Руснак се закани да нокаутира Кобрата

"Той не е нищо особено, ще се справя с него", заяви Денис Бойцов
Обновена: 1 фев 2012 14:58 | 1 фев 2012 12:06, Георги Пешев
95
Руснак се закани да нокаутира Кобрата

Един от евентуалните следващи съперници на Кубрат Пулев на професионалния ринг Денис Бойцов се изказа доста самоуверено, заявявайки, че Кобрата не е нещо особено и че може да се справи с него, когато се срещнат на ринга.

25-годишният руснак, който в събота постигна своята 30-та победа в 30 мача, е напълно убеден, че ще се справи с българския състезател.

"Пулев не е нещо особено. Мисля, че мога да се справя с него. Все още не знам дали ще се бия с българина или с Травис Уокър. Моите мениджъри работят по този въпрос", отсече Бойцов.

Руснакът може да се бие с Кубрат Пулев за европейската титла само ако състезаващият се Германия украинец Александър Димитренко се откаже от мача.

Припомняме, че Димитренко има проблеми с германския си клуб Универсум, заради които може да не стигне до мач за титлата.

В същото време от европейския боксов съюз обявиха, че клубът на Пулев "Зауерланд", ще организира мача за пояса в тежката категория.

Двубоят със сигурност ще се състои в Германия, като най-вероятно ще се проведе на 31 март.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: боксКубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този Денис ще да е някой доста мръсен играч,ще се бият Март месец,а тоя още от сега започнал да дразни. Едно е сигурно,че ще е интересен мач,а и ще ми е кеф да гледам как Кубрат му размазва физиономията. Младежа явно има потенциал щом има 30/30 победи,но това че е млад и зелен ще му изиграе лоша шегичка :)
38
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще ми е интересно да му видя физиономията на тоя Стьопа, след мача.
37
4
 
8
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Само за протокола.....знаеш ли колко мозъчни клетки умират средно при 1 удар по чутурата на този интелектуалец.....и знаеш ли,че не се възстановяват....Ако не знаеш,прочети преди да ми го даваш за политик !!! Бонбон..........
36
0
 
10
 
! Отговори
Дражко преди 12 години
Гледах мач на Денис Бойцов!Страхотна "тупалка" е!И бързо се"пали"!Нащият Кубрат е по-сдържан в боя и разчита на по-голямата дистанция!Ако може да удържи 4-5 рунда ще го победи по точки!Иначе-лошо!
35
0
 
5
 
! Отговори
до 34 преди 12 години
Телефонистки,изключете веднага този човек,това е един брутален човек...следващия моля
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Той хубаво е наща гордост, но тия руснаци са много коварни противници...
33
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само Кобрата той е нашата гордост България е със теб зад теб до теб само напред шампионе
32
1
 
6
 
! Отговори
до 25 преди 12 години
Да,бе политик.....ха ха и костинбродското чудо и картинката ще е пълна.....ха ха.
31
3
 
3
 
! Отговори
до 25 преди 12 години
до 25ти нормален ли си
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Dukoff, ти със съфамилника си с една резба ли сте?
29
2
 
4
 
! Отговори
до 24 от боксьора преди 12 години
Искрено се надявам да ми кажеш тези думи от една ръка разстояние.Малко повече разбирам от теб. Като си гледал, дай си мнението без да избиваш комплекси.
28
7
 
7
 
! Отговори
ined преди 12 години
Кубрат Пулев разкрива и каква ще е първата му работа, ако влезе в Народното събрание: "Първо - ще набия някой депутат, за назидание на всички останали и за да ми имат страха!""Като гледам, в българската политика има много хора, които имат нужда от леко шамаросване. Ако и то не помогне - почвам ги веднага с големите тупаница", кани се Кобрата.
27
1
 
9
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
до 25...Не само от бокс не разбираш коте !!! Хубаво е да не тровиш главица с PR и психология,виж там някой футбалерче,боксьорче да ти купи жип и 2 виши...може и да успееш муцка
26
2
 
5
 
! Отговори
проф.Вучков преди 12 години
Чалгата долу ! Разгащили са,разпасали са,какво е това нещо....да спирате веднага чалгата ,че незнам дали *** разбирате !!!
25
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ало 24 кой ти каза 4е не сме гледали,много лесно е да го намериш в ю туб,ти в каменната ера ли живееш,поне 20 ма4а негови има там и то от 2010г,недей се прави на голям разбира4,паля4оооо.
24
16
 
12
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
Браво на руснака. Бой по кухия чалгар
23
31
 
7
 
! Отговори
Неразбираща от бокс преди 12 години
Независимо какъв ще бъде резултата от този евентуален мач, Кубрат Пулев си остава един велик спортист. Силно съм впечатлена от него като човек. Ще се радвам ако се насочи към политиката, защото е много умен мъж, с широка обща култура и качества на лидер. Такъв човек ни трябва в настоящия момент.
22
8
 
14
 
! Отговори
боксьора преди 12 години
Доста хора тука се изказват неподготвени,чули,нечули,"патриоти" и т.н..От тях повечето даже не са виждли руснака и не са гледали и един мач.Руснака няма загуба и е в невероятна форма.Съжалявам ,но истината е че ще отнесе Кубрат и дори няма да се запъне.Трябва да си говорим реални неща а не псевдопатриотщини.
21
2
 
17
 
! Отговори
CE преди 12 години
Тоя Бойцов е много здаво ***.Гледах му мача.Нашия обаче е по-опитен.
20
0
 
7
 
! Отговори
Ще видим! преди 12 години
Руснаците имат мъдра поговорка: "Не скажи "хоп", пока не перепрыгнеш!". Много е самоуверен тоя, ама това е част от занаята.

Спонсорирани публикации