Челси и Барса готвят трампа Торес за Вия?

Сделката може да стане факт още през януари
Обновена: 15 дек 2011 15:28 | 15 дек 2011 12:22, Красимир Ангелов
2
Челси и Барса готвят трампа Торес за Вия?
Снимка: Reuters

Челси е готов да предложи звездата си Фернандо Торес на Барселона, ако в замяна каталунците дадат Давид Вия, твърди вестник “Гардиън”.

Преди ден се появиха информации, че испанският шампион е готов да се раздели с Вия, който напоследък започна доста мачове на пейката, включително и дербито срещу Реал Мадрид.

Треньорът Пеп Гуардиола побърза да отрече спекулациите, че Барселона планира да се раздели с Вия, но в Англия веднага направиха връзка с позицията на Торес, за когото също се твърди, че е на път да си тръгне.

В Англия все по-упорито се заговори, че лондончани вече са загубили надежда, че Хлапето ще оправдае вложените в него 50 милиона паунда и са готови през януари да го пуснат срещу два пъти по-малка сума, само и само да се отърват от него и от високата му заплата.

Мениджърът на "сините" Андре Вилаш-Боаш силно харесва Вия и тимът може да опита да постигне споразумение за размяна на двамата играчи, които изживяват трудни периоди в отборите си.

Решаваща дума по евентуална сделка обаче ще бъде от Барселона, а поне засега от клуба твърдят, че не смятат да се разделят с най-добрия голмайстор на Испания. 

Все пак евентуална размяна за Торес може и да накара ръководството да преосмисли позицията си.

Още новини от световния футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Скалата преди 12 години
нямат късмет Челси ще плащат милионите на мързела Торес ,Бербо поне голмайстор на първенството стана както си го плюят а тоз хептен зле....ххахахаха
1
0
 
6
 
! Отговори
Ачо преди 12 години
Едва ли ще стане! За жалост днес Вия си счупи кракът!

Спонсорирани публикации