Сираков скочи на Гонзо: Кой докара тези в Левски?

"Синята" легенда отново нападна ръководството на "Герена"
Обновена: 3 апр 2012 14:45 | 3 апр 2012 09:45, Красимир Ангелов
46
Сираков скочи на Гонзо: Кой докара тези в Левски?
Наско Сираков отново нападна ръководството на Левски. Снимка: Булфото

Голмайсторът за всички времена на Левски Наско Сираков за пореден път разкритикува остро ръководството на клуба.

Този път легендата на "сините" атакува настоящия треньор Георги Иванов-Гонзо, който е и спортен директор в тима, регистрирал в понеделник трета поредна загуба, отстъпвайки у дома пред Лудогорец с 0:1.

"Един въпрос към Гонзо??? Кой докара тези играчи в Левски??????", написа в своята страница в социалната мрежа Фейсбук Наско Сираков след поражението на "Герена”.

"Втори въпрос към Гонзо? Знаеш ли, че футбола като материя не го разбираш???"

"Трети въпрос към всички в Левски? Кога ще се изметете от "Герена"???", попита още бронзовият медалист от САЩ '94.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
4
 
! Отговори
lq lq преди 12 години
imashe edin plakat na macha nqkyde kum 72-78min go dadoxa po televizora - nai-sramnite igrachi na levski do momenta.....pulen absurd! levskar sym no poveche nqma da gledam ttakiv sram dokato ne se maxne sopola GONZO!!!!!! palqcho
42
9
 
5
 
! Отговори
Генерал Луков преди 12 години
....6. Георги Аспарухов-Гунди- станал "ФУТБОЛИСТ НА ВЕКА" със три важни гола през кариерата си.... 2 срещу Белгия за класирането на Световните финали през 1966... и 1 в контролен мач!!!! срещу Англия.... и затова че бил "добър по душа човек"....?!?! Три пъти е играл на Световно Първенство и три пъти със АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ Е ПОМОГНАЛ НА ОТБОРА!!!!! Нито пък има някакви особени успехи в Европейските турнири...! Дори в самия ЛЕВСКИ имат доста по добри от него.... Жоро Соколов,Павел Панов!!!!!.....
41
4
 
8
 
! Отговори
Генерал Луков преди 12 години
....4.БИСЕР ИВАНОВ-ЛЕГЕНДАТА- Легендарен дървосекач,вкарал си ЛЕГЕНДАРЕН АВТОГОЛ....ОТМЕНЕН ЗАРАДИ ЗАСАДА ОТ ГОСПОДИН ЛЕКОВ!!! 5.Георги Иванов-Гонзьо- Хубаво че ни вкара няколко гола във времената когато "бащицата" Чорни подбутваше здраво подхуенци че вече се усещаше острата липса на нова "СИНЯ ЛЕГЕНДА" ха ха ха.... После разбира се ИСТИНАТА КАКЪВ ФУТБОЛИСТ Е НЕЗАВЪРШИЛИЯ СЕДМИ КЛАС ПОЛУ *** ЛЪСНА ЗДРАВО ВЪВ ФРАНЦИЯ И СЕГА КАТО РЪКОВОДИТЕЛ В ЛЮБИМИЯ СИ "СИН" ОТБОР.... :) :) :) :)
40
1
 
11
 
! Отговори
5656 преди 12 години
помните ли тоя как си показа гъзъ на стадиона.дъщерите му скоро си бяха показали циците някъде.сега е ред на жена му.извратеняци
39
4
 
3
 
! Отговори
Генерал Луков преди 12 години
...."Радостта на синия народ" дори има ЕДНО КУЛТОВО ПОЛУВРЕМЕ изиграно със екипа на ЦСКА точно срещу "любимия" си Витоша ли беше... Уефски ли... :) Да оставим настрана че в същата година ни донесе и Купата на България в един здрав финал в Благоевград срещу Ботев Пловдив...:) 3.Борислав Михайлов-Тупето- Жалко че наистина е интелигентен човек.... но просто вече стана СМЕШЕН СЪС ТИЯ "ДИРЕКТИВИ" срещу ЦСКА!!! То бива помагане и бутане но чак пък толкова НАГЛО....!
38
5
 
10
 
! Отговори
Генерал Луков преди 12 години
Това са "ЛЕГЕНДИТЕ" на ФК ПОДхУЕНЕ 1914 Дами и Господа....:) 1.Наско Сираков- Да! Същият дето си свали гащетата пред "великия" сектор Б след гол със екипа на СлаБия срещу "любимия" си подуенски отборец и обикаляше като *** през мутренските години из мутренските отбори за парички... 2.Божидар Искренов-Гибончето- Тоз който за финикийски знаци и майка си ще продаде и децата му дори НЕ искат да го познават....Гласувахте ли за него Дами и Господа от ПодХуене като кандидат от ДПС навремето?!..
37
5
 
