Тиесто блести с "Club Life Miami"

Вижте повече за поредното бижу на холандеца
Обновена: 23 апр 2012 15:41 | 23 апр 2012 15:35,
3
Тиесто блести с "Club Life Miami"
Тиесто. Снимка: Reuters

Тиесто отдавна  се доказа като най-значимата фигура на световната денс сцена и не случайно за много хора е най-влиятелното лице на електронната музика.

Холандецът така и не спря да се развива през годините и след като до 2008 беше на върха на транс и eurodance звученето, то кариерата му претърпя обрат и неговият саунд сериозно се измени в една доста по-комерсиална насока. Което кореспондираше с опита му да завладее и американската публика.

Този „нов” Тиесто беше оплют от много като предател на своето звучене и в началото, с албума "Kaleidoscope", изглеждаше сякаш няма как да успее да достигне предишните си успехи.

Класата обаче и в този случай се оказа вечна и в последните две години холандската суперзвезда достигна нови и нови висини със своя нов електро хаус саунд, който и без това доминира на сцената в момента. А Тиесто успява да представи в най-добрата му светлина.

Макар конкуренцията да е голяма, през 2011 холандецът успя да покори Щатите със своето турне в колежите из цялата страна, а годината като цяло беше белязана от неговия "Club Life Las Vegas" – първата част на поредицата "Club Life", посветена на „града на греха”.

След като тя се превърна в един от най-значимите проекти за 2011, логично идва нейното продължение – "Club Life Miami", което най-вероятно ще изиграе същата решаваща роля за цялостното електронно звучене през 2012 и ще се превърне в саундтрак на лятото за милиони фенове по света.


Miami започва ударно и мечтателно със спиращото дъха "Chasing Summers", което директно пренася слушателя в безгрижните летни дни на красиви плажове и безкрайни нощни партита.

След това малко по-спокойно парче обаче, "Club Life Miami" избухва с един от бъдещите топ парти тракове за лятото – "We Own The Night" на Тиесто и Wolfgang Gartner. Той може да се превърне в кулминацията на всяка една вечер със своя оригинален саунд и безкрайно бързо развитие, способно да подлуди тълпата.

"What Can We Do" на Тиесто ремикс на Third Party e едно от парчетата, които не ни впечатлиха, може би заради прекалено простото си звучене, което бързо омръзва, или пък защото доста напомня на "K2" на Kryder, но пък именно подобни тракове могат да се приемат много добре от публиката на партитата. Подобен е случая и с "If A Lie Was Love" на Josie Cotton, ремиксирана от Baggi Begovic и Robbie Taylor.

Следват обаче два уникални ремикса на популярни парчета – на "Paradise" от Coldplay и на до болка познатото "Somebody That I Used To Know" на Gotye. Въпреки че достатъчно сме слушали и двата хита, Тиесто наистина успява да им вдъхне страхотна енергия, което е доста сериозно постижение, като се има предвид колко време вече те не спират да се въртят навсякъде.

Оттук нататък "Club Life Miami" се развихря с неописуемо темпо и до края няма слаб трак.

Най-красивото парче от компилацията "Walls" на Sultan и Ned Shepard , се явява достоен наследник на нежното "Bullets" от първата част, а след него идва емоционалният център на проекта – още един ремикс на Тиесто заедно с младата звезда Hardwell на едно от най-стойностните и качествени мейнстрийм парчета на последните години – "Young Blood" на The Naked & Famous. То е една от най-ярките демонстрации на силата на електронното звучене, което може да надгради дори и един перфектен хит и да го допълни до една истинска музикална класика.



"Life" на John Dahlback и "Long Time" на John De Sohn допълват прекрасното впечатление до следващия масивен трак от компилацията – ремикса на Axwell на "In My Mind" на Ivan Gough и Feenixpawl.

Тиесто миксира и Afrojack с неговото убийствено и в същото време леко лирично "Can`t Stop Me Now", а до края не оставя на слушателите да си поемат дъх с три брутални резачки.

Колкото и силно да звучи "Arena" на Avesta, то остава в сянката на чудовищното "Make Some Noise" от Тиесто и руснаците Swanky Tunes, което без съмнение ще гърми много по участията на холандеца това лято.

Като за край остава единственото и неповторимо Maximal Crazy - вече модерна класика на електронната сцена, събираща в себе си всичко най-силно от сегашния Тиесто.

С "Club Life Miami" Тиесто просто затвърждава своята позиция на титан на денс сцената.

Втората част на сериите Club Life е поредното свидетелство за неговия гений, което допълва богатата му колекция от супер успешни проекти, а най-вероятно ще бъде и основно за музикалната 2012 като цяло. Можем само да се насладим на подобни творби, а вече и с нетърпение да очакваме да го видим и това лято на живо.




Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: ТиестоClub Life Miami
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Golqma zvezda !
2
2
 
0
 
! Отговори
Supernova zv преди 12 години
Тиесто блести като Луната а само Бойко Б. като Слънцето.
1
0
 
7
 
! Отговори
Рони О'Съливан преди 12 години
Adagio For Strings, He's A Pirate, Flight 643, Athena, Forever Today, Lethal industry, Lovees Again, Traffic, Dance 4 Life (с великия Макси Джаз)....Респект!!!!

Спонсорирани публикации