Студ апаш не плаши. Задигат коли със запален двигател

Четири автомобила са откраднати само за ден в столицата
Обновена: 31 яну 2012 15:01 | 31 яну 2012 12:00,
106
Студ апаш не плаши. Задигат коли със запален двигател
В студа не оставяйте колата си с включен двигател и без надзор, съветват от МВР. Снимка: архив, Булфото

Четири леки коли, оставени с работещ двигател, са били откраднати само за ден в София, съобщиха от МВР.

Вчера сутринта собственик на "Ауди" А5 се разделил с колата си, след като я оставил работеща, докато затварял гаража си.

По идентичен начин била открадната и "Мазда" 5 от улица "Детелина" в кв. "Филиповци".

Нейният собственик оставил двигателя да работи, за да затопли купето, и отишъл да заключи гаражната клетка. Връщайки се обратно, установил, че колата я няма.

Друг разсеян собственик останал без луксозния си автомобил "Мерцедес CL 55 AMG".

Снощи мъжът паркирал колата близо до бензиностанция на кръстовището на булевардите "Никола Габровски" и "Г.М. Димитров" и тръгнал да си купи цигари.

Вървейки към бензиностанцията, видял собствената си кола да го задминава. Кражбата била извършена в рамките на две минути, установили полицаите.

По подобен начин бил откраднат джип "Мерцедес ML 280 CD" пред зоомагазин в кв. "Драгалевци". Пътуващите във возилото влезли да пазаруват и когато след минути се върнали, установили липсата му.

Вчера следобед патрулиращи полицаи се натъкнали на шест леки коли с работещ двигател, докато собствениците им спокойно пазарували в голяма търговска верига.

Служителите на реда останали на паркинга, за да опазят от кражба автомобилите на небрежните граждани.

Столичните полицаи предупреждават шофьорите да бъдат особено внимателни и да не оставят без надзор автомобилите си с включен двигател дори за минута въпреки ниските температури навън. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ми да ги крадат като има такива балъци.
34
1
 
3
 
! Отговори
до 34 преди 12 години
Ами то затова при застарховането винаги казваш с един ключ по малко. Ако са три им представяш два. Лошото е ако имаш един.
33
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На тия със скъпите коли-откъдето дошло, там отишло.
32
3
 
7
 
! Отговори
Бг преди 12 години
Няма Съд. система ,няма проблеми за Разбойниците ------САМО В Бг !
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 21Като правиш каско описваш колко ключа имаш! Колко дистанционни и колко имобилайзера (ако има такива отделно)
30
1
 
2
 
! Отговори
DO 26 преди 12 години
Ти си 101% Суходолски файл без примеси. Ако ти беше леко набръчкано "сивото", може би, кой знае, можеше и да доловиш лека нотка на реторика, ирония и сарказъм. Имал съм доста по-сериозни проблеми със застрахователи. Затова казвам, че са измамници увити в закон. Обаче кой знае, може и след този коментар да останеш непокътнат умствено.
29
5
 
6
 
! Отговори
СЕРГЕЙ преди 12 години
Докато за едни има а за други няма ще се краде
28
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не само колите ,а и гащите да ви открадат
27
3
 
7
 
! Отговори
михаил преди 12 години
защо има толкова агресивни коментари? на всички ни се е случвало да оставим колата запалена за да затворим гараж, за да дадем ток на друга кола, за да си купим нещо на една ръка разстояние и т.н. не казвам, че разумно но казвам, че се случва.
26
2
 
2
 
! Отговори
реклама преди 12 години
купете си колата с екстра дистанционно запалванеилиси монтирайте такова и мен бай Драган 0876123456
25
1
 
25
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
ти си 100 % *** - преди 4 години на мен ми се случи същото - чисто ново Сузуки ми го откраднаха пред очите,тъпите застрахователи казаха че аз съм си го откраднал,след 1 седмица полицайте го откриха и върнаха - СМЯТАЙТЕ ЧЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ ГИ НАПРАВИХ НА ДВЕ СТОТИНКИ - И ОТ ТОГАВА НИКОГА ВЕЧЕ В БУЛСТРАД !!!!!
24
2
 
4
 
! Отговори
Kostov преди 12 години
Ne znam kolko pati triabwa da go powtariam.PRESTAPNOST NEMA!
23
3
 
3
 
! Отговори
yogi преди 12 години
Sami si gi kradat, posle revat prez zastrahovatelq. Shto ne otkradnat nqkoq lada ili kadet?
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия хора на километър от гаража ли оставят колата е баси......."Връщайки се обратно, установил, че колата я няма...."Ни видял, ни чул, че колата му тръгва ... ----------------------Друг разсеян собственик останал без луксозния си автомобил "Мерцедес CL 55 AMG".Снощи мъжът паркирал колата близо до бензиностанция на кръстовището на булевардите "Никола Габровски" и "Г.М. Димитров" и тръгнал да си купи цигари.--------------------От тешкарлък е било това...
21
1
 
3
 
! Отговори
arhar преди 12 години
Няма логика осъдени престъпници с 20 - годишна присъда за убийство да бъдат пускани още на 10 - ия месец ? Няма обективна логика за това, нали ? Нека тогава да зададем следния въпрос, който ще е още по - интересен и въз основата на него ще може да се направи база за сравнение относно това кои точно хора са били помилвани от Марин и въз основата на какво : Има ли хора с леки присъди / напр. 1 - 2 - годишни присъди за финансови престъпления в не особено големи размери /, които са подавали молби при Марин за помилване, а им е било отказвано ? Ако се окаже, че има такива случаи , то всеки сам ще може да си направи изводите за какво точно става въпрос ?!Забелязвам, че от известно време Я. Янев играе все по - положителна роля в разкриването на престъпления и затова няма да е лошо той да ни представи въпросната информация !Благодаря !
20
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е как застрахователите ще разберат дали съм оставил ключа, мога да си имам 10 ключа... проблема е друг - на каското - че се започва голямото чакане - докато прокурора - не практи преписката- за да ти я платят застрахователите
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По идентичен начин била открадната и "Мазда" 5 от улица "Детелина" в кв. "Филиповци".:))))))))))))))))))
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДНЕС БГ !? АЗ НАПРАВО СЕ ЧУДЯ В ТОЗ Л ЕДНИКОВ ПЕРИОД КАК УСПЯВАТ .... НА ТЕЗИ КОЛОСАЛНИ ТЕМПЕРАТУРИ ОТ -20 ГРАДУСА..ТИЯ НЕ СА ХОРА НАЛИ ?
17
2
 
3
 
! Отговори
666 преди 12 години
audito na snimkata e 4.2 super :0
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Zna4i seriozno se 4udq, dali proizwoditelite na koli ne prawqt za6titi na koli s tok. Bara6 kolata, udrq te tok. Ne e zadyljitelno da e golqm woltaj, nqma da ubiwame hora. No kolkoto da naprawi rani porycete na apa6ite.

Спонсорирани публикации