М'Боли няма да пази за ЦСКА срещу Славия

Очаква се на вратата на "армейците" да пази Благой Макенджиев
Обновена: 18 апр 2012 14:54 | 18 апр 2012 13:13, Георги Пешев
11
М'Боли няма да пази за ЦСКА срещу Славия
МБоли вероятно няма да пази за ЦСКА срещу Славия. Снимка: Булфото

ЦСКА получи нов удар непосредствено преди дербито със Славия. Вратарят на "червените" Райс М'Боли е поискал да не играе срещу бившия си клуб, като знак на уважение към Венци Стефанов и благодарност към "белите".

М'Боли, който вече 551 минути няма допуснат гол, досега е имал общо три мача срещу Славия като играч на ЦСКА, но нито един път не е излизал на терена.

През есента на "Армията" той бе сменен от Иван Караджов при загубата с 1:2. Очаква се утре на вратата на ЦСКА срещу Славия да пази Благой Макенджиев.

Освен, че ще играе без М'Боли срещу Славия, ЦСКА най-вероятно ще се лиши и от услугите на Антон Карачанаков. Новият любимец на Сектор "Г" бе повален от грип и до последно е под въпрос.

БФС допълнително изнерви ЦСКА преди важния мач на "червените" със Славия.

Очакваше се спортно-техническата комисия на футболната централа да се събере вчера, за да обсъди молбата на "армейците" за отлагане на срещата с Черно море за понеделник. Това обаче не се случи, като се очаква да стане днес или утре.

От ЦСКА първоначално се обърнаха директно към Черно море с молба за преместване на двубоя с един ден по-късно, но от "Тича" категорично ги отрязаха.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: ЦСКАРайс Мболи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
фен преди 12 години
Селското тарикатче В.Стефанов!!!Я , не взе пари от Лудогорец.А от ЦСКА,колко???
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
23.09.1977 - В Хасково играят новакът Хасково и ЦСКА.Въпреки разширението,градският стадион в Хасково се оказва малък за близо 40000 зрители.Хората са се покатерили на козирката на стадиона и по дърветата около него.Пистите са препълнени,като зрителите са насядали на около метър-два от игрището.Фитилът се подпалва от няколко решения на съдията Никола Дудин,който не свири дузпа за нарушение срещу Кичеков в назателното поле на ЦСКА и зачита съмнителен гол в полза на армейците. След последния съдийски сигнал публиката нахлува на терена.Съдиите се спасяват с бягство и близо четири часа не могат да бъдат изведени от стадиона.Публиката на домакините потрошава клубния автобус на ЦСКА до такава степен,че той е неизползваем.
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вие червените сте болни мозъци... Все Левски ви е в мислите. На първо място сте, на сума ти точки след втория. Ако вместо да виждате конспирация във всичко си хвърляхте усилията да си играете играта, да си взимате мачовете и да си плащате задълженията не виждам кой щеше да ви спре. Или след като се видя, че няма директива просто си търсите кой да ви е виновен ако се провалите и този сезон...
4
4
 
2
 
! Отговори
Гунди ви зове преди 12 години
Говежда провокация :)
3
4
 
3
 
! Отговори
БФС преди 12 години
Явно БФС определено играе в полза на....ЛЕВСКИ.Само не разбрах защо мачът между ЦСКА и Славия ше се играе УТРЕ.За да са наясно какъв ще бъде резултатът межди Левски и Черноморец?????
2
4
 
4
 
! Отговори
ЦСКА-р преди 12 години
Изгонете го от отбора!
1
4
 
9
 
! Отговори
Def преди 12 години
А ти си чуждопоклонник "Фергюсън". Какво общо имаш с Ман Ю, да не си роден в Англия бе?

Спонсорирани публикации