Терористична група избила 9 чужденци в Германия?

Жена заподозряна за организирането на зверствата
Обновена: 14 ное 2011 14:49 | 14 ное 2011 11:10,
25
Терористична група избила 9 чужденци в Германия?
Снимка: Reuters

Жена е арестувана в Германия по подозрение, че е основала крайнодясна терористична организация и е отговорна за убийствата на деветима чужденци и полицайка, съобщи Асошейтед прес.

36-годишната жена, идентифицирана като Беате Ц., се е предала в полицията във вторник и оттогава отказва да говори.

Срещу нея може да бъдат повдигнати обвинения за основаване и принадлежност към терористична организация.

Жената е заподозряна за палеж на къща, използвана от други двама предполагаеми членове на организацията "Националсоциалистическото нелегално движение", които са мъртви.

Според прокуратурата терористичната група е отговорна за убийствата на осем турци и един грък, извършени между 2000 и 2006 г., както и на полицейска служителка през 2007 година.

Случаят разпали ожесточени дебати в Германия за способността на властите да гарантират сигурността на имигрантите, отбелязва БТА. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Германия е най-сигурната и безопасна страна за живот в света. Това се дължи на здравата социална политика, развита икономика, неподкупна полиция и гражданското общество, непримиримо към всякакви кръволоци. Така наречените крайно десни терористични групировки са по-скоро "чистачи" и говорители на недоволството от ненаказани престъпници и символизират народния съд.
21
0
 
31
 
! Отговори
11 преди 12 години
Ударих ти плюса без да ти прочета до края "гениалната" мисъл...Това , което става в България НИКЪДЕ ГО НЯМА, берчет. *** да тероризират цял един народ.Ти въобще не си в час.В Германия има ли ДПС или Евророма??? Ще има , но на втория ден от началото на дейността им ще бъдат разфасовани и изхвърлени в мюлаймерите за био мюл& контейнерите за биобоклук. Кофтито е, че ще изпонатровят екосистемата от токсини.
20
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво значи "толерантност"? Това значи да си кротък и разумен, и да не притесняваш хората, които грам не им пука за тебе и твоето качество на живот! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ "ДЕМОКРАЦИЯ" И "ТОЛЕРАНТНОСТ" ВЕЧЕ СА МРЪСНИ ДУМИ! Думи, изпразнени от съдържание! Думи, пробутвани от властимащите на глупаците, за да ги държат нисконаведени!
19
9
 
22
 
! Отговори
Мен преди 12 години
Къде е нашата "Беате Ц." ?Ще я снабдяваме с турци всеки ден. Като свършат - с ***.
18
3
 
29
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
На такива като тебе им се казва "агент - провокатор"
17
14
 
26
 
! Отговори
Ataka преди 12 години
Ние от Атака казваме браво и се възхищаваме на великите немски патриоти. Национализма е в подем, скоро пак ще задимят първите концлагери в Европа и този път, благодарение на Атака, България ще една от най-дейните.
16
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пуснете Беате малко на ,,абана сокак..да я поинтегрират малко и да си промени мнението за чужденците...РР и да си носи лубрикант--задьлжително !
15
4
 
34
 
! Отговори
Марк до 13 преди 12 години
Германия едва ли ще тръгне срещу Русия някога!Няма и защо!Немците си имат голям вътрешен проблем с мюсулманите!Впрочем същия го има и в Русия!Така , че има база за общи действия!А за Русия много голям проблем ще бъде Китай!И за Европа също !
14
2
 
35
 
! Отговори
Крушката има опашка преди 12 години
Всяко явление трябва да се преценява в исторически аспект.Когато немците са били победени,след Втората световна война,заклеймяването и обругаването им е минало разумните граници.Десетилетия наред никой не ги чува, когато надигат глас за справедливост; всячески се избягва да се коментира защо националсоциалистите са дошли там на власт и са били толкова популярни през 30-те години; премълчават се и излишните зверства,вършени над беззащитно немско цивилно население -зверства,надхвърлящи есесовските
13
5
 
22
 
! Отговори
До Марк преди 12 години
Аз пък в интернет гледах едни в Русия ама не бяха национал-социалисти а национал-комунисти. Е, тия ако излъчат някой нов Сталин, е те тогава, ще има "Бегай пай се"!
12
5
 
47
 
! Отговори
Марк преди 12 години
Започва се!Меркел как си ги представя нещата, а?Немците да бачкат като ***, а гърците да щракат с пръсти!?!?А мюсулманите да имат една законна жена и 3 незаконни, които се водят "самотни майки" и получават по 500 евро за всяко дете помощи /изработени от работтещите като *** немци/!Как я мисли Кака Меркел?Май ще получи един шут в ГДРейския ***!Лошото е че можге пака да се появи някой луд Ефрейтор!!И тогава "Бегай , паи се!"
11
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
1-ва, то вие ако заете какво изобщо става в Германия не ще се учудите много, а ще се изумите , защото може би 90% от Българите имат много погрешна представа за Германия и я мислят че е като преди 40 години...Повярвай, че престъпленията в България са в ПЪТИ по-малко и по-малки..
10
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еми като свършиха мъжете, жените ще им вършат работата....Докъде я докарахме.
9
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Немският полицай Ремзи спира човек за проверка на документите. Ей, Ахмет, виж този тук каква странна фамилия има - Мюлер!!!
8
5
 
22
 
! Отговори
pet преди 12 години
po pravilen pat e tragnala ama lo6o 4e sa q gepili,te tes manglai ne zaslujavat da jiveqt ..
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
za tova protakane na faktite 6te se tarkaljat glavi v nai-skoro vreme.
6
14
 
43
 
! Отговори
Калоян преди 12 години
Въпросните 9 имигранта нека следващия път да не ходят да живеят в Германия :D
5
8
 
50
 
! Отговори
. преди 12 години
Няма ли да има клон в българия организацията ?
4
2
 
54
 
! Отговори
ХМ преди 12 години
За съжаление, това е само началото. В следващите години на Европата ще й се изправи косата от действията на ислямски терористи, както и от европейски екстремисти. Но какво да правим, такава е политиката на евро-либерастите - толерантност и само толерантност.
3
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За да се гарантира сигурността на имигрантите трябва да се затворят немците в концлагери а имигрантите да управляват. Това е вече една истинска интеграция, която постепенно се прилага във всички европейски страни. В България вече е приложена.

Спонсорирани публикации