Умишлен палеж в имоти на Рашкови

Някога в горелия склад фамилията е произвеждала алкохол менте
Обновена: 8 мар 2012 15:22 | 8 мар 2012 14:44,
47
Умишлен палеж в имоти на Рашкови
Снимка: Impact Press Grouр

Умишлен палеж в Катуница - горяха гъбарниците на ромската фамилия Рашкови.

Те са били запалени рано тази сутрин, но според местните това е опит за нагнетяване на ново напрежение от хората на Цар Киро.

Според запознати, преди време на това място вече покойният син на Кирил Рашков – Иван е произвеждал нелегален алкохол.

Още по темата

Сега обаче в тях е имало 1500 бали сено, две коли и бус, които са били на човек от селото, който е взел имота под наем.

В районното управление в Асеновград са разпитани хора от Катуница.

"Взеха ни отпечатъци и ни питаха какво сме правили снощи и къде сме били", заяви пред Dnes.bg вуйчото на убития през септември Ангел Петров – Веселин Христов.

Според местните, Рашкови сами са запалили гъбарниците, за да създават изкуствено напрежение.

Наскоро неизвестни лица са поругали гроба на убития Ангел и лобните места на двете загинали момчета.

"Напрежението е в сърцата на всички и винаги може да ескалира отново, не можем да прежалим смъртта на децата", сподели Татяна, която е съседка на едното починало момче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
2
 
! Отговори
7 преди 12 години
smotani ko.... NE DELETE BALGARSKIA NAROD NA ETNOSI A NA BEDNI I NEPRAVOMERNI BOGATASHI ,OTVORETE SI EBB.. O4I IVIE VEDNASH TA VISHTE ISTINATA MAIMUNIACI,SMOTANI.
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано е началото това , нека горят в ада цялата фамилия , барабар с имотите им !
35
1
 
17
 
! Отговори
))))) преди 12 години
Да се бутнат всички *** катуни, кой от тях е платил за земята на която си строи мърлявата къщурка, ако то не става да се бутнат ще горят !!!
34
0
 
23
 
! Отговори
бьлгарин --малцинств преди 12 години
В бьлгарските села / в повечето / нещата отиват на зле за бьлгарите понежи се доминират от ромската популация която краденето го няма за нищо , а ако им се опреш разчитат на голямата си численост и след като стане някоя разправия прииждат на талази кои с какво намери.... така че от тук нататьк конфликтите ще са ежедневие ,а полицията само констатира и се намесва когато е е кьсно т.е. има жертви ,как така *** ще ми влезе в имота и аз няма да имам право да го браня ?
33
2
 
21
 
! Отговори
Антициганин преди 12 години
Много късно са го запалили. Циреят се реже в началото.
32
2
 
29
 
! Отговори
Burg преди 12 години
Крайно време е да се разреши самоотбраната и законното използване на оръжие!До кога държавата ще помага на *** да претопят и малкото останали БЪЛГАРИ!?!Хора,събудете се!Вече и едно дете се гледа много трудно,а *** продължава с пълна сила-аз да плащам на бай *** здравните,да се бъхтя цял месец за това дето мръсната амуджа ще открадне за два дена.НЯМА ДА СТАНЕ!Нека това продажно правителство спре да ги издържа и хрантути.ДА ПОСТРОИМ ФАБРИКИ ЗА ПЕРИЛНИ ПРЕПАРАТИ-МАТЕРИАЛ МНОГО
31
1
 
8
 
! Отговори
до чикатило преди 12 години
Ха! Наистина сте роднини с Рашков. Говорите по един и същ начин. Мислиш че като сложиш аватар на комплексиран, импотентен, нищожен бял човечец на име Андрюха и ще скриеш *** си същност? Да ама не мойто момче. Като те гледам си на не повече от шестнайсет, а мангалският ти акцент се усеща и във форума. И така моето момче, лъсни нещо, успокой се, интеграция така или иначе няма да видиш. Аман от ***.
30
0
 
9
 
! Отговори
Бг преди 12 години
Не е --УМИШЛЕН,.........А ---ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН !След като в Бг, няма СЪД. СИСТЕМА !
29
0
 