13
 
! Отговори
Старшина Ушев преди 12 години
Не съм от Левски,ама на Сираков не му отива да говори така срещу хората,които са му давали хляб да яде.Батков в едно интервю каза,че в последната си година в отбора Сираков дори не е ходил на стадиона,където е работното му място ,а се е задявал със сервитьорки по кафетата и е пушил пури.
36
3
 
5
 
! Отговори
фен преди 12 години
При условие , че от Левски са договорили за нов треньор , не виждам кой би се навил да ръководи отборът за няколко мача и от тази гледна точка евала на Гонзо.Той е 100% левскар, за разлика от......?Надявам се да не робува на на всяка цена за участие в турнирите и да налага в отбора младите левскари.Изпусахме великолепни футболисти , защото никой не им даде път в мъжкият отбор.
35
4
 
10
 
! Отговори
pepe преди 12 години
Аааа, ние в Костин брод го не щем, дръжте си го...
34
6
 
17
 
! Отговори
krum преди 12 години
СИРАКОВ Е КАТО ХИЕНА!?НАДУШИЛ Е КРЪВ/РАЗБИРАЙ ПАРИ/ И ВЕДНАГА ОТВАРИ УСТАТА!ВПРОЧЕМ КАКВИ УСПЕХИ ИМАШЕ ОНАЯ ХАСКОВСКА ТИКВА СТОИЛОВ СЛЕД ПРАВИЛНОТО МУ ИЗГОНВАНЕ ОТ ЛЕВСКИ !?ТАНДЕМ ОТ СЕЛСКИ *** И ИЗПЕЧЕН ИНТРИГАНТ ТОВА БЯХА СИРАКОВ И СТОИЛОВ -ПРОВАЛ С НАЦИНАЛИТЕ ИЗГОНЕН ОТ ЛИТЕКС И АНОРТОЗИС И НЕ ЗНАМ ОЩЕ ОТ КЪДЕ ?ДА СТАВА ТРЕНЬОР НА КОСТИНБРОД
33
2
 
5
 
! Отговори
bez ime преди 12 години
Жалко и още по жалко сте е ако се върне СИраков тези може и да не стават (Гонзо и Батков ),ама пък сираков ако си мислите че става,значи сте от жалките заблудени левскари
32
0
 
16
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Замириса на пари (руски) и всички взеха да скачат! Насето е пръв разбира се, всички знаят, че е позакъсал с кинтите.Чудя се само на руснаците, къде им е ума?! Да се дават пари на Батков е най-голямата глупост на света! Като искат да правят имидж, да взимат акциите и да въведат ред. Такива като Гонзо да припарват само на трибуните. А агента и там да не пускат!
31
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какъв тандем бе? Наско купуваше мачове, а Мъри го видяхме какъв треньор е.
30
1
 
7
 
! Отговори
bez ime преди 12 години
Влас един път се дава.Ти се *** Ходи да ловуваш на спокоиствие. С мутрите всеки може да е шампион голмайстор и не знам си какво(ВИС-2, СИК)
29
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе свинчоци, жалки сте бе, ще се насерете от страх Наско да не се върне начело в Левски, че ще видите титли тогава през крив макарон. А току виж пак вкарал Левски я в ШЛ я някое предно класиране в Лига Европа и тогава ептем ще катурнете *** от завист.Наско сигурно и съдиите в Европа беше купил, че левски влезе в ШЛ и стигна четврътфинал на Уефа.
28
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прав е Педераско. Не я разбира тая "материя" Гонзо. Трябва да можеш съдия да купиш, противников футболист също, трансферки, делаверки........
27
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тука големи разбирачи от свинска порода се навъдиха да хулят Наско. Ама това всичкото е от страх. Квичите под юргана и се молите да не се върне в Левски, защото ще прати отново ЦСКА в пълно забвение и ще ви катурим дето ви хванем. Няма по-успешен тандем в историята на българския клубен футбол от Наско и Стоилов. И не ми изкарвайте от нафталина разни успехи от преди 50 години в Европа, защото няма място за сравнение между трудността тогава и сега да вкараш отбор в ШЛ.
26
3
 
11
 
! Отговори
антикомунист преди 12 години
Една ракийка и салатка - 1ви пост на сираков Втора ракийка и малко биричка - 2ри пост на сираковТрета ракийка и една линийка - 3ти пост на сираков
25
5
 
13
 
! Отговори
насакото яката преди 12 години
Наско е една от най-мрачните фигури в Българския футбол,когато имаше пари разврати футбола ни с безкрайните договорени мачове и сателитни отбори за да задоволява накърненото си его и огромно властолюбие!
24
3
 
16
 
! Отговори
valeri преди 12 години
Сираков е закъсал за пари и пак започна да обикаля около Герена ако може да изкара някой лев. Батков колкото и да е противен е давал пари за отбора, а Наско само папка и прави скандали и интриги. Преди Лавчис му беше виновен, сега Батков. Ако толкова милее за отбора да беше вложил пари в него, не само да иска да печели на чужд гръб.