Жребият размина Барселона и Реал Мадрид в Шампионската лига

"Каталунците" срещат Милан в най-интересния 1/4 финал
Обновена: 16 мар 2012 14:57 | 16 мар 2012 13:11, Красимир Ангелов
65
Жребият размина Барселона и Реал Мадрид в Шампионската лига
Снимка: Reuters

Двата гранда на испанския футбол - Барселона и Реал Мадрид, се разминаха при тегления днес жребий за 1/4 и 1/2 финалите на Шампионската лига.

"Кралете" ще срещнат кипърския АПОЕЛ, а каталунците ще се изправят в най-интересния четвъртфинал срещу Милан.

Останалите 2 мача са Олимпик Марсилия - Байерн Мюнхен и Бенфика - Челси.

Победителят от мача АПОЕЛ - Реал Мадрид ще срещне на 1/2 финала победителя от двубоя Олимпик - Байерн. В другия полуфинал ще се изправят победителите от двойките Челси-Бенфика и Милан - Барселона.

По програма 1/4 финалите трябва да се играят на 27/28 март и 3/4 април, а полуфиналите - на 26/27 април и 3/4 май.

Финалът е на 19 май в Мюнхен.

Всички подробности около жребия четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
8
 
3
 
! Отговори
Фенът преди 12 години
Финалът на 19 май на "Алианц Арена" ще бъде Реал Мадрид-Челси.... А новия стар носител на Купата на Европейските шампиони Реал Мадрид в драматичен сблъсък,решен след продължения.... 1:1 в редовното... 2:1 за Реал след продължения.... по един на Роналдо и Бензема а за Челси- Мата !!!.... :) :) :)
33
3
 
5
 
! Отговори
с. преди 12 години
Абе така наречените разбирачи са ми супер смешни!Сега си спомням отменения абсолютно чист гол на Шевченко на полуфинала!Тоя гол пращаше мача в продължения!На четвъртфинала пък прецакаха Бенфика!А финала с Арсенал изобщо няма какво да се коментира!Съдийските тесли в полза на *** са безбройни и ощетените отбори са много!Дано Милан да си го върнат тъпкано!Много ще се радвам за тях!
32
2
 
4
 
! Отговори
до 37 преди 12 години
и не веднъж е падал от аутсайдерите !!!
31
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
барселонци да не слагат каруцата пред коня, щото милан не веднъж е побеждавал фаворитите
30
8
 
3
 
! Отговори
с. преди 12 години
Всички,които отписвате Челси бъркате жестоко!Имайте предвид и,че финала е на стадиона на Байерн и съдиите най-вероятно ще ги бутат!А твърдения от сорта,че БърцилонЪ ще минат безпроблемно през Милан са смешни!Безспорно *** имат качества,но последните им успехи са свързани с уникални съдийски тесли,които настроиха много хора срещу тях!Няма да са вечен фаворит и ще го отнесат!Единствените аутсайдери са Апоел,франсетата и Бенфика!Всички други имат потенциал да стигнат финала!
29
2
 
4
 
! Отговори
до 34 преди 12 години
ти не си в ред, изобщо не разбираш от залагания явно...Винаги коеф. за домакина е по-нисък от този на госта, когато играят равностойни отбори - заради фактора ДОМАКИНСТВО!!! Щом ти даваш равни коеф. за домакин и гост следователно госта е сочен за фаворит от ДВАТА мача! Иначе успех със залога за Милан, но не се надявай на нещо повече от X в Милано...
28
0
 
4
 
! Отговори
:D преди 12 години
Световният клубен шампион се определя от световното клубно първенство през декември, а не от мачовете за супер купата на Европа. ;)
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вън пернишките мутри от бг футбола......
26
2
 
