Гълъбин Боевски е в емоционален шок

Ще бъде преместен в килия с българи
Обновена: 11 ное 2011 14:38 | 11 ное 2011 07:05,
267
Гълъбин Боевски е в емоционален шок
Снимка: Архив Булфото

Гълъбин Боевски е в емоционален шок, защото не може да възприеме факта, че е в затвора, пише в доклад до Външно министерство Мануел ду Насименто, временно управляващ посолството ни в Бразилия, цитиран от „24 часа”.

Боевски ще бъде преместен в килия с българи, след като Насименто разговарял с директора на затвора.

В доклада до министерството пише още, че Боевски няма оплаквания за лошо отношение на служителите и пазачите в затвора, но не възприема условията там: "Той се намира в добро физическо състояние и в емоционален шок. Не може да възприеме факта, че е в затвора!”

Според адвоката на Боевски Ивайло Дерменджиев обаче, той бил тормозен от съкилийници. Щангистът бил в килия с 15 затворници, един от които с присъда от 300 години за тероризъм, обясни адвокатът.

“Той е доста силен човек, но две седмици никой не му е обърнал внимание. Няма никакви самопризнания. Разпитът му от задържането е само на една страница и нищо повече. Няма повдигнато обвинение. Вярно, че няма вериги, но пък не трябва да се забравя, че той е единственият, който е без присъда в този затвор”, разказва Дерменджиев.

Сега Боевски ще бъде преместен при българи. Според данни на Министерството на външните работи в затвора "Итаи" има близо 70 българи, много от които също са заловени да пренасят наркотици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
42
 
10
 
! Отговори
И С Т И Н А Т А : преди 12 години
Айде сега да видим голямата "българка" Дилма Русеф как ще се отнесе към един свой сънародник. Да ви кажа ли ? Никак ! Защото промиването на мозъци и истерията около избирането на бразилската президентка беше чисто медийна и няма нищо общо с истината.Така ви промиват мозъците за всичко !И пак питам: Защо за 7 медицински сестри в Либия бяха изхарчени милиони, а за хилядите затворени българи по света никой не обелва и дума ?Защо за един български олимпийски шампион държавата не се застъпи сега?
31
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да му дадат нобелова награда за мир и орден стара планина
30
5
 
25
 
! Отговори
Гълъбинка Боевска преди 12 години
Ясно е,че Гълъбинчо отдавна вече е станал нечия съпруга в панделата:-))).С всичките му там салтанати-кумове,кумици,свидетели и естествено...първа брачна нощ:-)))).Таз година булка,догодина люлка:-)))).
29
3
 
30
 
! Отговори
Brazil Anal Porn преди 12 години
ОТНОВО ЩЕ Е ОЛИМПИЙСКИ ШАМПИОН ЗА 2011 и 2012 АМА ПО ДРУГИ РАБОТИ ;))
28
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това пласьорче ако беше пренасят кока в БГ сега щеше да е пуснат под гаранция от уважаемия "съд" и работата за 1-2 годинки щеше да се потули с някой рушвет. Ама в Бразилия съдиите не си поплюват като нашите мишоци.
27
42
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей затова никога няма да се оправим! Само завист и злоба в тая скапана държава! Не мога да разбера защо като няма никаква присъда плюете по човека!? Нима той ви е виновен че са ви ниски заплатите и че нямате работа!? Никога няма да има оправия в тая държава с такива дребнави и злобни човечета!
26
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не заслужава българин да дели килия с *** от тази страна там са крайно изостанали духовно и не са ни на нивото имайте самочуствие , това там са животни , но че е пренасял -пренасял е , този си е с бг мутрите отдавна , лично съм го виждал при мафиотите на враца преди години , не е всеки случай в среди на писатели и прочие :) но това е жалката действителност на скапаната ни държава при липса на доходи и нормален живот който водехме отдавна - последния лов за боевски
25
1
 
8
 
! Отговори
boyan преди 12 години
A ot drogata, deto za malko da q donese6 tuka, izpolzvaiki dy6terq si za paravan, kolko semeistva 6tqha da prejiveqt 6ok be, ***! Ega izgnie6 tam, mama ti deeba gugutesta
24
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да яде х.я нали е много отворен кво реве сега , да не съм го пратил аз там да влачи дрога в БГ,тези 9 кила ако беше ги продал тука на едро щеше да изкара 600-700 хиляди от една врътка,да не мислите че това му е за първи път , *** преди да лапне едно яйце си го мери първо на *** , нека сега си понесе наказанието и престанете медийте да ме занимавате с Боевски,ми той си е един наркодилър бе хора , ако бяха хванали Иван или Драган едва ли щяхте да пишете , нека си излежи сега присъдата ..
23
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
направили са му сефтето, нормално е да е притеснен, по нататък ще свикне и ще почне да му харесва даже, вече не е гълъбин а гълъбина па и гугутка ще стане
22
2
 
19
 
! Отговори
танасчо преди 12 години
Влиза олимпийски шампион - излиза перфектна пеперудка !!!!
21
1
 
16
 
! Отговори
мим преди 12 години
да не мислите,че нашите ще му постелят?като разберат че за тях помоща е нуло, а за тоз марок се прави всичко.и там няма да мине леко.дето и да иде ще е булка.
20
0
 
15
 
! Отговори
хм преди 12 години
а за онези 70 българи там, кой зъвня иасам натам...
19
0
 
31
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
Как ще са го тормозили, виж какви добри хора са бразилците - купуваш си като Гълъбин 2 нови куфара за 10 $, дават ти безплатно вътре кокаин за 4 000 000 $ ! Иначе може и да в шок, защото още първата вечер е станал булка на всички 15 бразилци в килията, че някои и по 2 пъти са го ошкурили, ама това е затвор майка... такава е играта и ще играеш докато спре да свири музиката !!
18
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
единственият без присъда.....АИДЕ БЕГАИТЕ БЕ КАКНЕ ВИ Е СРАМ...ТЦ ТЦ...КАК ПЪК БАШ НАШИЯТ ЧОВЕК....ЗАКОНА Е РАВЕН ЗА ВСИЧКИ.....ГЛЕЗОТИЯ СЕЛСКА ....
17
4
 
36
 
! Отговори
Гугутка Боевска преди 12 години
Според авдоката на Боевски Ивайло Дерменджиев обаче, той бил тормозен от съкилийници. затвора "Итаи" има близо 70 българи, много от които също са заловени да пренасят наркотици"Мисля че не емоционален, ами *** шок е имало за тази гугутка потна Гълъбин ;) Значи има 70 наши затворника, ама добре че е Гълъбин че да разберем, сега пари за адвокат ще събираме с СМС-и сигурно, че и Външно министерство започна да помага, защото е Гълъбин.. Абе Who the *** are you ?!
16
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
като гледам маи и сина му за там тоя *** се е самозабравил.
15
1
 
33
 
! Отговори
дебелия мангал преди 12 години
там при тея *** бате няма олимпииски шампион ем ше го и.т ем ше го бият....няма лабаооо....кокаин ли.....
14
0
 
38
 
! Отговори
дебелия преди 12 години
да лежи и да не се оплаква и да не предава ...поне да бъде мъж....еми 15 годинки тва е,,,,,не му е хубаво....ама щеше да му е готино кат вземе мангизи а...
13
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може би е в шок от това,че е станал булка?

Спонсорирани публикации