Даниел Крейг нарече клана Кардашиян "идиоти"

Актьорът се присмива на стремежа им да са център на внимание
Обновена: 30 ное 2011 10:16 | 30 ное 2011 09:44,
22
Даниел Крейг нарече клана Кардашиян "идиоти"
Снимка: Reuters

Даниел Крейг явно има наблюдения върху семейство Кардашиян, защото не се посвени да ги нарече в интервю за сп. „GQ” „идиоти“.

Актьорът наскоро се ожени за колежката си Рейчъл Уайз и е известен с това, че държи да пази личния си живот настрана от медиите. За разлика от него, сагите на семейство Кардашиян не слизат от жълтите страници.

„Погледнете семейство Кардашиян. Тяхното състояние е милиони долари. Милиони! Не вярвам в началото да са подозирали колко ще натрупат в касата си, но вижте ги сега. Човек ги гледа и си казва: Моля? Казваш, че всичко, което трябва да направя е да се показвам като идиот по телевизията и за това ще получа милиони?“. Не ги осъждам, а може би всъщност го правя“, споделя Джеймс Бонд.

За финал на интервюто Крейг допълва, че е много щастлив с новата си съпруга и не го интересува хорското мнение.

„Чуйте, влюбен съм! Щастлив съм и това е всичко, което ще кажа! Животът е дълъг, той е непредвидим и аз няма да гадая какво ще се случи занапред. Вижте само какво се пише по медиите. Ако това прави хората щастливи, майната им! Моето щастие е по-важно. Хората казват: “Даваме им шест месеца“. Не ме интересува, няма да отговарям на подобни провокации. Животът е дълъг и аз се надявам дълго време да мога да му се наслаждавам“, завършва той.

Още новини за звезди в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
еми наистина са си ***
20
1
 
4
 
! Отговори
ХАГА преди 12 години
ДА ДОБАВЯ: ВЪОБЩЕ НЕ ГИ ЗНАМ КАКВИ СА ТИЯ КАРДАШИ ЛИ СА,КАРДАШЕНИ *** ЛИ СА! НЕ Е НУЖНО ДА ГИ ЗНАМ И ИЗСЕЛДВАМ СТОТИЦИ ЧАСОВЕ ЗА ДА ГИ ЗНАМ ТАКИВА КАКВИ СА..КАТО НА ДЛАН СА НА СЕКУНДАТА! КАКВОТО БЪЛВАТ БГ КАНАЛДЖИЙСКИТЕ ТВ-ТА,ТАКОИВА Е И У ЮСА-ТА...ПРОСТО ОТ ТЯХ ГЛЕДАТ И В ПО-МАЛЪК МАЩАБ... ДОКАТО ДОСТА НАРОД СИ ГУБИ ВРЕМЕТО И АКЪЛА ,И ЛОЯСВА ***(А И МОЗЪК) НА СТОЛА ИЛИ ДИВАНА-НИЙ СПОРТУВАМЕ,РАЗВИВАМЕ СЕ И СЕ ОКУЛТУРЯВАМЕ! ВСЕКИ И ВСЕКИМУ СПОРЕД АКЪЛА СИ!:-))БАЙ-БАЙ ОТ ХАГА!
19
1
 