23
 
! Отговори
вечните КОНСУМАТОРИ преди 12 години
...ПОЛИТИЦИТЕ И *** ....Нали щяха да бутат палатите на крал Кирил Рашков ,......или Бг отново се продадоха на *** ?Вината си е на българите ,защото се ПРОДАВАТ !
28
0
 
12
 
! Отговори
ттт преди 12 години
Правен въпрос:Паля цигара. Хвърлям клечката небрежно. Запалва се гъбарник. Аз си отивам.За какво ще ме съдят: умишлен палеж, небрежност или бездействие?
27
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за 29-защо за всички останали по света Бг са толерантни хора,за арменци,евреи,та дори и към турците,единствено ,,нетолерантни'' сме към ***....би трябвало да ти светне в празната глава,че все пак има някаква причина,и тя не е в българите...защо демократична Франция,Германия,Чехия,Унгария също ги изгониха или предприеха ограничителни действия срещу тази ***?
26
0
 
23
 
! Отговори
расизъм ,ама с/у кои преди 12 години
Във 'Факултето" в София ,къщите на "социално слабите" роми ,са по-добри от тези на българите ,----проверете !
25
1
 
12
 
! Отговори
29 преди 12 години
Турбо расисти сме като не ти отърва бежи в англия да те хранят ,шо дириш тука цяла европа е отворена за вас ***.И обективно сме доста слаби расисти за съжеление, иначе разни *** от цял свят нямаше така топло да бъдат приемани.
24
1
 
15
 
! Отговори
до 29 преди 12 години
преди да се изакваш по въпроси,които явно не са за празната ти глава,попрочети малко история.Същите тези ,,расисти'' от България бяха хората,които дадоха дом на арменците,по време на геноцида срещу тях от турция.Расистите от България бяха единствените в европа,които спасиха евреите си и то благодарение на народа,не на правителството тогава...писна ми от неграмотни ***,на които все някои им е виновен за некадърието им
23
1
 
15
 
! Отговори
само в Бг преди 12 години
Когато няма правосъдие ,има ----САМОРАЗПРАВА !Още ли в Бг има институции ,...................които се ПРОДАВАТ на ***,*** ,и роми ?
22
1
 
19
 
! Отговори
sd преди 12 години
Когато се разпаден ЕС и няма кой да ни мрънка за правата на *** ще се разправим един път завинаги с тях
21
2
 
34
 
! Отговори
Freedom_People преди 12 години
МАНГОЛЮБА ПАК Е ТУКМАНГО ТОЙ НЕ Е БОКЛУКМАНГОЛЮБА ЩЕ ГО ПАЗИМАНГОТО ДА НЕ ЗАГАЗИ... МАНГОЛЮБА ПАК ЩЕ БДИМАНГОТО ДА НЕ ГРЕШИМАНГО ПАК ЩЕ СИ УБИВАМАНГОЛЮБА ЩЕ ГО СКРИВАМАНГОЛЮБА ПАК Е ТУКПИШЕ СМЕЛО ОТ ФЕЙСБУКМАНГО ЗА ДА ЗАЩИТИБЪЛГАРИТЕ ОБВИНИМАНГОЛЮБО ЗНАЕМ ТЕТИ ОТ МАЛКА СИ КУРВЕМАНГО ПАК ТОЙ ЩЕ ВРИЧАМАНГОЛЮБА ЧЕ ОБИЧАМАНГОЛЮБА *** ПАЗИЛЕКО МУ КЪМ *** ЛАЗИМАНГОЛЮБА ГОЛА ТИЧАЩОТ МААЛАТА Я ОБИЧА *** Днес бг ме цензурират понеже техните са от същото котило!
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано станат трайна тенденция
19
2
 
17
 
! Отговори
Extremist преди 12 години
На тоя "Цар Гъзо" опа Киро де, с кубинки върху главатa, като в Romper Stomper и децата му не трябва да се пропускат
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бонусо получателите адски се притесняват от напрежение всякакво,че да не секнат бонусите.Дреме им на боксерките за българите в селото!Да живее напрежението.