3
 
! Отговори
до 30 преди 12 години
ахахах вестник сън вика...я, си пусни мача с Наполи пак и виж след като смениха Тери, кой подсказваше нон-стоп на Ди Матео...той дори не знаеше колко смени е направил, та Тери му показа 3 пръста!!!! А, с твърдението, че мача в милано ще е с 2.3/2.8/2.3 сам се закопа, защото равен коеф. за госта с този на домакина ЯВНО показва, че госта е фаворит от двата мача!!! Това кой колко купи има в случая е абсолютно без значение-справка Реал са с най-много, обаче къде бяха последните 5-6 години в турнира?
25
4
 
5
 
! Отговори
Стоичков(Камата) преди 12 години
Милан, Милано, Лутекс, това отбори ли са? Но, с ръката на сърцето, Барса няма да ги бие с много голове. Чух че Берлускони щял да си вкара партмацките в игра да помагат на златанчо, шведско-босанското дърво...
24
4
 
4
 
! Отговори
Стоичков(Камата) преди 12 години
Милан, Милано, Лутекс, това отбори ли са? Но, с ръката на сърцето, Барса няма да ги бие с много голове. Чух че Берлускони щял да си вкара партмацките в игра да помагат на златанчо, шведско-босанското дърво...
23
3
 
5
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
казах - "за повече от четв. финал", защото това ще е последната фаза през, която ще преминат успешно. Колкото до Джон Тери - незнам дали си фен на Челси, но явно не следиш мн. новините около тях, защото този слух се върти от 1 месец - старите кучета Тери и Лампард в момента командорят, а Ди Матео е просто параван. Освен това Барса са фаворит за спечелването на лигата, като цяло, камо ли за мачовете с/у Милан...ех, как ми се иска букмейкърите да мислеха като теб и да сложат 50/50 за Барса-Милан..
22
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фен съм на Милан. Дано да няма съдийски подпирания като през 2006г.-тогава полуфинал на ШЛ-имам предвид отменения гол на Шева. Но все пак това са Барса-тях съдиите ги подпират винаги. FORZA MILAN-Най-успешният футболен отбор в света!!!
21
2
 
3
 
! Отговори
до 21 преди 12 години
може би имаш предвид "Сега за 3 мача при Джон Тери и стария стил на игра..." понеже преполагам знаеш кой командва в Челси в момента. Иначе според мен сините нямат сили за нещо повече от четв. финал. Просто с/у Барса (най-вероятно) няма да стане без някоя и друга хитринка тип Моуриньо.
20
3
 
4
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 12 години
"Жребий"... последните години по възможно най-комерсиално удбен начин се теглят тея жребии... съвапдение !?!?
19
0
 
8
 
! Отговори
до 16 и 18 преди 12 години
за световен клубен шампион се играе декември месец. играят отбора победил в шампионска лига с отборите от азия, сев. и юж. америка и африка.
18
4
 
3
 
! Отговори
... do "до 12&q преди 12 години
ако не разбрахте какво имам предвид под световен шампион ... (много ясТно, че имам предвид "клубен") ... карай Наздраве !!!!
17
1
 
9
 
! Отговори
Мишо преди 12 години
До 16: Не че ти знаеш. ;-) Това, за което говориш е супер купата на Европа. ;-) Само как са наредили силни със слаби отбори в тези четвърфинални двойки. :-) :-) Нагласен отвсякъде жребий. :-)
16
9
 
2
 
! Отговори
До 12 преди 12 години
И клубен отбор се нарича също световен шампион.Играят финал спечелилият Лига Европа и Шампионска лига и победителят е КЛУБЕН ОТБОРЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН - май ти не знаеш за какво иде реч.
15
13
 
10
 
! Отговори
до 12 преди 12 години
Първо - няма град Милан, казва се Милано. Второ - световен шампион можеш да станеш,ако играеш на Световно първенство,а това е Шампионска лига. Но това са подробности, изглежда не боравиш добре с тях. Трето- от мач го мач има голяма разлика, така че да не ревете после БарЦелона. Всички отписват рано, рано Милан, да няма изненадани после! FORZA MILAN!!!!