Пияна и зад волана нападна друг шофьор с точилка

Паркирала на кръстовище, но се изнервила от направената й забележка
Обновена: 28 фев 2012 15:03 | 28 фев 2012 12:00, Красимир Ангелов
77
Пияна и зад волана нападна друг шофьор с точилка
Неадекватната шофьорка е задържана за 24 часа. Снимка: Архив Булфото

36-годишна пловдивчанка бе задържана за 24 часа заради серия от хулигански прояви, съобщават от полицията в града под тепетата.

Около 20 часа в понеделник лек автомобил "Мерцедес Смарт", управляван от 36-годишната К.Б., е спрял със загасени светлини и запален двигател по средата на кръстовището на улиците "Кичево" и "Горни Броди" в Пловдив.

Минаващ от там водач на автомобил помолил жената да премести колата си, за да може да направи маневра, но тя отказала, започнала да го обижда и се нахвърлила върху него и спътника му с точилка.

На място незабавно пристигнал автопатрул на полицията, но шофьорката, която била във видимо неадекватно състояние, продължила да се държи агресивно, като отправяла цинични обиди и псувни към униформените служители.

Жената отказала да бъде тествана за алкохол, отказала и кръвна проба.

В крайна сметка тя е отведена в районното управление, където продължила да се държи грубо и непристойно.

К.Б. е задържана в ареста за 24 часа. Срещу нея е образувано бързо производство за хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
аврам преди 12 години
до 32: Пише го в правилника,който управлява
39
3
 
10
 
! Отговори
СОТ преди 12 години
Супер важна новина,чудно защо не я даваха по новините :х Вярно,че няма кой знае какви новини,ама да се постват такива махленски истории е много жалко .. :х
38
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гордея се, че се намери една жена , която да ни представи в добра светлина.Какво си мислят мъжете ?Можем и да пием, да се бием и да сътворяваме глупусти. Еманципация.
37
4
 
38
 
! Отговори
Чужденец преди 12 години
В България всеки, който се види с някой лев в повече започва да се чувства безнаказан, а останалите се стремят да станат като тях. Затова държавата е назад в класациите за благополучие и напред в криминалните хроники.
36
2
 
8
 
! Отговори
.ло преди 12 години
нема смисъл тя работи като ...... в гърция се чу
35
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кичук Париж в Пловдив. Там половината са македонци, а останалите - извънземни. С една дума горната *** на *** и елита на града.
34
1
 
30
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Защо криете имената на убийците, алкохолиците, крадците, изнасилвачите, измамниците - Р.Т., К.Б., В.Ф. - на баба ви хвърчилото. С какво тези хора са заслужили тази анонимност и как да сме сигурни, че новианта е истинска като няма имена. Не ме интересува анонимност - нека да се кажат имената на хората, за да попаднат по някакъв начин на "стената на срама" белким се упомнят и не вършат пак простотии. Така всеки действа безнаказано и никой не разбира какви приятели и съседи има, защото е само А.Г.
33
2
 
17
 
! Отговори
Калин72 преди 12 години
Решението е един пепър спрей в лицето, и й избутваш колата от платното, после да ходи да се жалва на арменския поп...
32
3
 
45
 
! Отговори
иво преди 12 години
а после в 1-во РПУ какви клетви отправяше към полицаите "ДЕЦАТА УТРЕ ДА ТИ УМРАТ,***....." И АКО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ЧУВАМ ЗА ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ,СЛЕД ТОВА КОЕТО ВИДЯХ АЗ ЛИЧНО!!! ДА СИ ПРЕСТЪПНИК В БЪЛГАРИЯ Е НАЙ ДОБРЕ !!! полицаите са без права а престъпника е защитен отвсякаде, престъпника може да казва на полицая че е ***,да му умрат децата..... и полицая да е виновен! ТАКАВА ДЪРЖАВА ЛИ ИСКАТЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ КОИТО ПЛЮЙТЕ ПОЛИЦИЯТА ??!!!
31
4
 
43
 
! Отговори
иво преди 12 години
тя караше колата без светлини! после паркира на *** секиме, изкара точилка и почна, но незнаеше че тоз който и прави забешешка е полицай пребиращ се към къщи с личен автомобил.....аз лично присъствах от 20.10 часа когато започна купона,ако мога да го нарека така,щяхме да правим всичките *** на жената... а полицаите не били полицаи а ***,НЕ ЗНАМ КАКВИ НЕРВИ ИМАХА ПОЛИЦАИТЕ НА МЕСТО ДА ИЗТЪРПЯТ ВСИЧКО ТОВА ПО ТЕХЕН АДРЕС..... аз лично не бих изтърпял,
30
6
 
2
 
! Отговори
xyz-anonimen преди 12 години
Boina dama!Izkefih se!
29
3
 
23
 
! Отговори
Мариета преди 12 години
В Пеуник винкеу у багажника, майните с точилки :D
28
1
 
29
 
! Отговори
! преди 12 години
Имам комшийка на име Кристина, която кара "Смарт" и е долу-горе на тази възраст.Гледам колата я няма пред блока......само си се чудя.
27
4
 
30
 
! Отговори
наскоро ми се случи преди 12 години
Наскоро ми се случи в Бургас. Млада жена удари МПС ми на кръстовище,като аз бях на зелена светлина. КАТ не ни съставиха акт но ни поканиха след 3 дни.Тогава ми връчиха акт от който е видно,че аз съм бил на червено.На въпроса ми как така...отговора бе ...ние така сме преценили.Това го пиша за да отбележа,че за да има такива водачи на МПС/както в статията/ виновна е държавата....Нека да не се заблуждаваме,че немците са по - културни от нас.... Просто там има санкции...не корупция...питай Сидеров.
26
0
 
21
 
! Отговори
почти анонимен преди 12 години
Пак ще е някоя с гьрбина --- я мутра я някои големец . Доста пьти сьм се напивал, ама на полицаите избягвам да се дзверя , щото бои не знам дали ще ям ,но ще ми излезе скьпо....опита ми подсказва ,че има нещо ототзади дето дава криле и сила .
25
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някой по-знаещ да обясни.Тя е паркирала ,т.е. не е в движение това означава ли,че нямат право да я тестват с дрегер?Защото примерно аз мога да спя в колата си,да ям,да пия и когато не съм в движение не представлявам опасност за никой.Говоря хипотетично.Нека някой,който е запознат да поясни.
24
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
a6kolsun
23
6
 
5
 
! Отговори
27 преди 12 години
27, Ами ти? Какво ще ни кажеш ти? Разлей малко акъли из форума, о ти, пресветли :)
22
10
 
8
 
! Отговори
11 преди 12 години
11, За "мат'ряла" Боко е прав. Факт. Въпросът е: "Дали читав мат'рял щеше да си избере него?"В Германия съм сигурен, че щеше да си е бодигард или най-много полицаи. В БГ стана шеф на мафията :)
21
5
 
18
 
! Отговори
флаш преди 12 години
И естествено отново коментарите са по - интересни от самата новина. Поредната порция "скапана държава", "***", "Боко", "Цвъки" и т.н Много ме радвате! Наистина ли има толкова много мрънкащи същества или просто се намирате на приказка.