Ти лети, лети... на 400 гласа с Орлин и Кристина

Дуетът отбеляза 30 г. на сцената с нов албум
Обновена: 18 май 2012 10:01 | 11 апр 2012 12:29,
16

Орлин Горанов и Кристина Димитрова показаха завидна енергия на сцената. Снимка: Dnes.bg

 

Орлин Горанов и Кристина Димитрова се окъпаха в любовта на свои приятели и почитатели на промоцията на новия си албум, който е събрал най-доброто от тяхната 30-годишна съвместна дейност с Агент Иван Тенев.

Над 400 гости станаха свидетели на промоция, за която младите ни певци могат само да мечтаят. Независимо, че "голяма част от песните са от миналия век", както се изрази дуетът, няколко поколения се забавляваха и пяха заедно с изпълнителите. "Детски спомен", "Ти и аз", "Америка", "Дали се случи", "Спомен" бяха само част от незабравимите им песни, които изпълниха на промоцията.

На събитието пристигнаха много техни колеги, сред които Роси Кирилова, Маргарита Хранова, Мариана Попова, Камелия Воче, Панайот Панайотов, Силвия Кацарова със съпруга си, Петя Буюклиева, Дидо от Deep Zone, Цецо Елвиса, Искрен Пецов, Благовест Аргиров, Данчо Караджов, Росица Ганева, Деян Неделчев, като част от тях се качиха и на сцената да поздравят "виновниците" за концерта-промоция. Сред гостите бяха още Иван Гарелов и съпругата му, Алиса Софиянска, композиторът Тончо Русев, архитект Калин Диков, който изпя в тандем с брат Аргиров "Замирисва на море".

Разбира се, на промоцията имаше комични, а и не толкова приятни моменти.

В отрицателен герой се превърна Деян Икебаната, който бе дошъл не да уважи колегите си, а да промотира предстоящата си промоция. Той се разхождаше с найлонов плик с дискове на новия си албум и раздаваше на певци и автори.

Мис България Антония Петрова, също го раздаваше няколко минути сърдита. Заедно с мъжа си Александър Бередин те пристигнаха 40 минути след обявеното начало, а миската се "фръцна", че е официално поканена и няма къде да седне.

Една от сервитьорките в клуба пък едва не докара инфаркт на възрастен почитател на Кристина и Орлин. Мъжът беше вперил поглед в късата й пола и явно не можа да издържи на гледката, тъй като направи остра забележка на момичето да се появи в по-прилежен вид.

Това видимо развесели съседната компания, която се върна назад в годините, когато Горанов и Димитрова започваха своите кариери и най-късата дължина на полите бе малко над коляното.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
2
 
! Отговори
ХА ХА ХА ХА ХА преди 12 години
БОЖЕ ОПАЗИ ОТ ТАКИВА ПЕВИЦИ КАТО КРИСТИНА КОЯТО ЗНАЕ САМО ДА МЯУКА - НИКАКЪВ ГЛАС ГОРКАТА И ВСЕ СЕ ВРЕ ПРИ ОРЛИН ГОРАНОВ КАТО НАХАЛНА МУХА - ДА, ЧЕ МУЗИКА НЯМАМЕ ТОВА Е ВЕРНО НО ИМА МНОГО ДОБРИ ПЕВЦИ КАТО НЯКОИ ОТ ЕКС ФАКТОР КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПРОБИЯТ ЗАРАДИ ТЕЗИ БЕЗДАРНИЦИ КОИТО СА ПРАВИЛИ КОНЦЕРТА -И ДО КОГА НЯМА ДА ИМАМЕ ТВ ПО КОЯТО МОГАТ ВСИЧКИ МОЖЕЩИ ДА ПЕЯТ ПЕВЦИ ДА ГИ ПУСКАТ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ А НЕ САМО СТАРИТЕ КРИМКИ ДА ГЛЕДАМЕ. БНТ НЕ СИ ЛИ ВЗЕМА ВЕЧЕ ПОУКА ДА ПУСКА В ЕФИРА СИ МЛАДИ ПЕВЦИ ?!
10
3
 
2
 
! Отговори
чарли преди 12 години
Само една дума З А В И С Т ! ! !.
9
3
 
1
 
! Отговори
СМЯХ преди 12 години
ТОЛКОВА СМЕШНИЦИ,КАК БГ Е ПОШО ОТ ВСИЧКИ ИЗБРАОЕНИ САМО ТОНЧО РУСЕВ СИ АСГТАВА ИРОДИРАН КОМПОЗИТО И ДО ДНЕС ВСИЧКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПЕВЦИ,НО САМИ СЕ ВЕСЕЛЯТ НА НАШ ГРЪБ.ОТКЪДЕ АГЕНТ ТЕНЕВ ГОВОРИ -ЛАКАРДИИ,КАК ПРАЗНУВАЛ Р-Я СИ ДЕН,ГЕРЕЛОВ ГОРКИЯ И ВСИЧКИ ЕДИН ПРЕЗ ДРУГ СМЕШНИЦИ.
8
2
 
7
 
! Отговори
добавка преди 12 години
И Панайот с песента за бай Тошо "пейте другари чавдарци"и Мариана (Първанова мома)...
7
5
 
6
 
! Отговори
pain преди 12 години
Боже,колко мъка...Криси сексито(добре свири),Орльо анс.на трудови войск(с пагони),Петя тр..ера(любовница на Тончо ряпата),Ивайло генералски син,Дидо германски син джуров ,Роси (козица кирилова),Етиен физ.зарядката от Широковия "трик"...Боже,спаси ни от нахалния соц.
6
0
 
4
 
! Отговори
67600 преди 12 години
Помене, ако трябва да избирам между Босфор ТВ и Бозаджиян, предпочитам бозата :)
5
1
 
4
 
! Отговори
zap zarap преди 12 години
Цялата песен "лати,лети"е открадната арогантно по социалистически от песента"dans,dans".
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В България музика НЯМА - сами виждате доказателството.
3
1
 
10
 
! Отговори
си бемол преди 12 години
е, носталгии по соцтайма и шлагерната соцестрада. малко ми се вижда комично. ама нищо де. нека си се хвалят едни други. кой как си може. то си има една нашенска поговорка - "магаре - магаре чеши". накрая се почешали взаимно.
2
3
 
15
 
! Отговори
Гюргя преди 12 години
Тея соц величия защо не си правят промоциите по читалища и паланки, а се набутаха в най-голямата и скъпарска чалгаджийница. Еййй - жалка работа, до вчера ги плюеха, днес им лижат краката.
1
36
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мариянчето Попова много й е смешно... Колко ли е издрънкала...