ЦСКА ще се бори до дупка за шампионската титла

Това обяви треньорът на червените Стойчо Младенов
Обновена: 20 мар 2012 08:37 | 19 мар 2012 13:30, Георги Пешев
5
ЦСКА ще се бори до дупка за шампионската титла
Стойчо Младенов иска ЦСКА да се бори за титлата докрай.

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призна, че ситуацията в клуба е трудна поради кадровите проблеми, но ще се бори до дупка за шампионската титла и призова феновете да подкрепят отбора.

„Аз имам една отговорност и тя ще ми се търси в следващия сезон. Ние сме ЦСКА и никога няма да се откажем от борбата за титлата, всичко ни затруднява максимално, но ЦСКА никога не се отказва".

„Ако някой треньор си мисли, че второто място е голямо нещо за ЦСКА, се заблуждава. Ние с г-н Борисов изградихме една стратегия за развитие. Всички дългове се погасяват, за всичко това е необходимо време, първо селекция, после отбор, много трудно се прави."

"Ще се стремим да извлечем максимум от този отбор, ще имаме време да направим една селекция и един отбор за следващата година, но не можем да се откажем от целите си.“

„От този състав от есента в момента са трима човека - Мораеш, Галчев и Бандаловски, останалите ги няма за съжаление. Аз новите попълнения не ги познавам, само по физиономия ги познавам."

"Искрен съм, винаги ще бъдем такива, имаме нужда от феновете. Ще се борим до дупка, но без подкрепата на феновете няма да стане. Целите са стабилизиране на клуба по всички показатели“, завърши Младенов.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: ЦСКАСтойчо Младенов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
аман от цска и уефск преди 12 години
Хахахх кадровите проблеми,забравих че Симитли бяха с бюджет 5 милиона и те имаха също кадрови проблеми..*** докога ще ви четем смешните прасешки и говежди любовни приказки от 1001 нощ бе...Аман от вас...Има 100 други отбора,по цял ден само за тия 2 отбора,дето купуват като не могат да спечелят..Стойчо много бързо забравихте купата,там имахте невероятни проблеми,кадрови,ветрови,терен,кръгла топка...Какво ли не правят хората само и само да си вземат заплатката,лъжат мажат по цял ден...
3
1
 
2
 
! Отговори
Шишо преди 12 години
Стйчо като Фидел Кастро се опитваш да си . Но това в главата ти е не достатъчно.
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още следващият мач ще е уговорен. Тройчо познаваме те
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борете се. А иначе дупката я стигнахме - в Симитли.

Спонсорирани публикации