В ЦСКА отново на прегледи за допинг

Янчев, Трифонов и Костадин Стоянов ще трябва да ми­нат отново на проверка
Обновена: 6 фев 2012 14:48 | 6 фев 2012 11:51, Георги Пешев
2
В ЦСКА отново на прегледи за допинг

Тримата допингирани футболисти на ЦСКА - Тодор Янчев, Ру­мен Трифонов и Костадин Стоянов, ще трябва да ми­нат отново на проверка, за да възстановят правата си.

Това е по изискванията на международния анти-допингов кодекс и е за­дължително. На всичко отгоре анализът на про­бите им трябва да бъде пълен, включително за изкуствения стимулант ЕПО.

Дисциплинарната ко­мисия на БОК наказа три­мата за по три месеца, след като вината бе поета от лекаря на тима Мирчо Крайнов. Всичко обаче е в ръцете на същата коми­сия на БФС, която единствена може да раздава наказания в такъв случай, пише "24 часа".

В ЦСКА пък нямат никакви опасения относно развитието на казуса Анисе Абел. От Черноморец обявиха, че ще сезират ФИФА за скандалния трансфер на родения в Мадагаскар талант.

На "Армията" обаче са убедени, че Анисе може да получи служебна картотека от световната футболна централа, пише "7 дни спорт".

Подобна бе ситуацията с Жуниор Мораеш през лятото на миналата година. Глория Бистрица настояваше да не се издава картотека на Мораеш в ЦСКА с мотива, че футболистът има действащ договор с тях.

ФИФА разреши картотекирането на бразилеца, докато трудовият спор продължава, за да не му се нарушава правото на труд.

Сега в Борисовата градина се надяват, че дори Черноморец да заведе дело в граждански съд, ФИФА ще позволи на Анисе да се труди до излизане на съдебното решение.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ЦСКА - допинг скандал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
2
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Контадор един велик испански колоездач,свтовен и европейски шампион,го наказаха испанците 2 год., за употреба на стимуланти,а тези *** чалгаджии не могат да ги лишат от състезателни права,*** ти скапаната управа във футболът е затова и Шри Ланка да ни хване ще ни сбръчка,кои са все пак тези дървеняци,че не могат да им разкажат играта ? МАФИЯ Е ФУТБОЛЪТ И НИЩО ДОБРО НЕ ГО ОЧАКВА В Б-я.СРАМ,СРАМ И ПАК САРАМ.
1
2
 
3
 
! Отговори
варна преди 12 години
*** футбола той като чалгата,само скандали,***,подмазвачи,абе доста се доближава до женски спорт,поне нашия футбол де..То от 1 месец не се говори за футбол,ами само глупости,кат гледам нашите хипер грандове ги мятат като прани *** из Анталия,ама това били контроли да не си мислите че за първенсво ще е така,там яко допинг,съдии,хващане на футболисати,и най накрая директно стискане на ръце от президенти,а баламите те не останаха почти да им гледат шоуто,просто един голям позор бг футбол.

Спонсорирани публикации