Дупка в тротоара погълна количка с бебе в Русия

Тялото на малкия Кирил е открито 27 часа след инцидента
Обновена: 10 яну 2012 15:05 | 10 яну 2012 13:53, Екип на Dnes.bg
92

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: канализацияРусиябебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 66Ние от 1300 години все сме умрели и вие все лаете. Все сме победени и все другите падат. Айде у лево смешници-сега е ваш ред.
49
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Детенцето дано почива в мир-такова нещо може да се случи навсякъде. Тук във форума има един Руснак- нека не се пали толкова, щото само става смешен. Нали са широки душите им, а вият като на умряло ако не им се изчетка мухлясалото самочуствие. Пред Европа стъпвате на пръсти, а тука сте се захласнали от викане.
48
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Става въпрос за загинало дете бе ***.. един човешки живот го няма.. какво се псувате? Руснака го знаем колко е "руснак"!
47
10
 
10
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Руснак ,ти заради 2-3 *** всички българи ругаеш наред. А не бива. Гледай плюсовете и минусите под коментарите за Русия и ще видиш че повечето българи изпитват симпатия към вас.
46
2
 
7
 
! Отговори
до 61 преди 12 години
Бива ли да говориш така под такава новина бе? Ти си толкова "руснак" колко и аз!
45
10
 
4
 
! Отговори
До Chikatilo преди 12 години
Евала брато,само така,напълно съглаен съм с теб,даже профилната ти снимка показва какви *** има в Русия.:)
44
15
 
8
 
! Отговори
ввв преди 12 години
*** руснаци.
43
18
 
3
 
! Отговори
МЕТАТРОН ДОРОТЕОС преди 12 години
Горкото бяло православно русначе=братче на гръцките деца.С хубаво гръцко име - Кириллос.ТЕОС - ИНЕ СТО ТЕОС.РОССИА Е СИЛНА И ЩЕ ОЦЕЛЕЕ...ВУЛГАРИТЕ --НЯМА..
42
17
 
10
 
! Отговори
Чичо преди 12 години
Московците и поцелуйковците газ пикаят.Гадният руски език никога не съм искал да науча както трябва, а писмеността са я откраднали от старобългарската. Московският език го знам дотолкова, че да разбирам как се тресат от яд имперските им тикви! Дори клавиатурата ми няма някои от гадните ви измишльотини, защото е правена от HAMA за българи, а не за родоотстъпници и поцелуйковци. Бог да прости горкото дете, поживяло е кратко в идиотска страна и умряло по нелеп начин, присъщ за Русия!
41
7
 
5
 
! Отговори
?! преди 12 години
offline, ти си зле брато! Пише се "умирает", а не "умираЮт".... Научи как се спрягат глаголите, а също така научи и падежите, важни са.
40
14
 
10
 
! Отговори
Life и Жизнь преди 12 години
По-голяма част от руснаците са в дълбока водка-наркоза. Държат ги в такова състояние, защото ако разберат колко мизерен живот водят, на олигарсите 1917 ще им се види карнавал с маски, а на Путин и Ко няма да могат да им съберат атомите :)
39
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нищо чудно. То не може 24/7 да къркани *** и после тротоарите и канализацията да са читави.То и космическата им капсула сега лети на обратно не случайно
38
5
 
3
 
! Отговори
нико преди 12 години
Тази новина е от преди 3 дни,по често преглеждайте NEWSRU и ще бъдете в час с времето.
37
7
 
9
 
! Отговори
33 преди 12 години
33, Вдигнаха се цените на суровините, затова и БВП се е покачил. Това обаче не значи, че народа живее по-добре, а че олигарсите създадени от КГБ имат по-големи печалби. Толкова ! Народът на Русия живее по-бедно и от българите в БГ. На места дори доста по-бедно.
36
7
 
10
 
! Отговори
До 33 преди 12 години
Не бъркай БВП на Русия, който се държи почти целия от няколко ултра богати олигарха със стандарта на живот.Русия е и винаги е била много по-зле дори от БГ да не говорим за западните страни. Проблемите им са същите като нашите само, че мултиплицирани заради размера.В Русия само Москва и Петербург стават за сносен живот. Само на 100 км. във встрани ако отидеш и нещата стават трагични. Липсва дори водоснабдяване, за пътища да не говорим.
35
5
 
10
 
! Отговори
Мене до 33 преди 12 години
Обърнах внимание на неикономически фактори, оказали влияние върху развитието на Русия.Я, преди да ми се правиш на много широко просветлен по темата, върви се разходи из Русия (без да влизаш в Москва и Санкт-Петербург), погледни за каква нищета си говорим и тогава ми цитирай тука СБ, ЕСЦБ, МВФ, ООН, ЕС, НАФТА, ОПЕК и сие! С числа и цифри всеки може да си играе. Друг е въпросът що за мафиотщина цари в тая "велика" държава и колко добре живее населението ѝ.
34
3
 
2
 
! Отговори
offline преди 12 години
до 36: "умираЮт младенцы" - ти също си зле ... :)
33
6
 
7
 
! Отговори
с.до 30 преди 12 години
Какво точно очакваш да вземеш от запада!?Никой не ни е длъжен,пич!И нищо не е безплатно!Руснаците ни даваха навремето едно-друго,но в замяна на коленопреклонна политическа вярност!България беше най-верния сателит на СССР и като такава беше заслужила дружното презрение на всички!Няма нито една държава от бившия социалистически блок,която да е стигнала до там да се натиска да става република на СССР!Държави като Чехия,Полша,Словакия и тн. наритаха *** и русофилите и се оправиха!Мда!
32
6
 
11
 
! Отговори
Из России преди 12 години
До ЧичоЧичо, ти си неграмотен ***! Научи руския и след това се опитвай да пишеш на него.Я другой такой страны не знаю, где так ужасно умирает младенцы!!!
31
16
 
12
 
! Отговори
с. преди 12 години
*** русофили няма да се свършат никога в тая държава!То затова и България е непоклатима на завидната позиция на най-бедната страна в Европа населявана от оскотяло и малоумно население!Колко бил БВП на Русия!Страна с средна продължителност на живота с около 15 години по-малка от тази в презряния империалистически запад и с алкохолизъм признат официално за държавен проблем!А инциденти колкото щеш!Точно затихна тоя в Охотско море и сега се случва това!Такива неща са типични за 3-ия свят!

Спонсорирани публикации