Ексзаместник на Рашидов подсилва туризма при Трайков

Тодор Чобанов ще е с ресор културно-исторически туризъм
Обновена: 3 ное 2011 15:34 | 3 ное 2011 15:34,
24
Ексзаместник на Рашидов подсилва туризма при Трайков
Тодор Чобанов Снимка: архив, Булфото

Бившият зам.-министър на културата Тодор Чобанов е назначен за съветник на министър Трайчо Трайков с ресор културно-исторически туризъм.

През октомври той беше освободен от министерството на Вежди Рашидов, като първоначално премиерът Бойко Борисов заяви, че го сменя, защото му трябват "по-добри".

Впоследствие обаче министърът на културата Вежди Рашидов обясни, че никой не е уволнил Чобанов и че той преминава на по-важна работа.

Рашидов го описа като много талантлив и перспективен, но имал основно теоретични познания.

Още по темата

"Премиерът реши, че имаме голям обем работа и тази работа трябва да се свърши. Чобанов няма опит в археологията, а ние имаме страшно много археологически обекти по европейските програми", коментира тогава Рашидов.

С включването си в екипа на икономическото министерство Чобанов ще подкрепи амбициозната програма за развитието и популяризирането на културно-историческия туризъм като част от диверсифицирането на туристическия продукт, отбелязаха от ведомството на Трайчо Трайков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: съветникТодор Чобанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
8
 
34
 
! Отговори
Воин на Христос преди 12 години
Така е братя българи.Какво правят тия турци в българския Парламент ? Може ли да отговори някой?Чии интереси защитават? Българските или турските ?Какви са тия министри с турски имена и защо са в БЪЛГАРСКОТО правителасво ? Докога ще търпим тази гадост ?
23
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много въпроси задавате.Респондента е Боко.Той ги нзначава.Ама само плямпате а после пак за него гласувате.Суеци,кво да ви прави човек?!Най-много по един секс да ви удари.За друго не ставате!
22
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За достиженията на културния туризъм в България най-добре е да прочетете разказите на Чудомир. Там е най-добре описан. Също и в "До Чикаго и назад" от Алеко Константинов. До днес ситуацията не се променила за жалост. Днес се опитват да го правят по същия начин, без да отчитат неуспешния опит от миналото.
21
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тодор кога направи културен туризъм в България аз лично ще го черпя една бира. Но мисля, че няма да си стигне до черпене, защото едно е да си отявлен кариерист с политически амбиции, а съвсем друго е да направиш нещо полезно на всички.
20
8
 
38
 
! Отговори
въпрос преди 12 години
ЧОБАНОВ КАТО НЕ Е ИМАЛ ОПИТ В АРХЕОЛОГИЯТА, ЗАЩО СЕ БАРАШЕ МНОГО ОКАТ В ТАЯ ПОСОКА?!Теоретици много,къде са специалистите?В неговия ресор се раздаваха решения ..много важни...за археологическите разкопки и тяхната сигурност.Какво ли се учудвам-при него бяха назначени с" конкурс" много отявлени специалисти.
19
8
 
37
 
! Отговори
тя преди 12 години
Тва е големо ла*но.Той като експерт държал ли е конкурс? Аз съм била на конкурс при него и знам за какво става на въпрос. Удобен. Чобанов. Селска фамилия. Може да се прочетат в интернет автобиографията и публикациите му. Няма такъв смях.
18
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Физиономията му говори..."язе съм си наше монче не мое ме барнете" По стар социалистически обичай, ако някой се издъни го пращат на друга работа, а не го уволняват понеже е "наш" и значи е "кадър"(от ония дето оная леярка и металург Цачева ги лее и кове)*** тва монче е многу "наше" щото само из министерствата си го менкат
17
9
 
37
 
! Отговори
Швейк преди 12 години
Когато някой ти се изтряска че е "теоретик", това е директна заявка че е по-умен от теб и че нещата които "ти ***" си ги научил от собствените си грешки, тоест от практика, той ги знае от ходене на училище. С други думи труда ще го делим на две - теоретика ще казва кое и как, а практика ще изпълнява. Дотук добре ама аман от пияни теоретици дето имат ореол от винарки.
16
8
 
42
 
! Отговори
КулТуризъм преди 12 години
Този явно е учил в училището за заместник министри :))))))))))))))))Какво успя да свърши в "културното" министерство, та го пращат в туристическото?Важно е бройката да не се губи, че е наше момчето ;)
15
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Скала на кадърността:1. Човек който може да прави нещата и ги прави - работник2. Човек който не може да прави нещата и учи другите как да ги правят - учител3. Човек който не меже да прави нещата и не може да учи другите а само да краде - депутат, минъстър 4.Човек който не меже да прави нещата и не може да учи другите а не може и да краде и самo ПЛЯМПА-*** булгаристанец.
14
9
 
37
 
! Отговори
Градиант преди 12 години
Скала на кадърността:1. Човек който може да прави нещата и ги прави - работник2. Човек който не може да прави нещата и учи другите как да ги правят - учител3. Човек който не меже да прави нещата и не може да учи другите а само да краде - депутат, минъстър
13
8
 
42
 
! Отговори
!!! преди 12 години
...МНОГО ГАДНО *** !!! НЕКАДЪРНИК И ПРАЗНОСЛОВЕН МНОГОЗНАЙКО !!! ...ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГО НАЗНАЧАВАТЕ,ТО ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ !!!
12
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ха-ХаУволнен поради НЕКАДЪРНОСТ впоследствие назначен като ЕКСПЕРТ.Сам си УВОЛНЯВА.Сам си ги НАЗНАЧАВА.Все едни и същи ***.
11
13
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поне има хубави очи. Що да не го храним и него?
10
9
 
43
 
! Отговори
Швейк преди 12 години
бе тва мОмчи оть не го пратят на бригада чушки да бере ми все по разни минимстерства... ей за бой са тия там горе
9
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дянков срамно е и е жалко да дадете на хората с мизерните заплати от Спешна Помощ 10 млн.а за култура с толкова търтей с големи заплати 15млн.!!!Осъзнайте се коя служба в България е важна за спасяването на живота ни?!!!
8
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цялата държава работи за да изхранва една камара партийно назначени чиновници, които от своя страна пък работят за една шепа олигарси.
7
10
 
39
 
! Отговори
DI преди 12 години
Като има само теоретични знания, не му е там мястото. На тези години няма как да има практически знания и опит за такива постове.
6
11
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Една камара държавни служители вземат по една шапка пари всеки месец, че и министър на туризма имаме а всъщност туризма ние пълна пародия. Едни чейндж бюра не могат да контролират да не мамят туристите, да не говорим за турските и китайски парцали и ментета които се веят пред погледа на всеки турист дръзнал да дойде на българското черноморие. Трагедия. Пълна трагедия. И ГЕРБ са същите смешници като предните и по-предните. Събориха една тераса в Несебър а незаконните хотели и басейни си стоят.
5
9
 
33
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Да видим сега Първан Русинов къде ще се появи.

Спонсорирани публикации