1
 
! Отговори
ХАГА преди 12 години
НАПЪЛНО Е ПРАВ ЧОВЕКА,НО НЕ ОТКРИВА АМЕРИКА! ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ СА НЕ САМО ***,А ВСЯКАКВИ ЗА ДА СЕ ТИКАТ -АКО Е ЗА ПАРИ И В КЛОЗЕТНАТА ЧИНИЯ-НА ХОРАТА! АМА И ВЪПРОСНИТЕ ХОРА СА ЕДНИ,ТЦ-ТЦ...ИМА ЕДНО НЕЩО ДИСТАНЦИОННО СЕ ВИКА..МЕРНЕШ ЛИ ГИ ЗА 1 СЕК И..ПРЕВКЛЮЧВАШ!! ГЛЕДАНЕ,ДЗЯПАНЕ..КАКВО ИМ ДЗЯПАТЕ,ПСИХАРСКИ ЮСА(И НЕ САМО) НАРОДЕ?? АБЕ МАФИЯ....ЛАПАЩА МИЛИОНИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИЗПАДНАЛАТА МАСА ...КОЯТО ЯВНО СЕ ХРАНИ ОТ ТВ-ТО!! И С КАКВО СЕ ХРАНИ...С ОБЕЛКИ И БОКЛУЪЦИ,ОБВИТИ В ЗЛАТЕН СТАНИОЛ..БАЙ-БАЙ!
18
1
 
39
 
! Отговори
mln преди 12 години
Даа, освен, че е готин пич, явно е и свестен и нормален човек. Крайно време беше някой да го каже в прав текст - и то известен, за да се чуе! Тия девойки от клана Кардашиян са пълна досада, но всъщност не е луд тоя, дето яде баницата... И те са от групата на тия, дето са известни с това, че са известни... Много измислени герои има в днешно време, и то не само в Америка...
17
1
 
4
 
! Отговори
do 12 преди 12 години
Всяко стадо си има черни овце, но това не прави стадото черно....ако ще и роднини да са ми отношението ми няма да се промени!
16
2
 
31
 
! Отговори
Maraba преди 12 години
СИЛНО МОЙ ЧОВЕК!
15
0
 
11
 
! Отговори
Изумен?!? преди 12 години
1 няма ли някъде обществен форум,където да бъдеш чут,че се налага да си казваш болката в коментар към "светска" новина за някой си,дето си изказал мнението за семейството на някой си друг(и то хич не ласкаво!)Щом като смяташ,че проблемът с горите е толкова сериозен,пиши в някой сериозен сайт,като gorichka.bg или подобни!!!
14
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Bravo,s dve dumi gi e slojil na miastoto im...
13
3
 
5
 
! Отговори
До № 1 преди 12 години
И закона за горите и закона за селскостопанските зами са недемократични, престъпни, защото лишават действителните дребни собственици да стопанисват и извличат икономическа изгода от собственоста си! Болшинството български пенсионери са собственици на земи и гори, но парите са в шепа хора! Няма такава друга държава в света, където собственик на земя и/или гора да мизерства, а други да са милиярдери за негова сметка и за своя полза! Зърнопроизводителите, а те?
12
18
 
3
 
! Отговори
Мими преди 12 години
Да ви кажа само, че семейство Кардашян са с български корени.
11
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Номер 1,Що не вземеш да списваш и издаваш вестник?Кой ще ти чете излиянията тук?
10
3
 
50
 
! Отговори
Муки преди 12 години
Добре им го е казал на това арменско дебелогъзо кланче. Напомни ми за Клуни, който навремето така се изказа за бездарния богат *** Парис Хилтън, известна с това, че е известна :-)
9
2
 
23
 
! Отговори
EXTREMIST преди 12 години
В ДУХА НА ВРЕМЕТО ДА СИ МЕДИЙНА П.РОСТИТУТКА И К.У.РВЕ-ТАКА СЕ ПРАВИ КЕШ
8
2
 
28
 
! Отговори
ined преди 12 години
Не е *** този дето взема милионите ами този дето му ги дава.А и от dnes.bg ни вземат за *** след като всеки де ни занимават с "новини" за някоя от кардашанките.
7
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
браво на човека. да е жив и здрав!
6
2
 
55
 
! Отговори
ххх преди 12 години
Добре им го каза мой човек :)
5
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къв е тоя Кръдъшян бе всеки ден пишете за него, а аз не знам къв е.
4
1
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мъжкар!
3
2
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво !! Нямам какво друго да кажа освен БРАВО !! :)
2
1
 
108
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имало и нормални хора!

Спонсорирани публикации