!
12
7
 
46
 
! Отговори
Шишо преди 12 години
Докато не могът да виреят, такива треньори като Матеос в България футбол няма да има.
11
0
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всяка нормална държава щяха да сменят перуката , а не да редуват 20 треньора.В тая родина мила обаче никой никога за нищо не е виновен.Никой никога сам не си дава оставката.Никой не иска да пусне кокъла.
10
2
 
49
 
! Отговори
Съдията преди 12 години
Не се бил провалял!Ами тогава трябва да е успял. Само че освен в разводите и женитбите си, като треньор други успехи няма!Не защитавам Бобито Михайлов. И той е заложник на интереси, свои и чужди. И той си гледа единствено спокойствието и перуката си. Дреме му на Боби, на Лечковия и на останалите от Камората (разбирай Изпълкома на БФС) какво става с футбола в БГ. Нали си перат паричките.Вижте само трите "изненади" в последния кръг на БГ футбол цирк.
9
0
 
111
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Матеус ме учудва! Колко малко седя в България и колко истини разбра:)
8
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те всичките ни треньори на националния отбор през последните години са марионетки, все пак трябва да се пускат "правилните" футболисти, които са клиенти на "правилните" мениджъри.

Спонсорирани публикации