Гонзо започва чистка в Левски след 2 седмици

Играчите имат 14 дни да се докажат пред Николай Костов
Обновена: 21 ное 2011 15:08 | 21 ное 2011 12:50, Красимир Ангелов
11
Гонзо започва чистка в Левски след 2 седмици
Снимка: Булфото

Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо разкри, че след 2 седмици ще стане ясно кои играчи ще напуснат "Герена" през зимната пауза.

Причината за забавянето е, да се даде време на Николай Костов, да прецени възможно най-добре качествата на футболистите, с които разполага.

Гонзо признава, че има хора от състава, които определено не показват това, което се иска от тях и най-вероятно ще си заминат.

"Все още не е приключило първенството. Изчакваме Николай Костов да се запознае с качествата на всички футболисти и тогава ще преценим кои ще останат и кои ще си тръгнат", посочи Гонзо и добави:

"При всички положения, ще има играчи, които ще бъдат освободени, но няма смисъл да коментирам имена. След 3 декември ще има повече яснота".

Легендата на Левски Даниел Боримиров пък обяви, че ако Николай Костов е бил назначен за старши треньор още през лятото, сега тимът щеше да е на върха в "А" група. Така Борето за пореден път разкритикува управлението на "Герена".

Бившата звезда на "сините" каза още, че скоро забраната му за гледане на мачове на живо ще падне. "Няма как да не следя Левски, защото този клуб много ми е дал. Този ход с треньора доста закъсня".

"Трябваше още през лятото да се предприеме, за да може Ники Костов да си направи подготовка. С още 1-2 нови попълнения Левски щеше да е на върха в България в момента", сподели Боримиров.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
аз преди 12 години
първо двамата след тях всички останали
10
0
 
2
 
! Отговори
Левскар преди 12 години
Да, има няколко човека за гонене!
9
1
 
2
 
! Отговори
HAISEKTIR преди 12 години
VREME E DA IZ5ISTIAT OT LEVSKI TOIA LAINAR GOVNIO OSTANALOTOE TASAK RABOTA
8
3
 
1
 
! Отговори
BULGARIN преди 12 години
MILA RODNA KARTINKA!!!*** DO MAZEN AGENT NA DS I KOMUNISTICHESKI DONOSNIK!!!OSTAVA I LUMPENIZIRANITE *** OT GEIARENA DA SNIMAT DO TIQH!!SRAM!!!
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може да си го вземе заедно с Батков, че и той доста е мазен.
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди чистката той самия да си вземе един душ, че нещо ми чернее. :0
5
1
 
4
 
! Отговори
7878 преди 12 години
да сложи и името си вътре егати наглото *** всичката му наред чистка ще прави нашия колко много легенди си тръгнаха а тоз остана да яде хляба на батков
4
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гонзо започва чистка в ''Подуене'' след 2 седмици. ......................................................................сети се той! Само Арс да не пипа, че няма кой да ги спасява. М/у другото ако Гонзо се пише резерва ще ги спасява всеки мач :) другите са ...... @@@ # ^
3
2
 
6
 
! Отговори
маор от катуна преди 12 години
Представи си бабо Пено-Енджиниира Гонзо с метла в ръка!Ако почне от пайжините в главата си ,хич няма да сбърка...А за отбора на тройната коалициа и БФС,най добре да подкарат фадромата и да рушат до основи-там от връзкарство и простотии отдавна нищо футболно не е останало.ДС привет.
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И тоя като го знам колко е умен ---готов е за ,,хонорис кауза,, питаите го кьв му е успеха от училището .
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да започне със себе си!

Спонсорирани публикации